In the heart of South Beach Miami, Le Basilic "Parisian Flair" offers a taste of French sophistication. This romantic restaurant combines chic furnishings and an elegant-minimalist design with traditional French cuisine. Guests can savor quality French food and unique signature cocktails made with fresh botanical ingredients. This French fine dining restaurant has a spectacular garden where you can enjoy a lovely or friendly night. A glamour vibe from Paris to Miami. Le Basilic Miami located in Sunset Harbor is the place to experience the art of French living in Miami. Our famous dishes: Sole meuniere, Tartare de Boeuf au couteau pommes allumettes, supreme de volaille aux Morilles, Escargots, Foie gras, Crepes suzette flambee.
Lentrecote Steak-Fries & Famous Sauce Bistro was born from the love me and my wife have always had for this type of food. Every time we would go on a trip we would try to find restaurants with this concept. Not having one around pushed me to start trying different recipes and every wedding anniversary I would make my wife a Lentrecote dinner and every year the sauce got better and better. About a year ago we started selling the sauce and the more we sold it, the more it became apparent that people wanted the restaurant. The rest is not a story its happening now. Our first location located in Sunny Isles Beach is now open!Large Parties call 305.974.0043 so we can accommodate you..
Situé à Coral Globes, le restaurant français primé Pascal’s est simple tout en étant chic, disposant de 55 places, il a émerveillé les critiques ainsi que les fins gourmets depuis plusieurs années grâce à ses plats délicieux, son service irréprochable et son ambiance raffinée. Le restaurant doit son succès au méticuleux et très applaudi chef et propriétaire Pascal Oudin (45) qui est méticuleux lorsqu’il s’agit de créer une expérience exceptionnelle de souper français, simple et loin du modèle du bistro parisien classique. Le restaurant vante la sublime cuisine contemporaine française, avec des ingrédients locaux et des techniques classiques françaises. Des tables drapées en blanc avec des nappes immaculées, des bouquets de fleurs fraiches au parfum aromatique. Ce modeste restaurant dans une ambiance plutôt élégante est le décor idéal pour l’expression des brillants talents du chef Oudin qui se manifestent dans son magnifique menu. La carte des vins a été récompensée de nombreuses fois par les magazines Wine Spectator et Wine Enthusiast,