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Meilleurs restaurants Français Contemporain à Parkside

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7 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Chou Chou Bistro
4.4
Génial(2384)
Prix : raisonnable
• Contemporary french • Forest Hill / West Portal
Réservée 2 fois aujourd'hui
Le restaurant ChouChou vise à faire vivre l'esprit de Paris à Forest Hill. Ce bistrot élégant et décontracté présente une cuisine rustique du Vieux Continent avec une touche française moderne, jumelée avec une liste de vins établie avec soin. Le chef Michaels vous invite à découvrir le service chaleureux et personnalisé de ChouChou. Bon appétit!
Une photo du restaurant Chapeau
4.8
Exceptionnel(3751)
Prix : cher
• Contemporary french • Le District de Richmond
Réservée 9 fois aujourd'hui
Le style classique du Chapeau rappelle celui d'un restaurant parisien. Le service et l'ambiance sont comme ceux que vous trouveriez dans un restaurant à nappes blanches plus dispendieux, mais avec une nourriture abordable. Profitez du menu Early Bird à 40 USD disponible entre 17 h et 18 h.
Une photo du restaurant Chouquet's
4.7
Exceptionnel(1735)
Prix : raisonnable
• Contemporary french • Pacific Heights
Réservée 28 fois aujourd'hui
A couple enjoying each others company tucked into a banquette late in the evening…a group of girlfriends people-watching from the sidewalk tables over brunch…two neighbors stopping by to grab lunch at the bar. These people all have one thing in common as they enjoy a meal here on Fillmore Street in Pacific Heights- Chouquet's. Whether inside our dining room or outside under the heated protection of our large awning, diners come to Chouquet’s to enjoy fresh, seasonal French bistro fare in a casual yet refined environment. Join us for lunch, brunch, or dinner and let us satisfy you with signature dishes such as our boeuf bourguignon, duck confit, onion soup or with bistro classics such as steak frites, moules marinière, and our famous crème brûlée for dessert. To complement your meal, we offer over 20 wines by the glass from our eclectic wine list of smaller producers.
Une photo du restaurant Cote Ouest
4.9
Exceptionnel(758)
Prix : raisonnable
• Contemporary french • Marina / Cow Hollow / Presidio
Réservée 13 fois aujourd'hui
Côte Ouest Bistro is a contemporary French bistro led by partners Laurent Monchicourt & Martin Sarrailh. In April 2021, the pair transformed the former Baker Street Bistro into a modern 21st century neighborhood gem. At the heart of Laurent and Martin's partnership lies a shared dream: to create a restaurant that embraces guests like family, offering a haven where they can delight in delectable food and wine, surrounded by warm companionship. Nestle into one of the bay window seats and enjoy conversation over a plate of charcuterie with the perfect glass of Bordeaux. Chef Sarrailh prepares seasonal specialties as well as favorite French classics like Steak Frites and Duck Confit. The custard-soaked Croissant French Toast is not to be missed if you stop by for brunch on the sunny terrace. Côte Ouest Bistro has been featured in Forbes magazine and The Infatuation and was named one of the "Top 100 Brunch Restaurants in the Nation 2024" by Open Table.
Une photo du restaurant O' by Claude Le Tohic
4.8
Exceptionnel(477)
Prix : très cher
• Contemporary french • Centre-ville / Union Square
Réservée 4 fois aujourd'hui
Located on the 5th floor of ONE65 San Francisco, O' is Chef Claude Le Tohic's inaugural solo venture after earning Meilleur Ouvrier de France, winning the James Beard Award for Best Chef in America and carrying the coveted 3-Michelin star rating at Joël Robuchon Las Vegas. Luxurious but not pretentious, O’ offers modern French cuisine with elegant and attentive service. O' offers a 5-course Tasting Menu for $210, and a 9-course Grand Tasting Menu for $295. Optional wine pairings are available, along with a wine list of 1000+ selections from the USA and France. Please note that 20% service charge (which includes gratuity) and 1% San Francisco Health Mandate is added onto every check.Though dinner attire is always encouraged, we ask our guests to abide by "smart casual" dress code; no shorts, t-shirts, or sandals.
Une photo du restaurant Bombay Brasserie
3.9
Excellent(47)
Prix : cher
• Contemporary french • Quartier financier / Embarcadero
Réservée 4 fois aujourd'hui
Welcome to Bombay Brasserie, where the vibrant tapestry of Indian cuisine meets the elegance of French culinary artistry in the heart of San Francisco’s Union Square. Enjoy a journey through India’s culinary landscape, from the aromatic spices of the North to the coastal flavors of the South, meticulously crafted with a French twist to elevate traditional dishes. Dive into an evening that’s as bold as it is creative and experience a harmonious blend of two world-renowned cuisines, where every bite is a symphony of heritage and sophistication.
Une photo du restaurant ONE65 Bistro
4.4
Génial(176)
Prix : très cher
• Contemporary french • Centre-ville / Union Square
ONE65 Bistro, located on the third floor of the Innovative Culinary destination -ONE65, serves dinner menus that showcase local, seasonal fare minimally prepared to allow the ingredients to shine. An open kitchen, featuring a Josper charcoal oven imported exclusively for the restaurant from Spain and the only one of its kind in San Francisco, services the entire building and connects guests to the food preparation. The Bistro menu features contemporary California/French “comfort” food.

Découvrez ce dont les locaux raffolent

De clients vérifiés comme vous
De clients vérifiés comme vous
  • OpenTable DinerVIP
    Région de la baie de San Francisco •36 commentaires
    5.0
    Y est allé le 6 juill. 2024
    Le repas était tout simplement divin. Je vous souhaite la perfection et beaucoup de bénédictions dans vos efforts pour devenir comme le chef Philippe Gardelle. Je pense que vous êtes sur la bonne voie. Le cuisinier de la cuisine rapide ressemblait même au chef Philippe Gardelle, mais beaucoup plus mince et plus beau que ce dont je me souviens si bien. Chapeau bas à Chapeau et veuillez accepter ma bénédiction pour votre succès futur, votre prospérité et votre contentement dont vous avez toujours profité avant d'aller à La Follie à La Cage aux Faux. Que vos rêves les plus fous se réalisent un jour. Beaucoup d'amour, Jésus et Matthew.
    Plus d’informations
    ChapeauPrix : cher• Française• Le District de Richmond
    4,8
  • OpenTable Diner
    New York City •7 commentaires
    5.0
    Y est allé le 21 févr. 2023
    Yummmmmm……croque monsieur/salad and chocolate fondant cake❤️❤️❤️
    Plus d’informations
    Chouquet'sPrix : raisonnable• Française• Pacific Heights
    4,7
  • OpenTable Diner
    New York City •1 commentaire
    5.0
    Y est allé le 11 déc. 2022
    Excellent!!!
    Plus d’informations
    O' by Claude Le TohicPrix : très cher• Français Contemporaine• Centre-ville / Union Square
    4,8
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