Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Baltimore / Maryland

Meilleurs restaurants de Fruits De Mer à Northeast Baltimore

Prix
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Accessibilité

46 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Valentino's Restaurant
4.1
Excellent(90)
Prix : raisonnable
• Seafood • Northeast Baltimore
Réservée 4 fois aujourd'hui
Offering complete in house services as well as a wide range of carry out and catering. Our objective is to please. We invite you to let us know if there is anymore that we can do to achieve that aim.
Une photo du restaurant Gertrude's - Baltimore
4.6
Exceptionnel(7194)
Prix : raisonnable
• Seafood • Charles Village
Réservée 52 fois aujourd'hui
Le restaurant Gertrude's, situé à l'intérieur du Baltimore Museum of Art (BMA), est l'endroit où John Shields met à l'honneur la cuisine de Chesapeake en utilisant des aliments locaux, dans un cadre chaleureux et élégant. Natif de Baltimore, le chef et propriétaire John Shields, auteur de livres de cuisine et invité d'émissions de cuisine, a nommé le restaurant en mémoire à sa grand-mère, Gertrude Cleary, qui lui a appris à cuisiner lorsqu'il était enfant. Le Gertrude's propose un menu régional sophistiqué avec des traditions et des aliments de Chesapeake Bay pour le dîner, le souper et le brunch, en utilisant des ingrédients bio et locaux dès que possible. L'intérieur du restaurant, inspiré par la vie sur la côte est de la baie de Chesapeake, est beau, élégant et confortable. Les baies vitrées au mur, qui donnent sur la sculpture et le jardin du musée, inondent la salle à manger ouverte et aérée de lumière naturelle. Pendant les mois d'été, des places supplémentaires sont disponibles sur la terrasse autour d'une fontaine et reflétant la piscine.
Une photo du restaurant True Chesapeake
4.7
Exceptionnel(596)
Prix : cher
• Seafood • Hampden
Réservée 12 fois aujourd'hui
True Chesapeake is a Baltimore restaurant born of an oyster farm. Executive Chef Zack Mills creates a seasonal menu that showcases oysters from our farm in St. Jerome’s Creek, Southern Maryland — raw, roasted, and in signature dishes like Classic Rockefeller and French Onion Oysters. But, the oysters are just the beginning. Our award winning menu celebrates the bounty of the Chesapeake region by using locally sourced seafood, meat, and produce to create exquisite dishes that evolve with the seasons. Chef Mills has been featured extensively for his use of invasive seafood species, a very delicious way to help the Chesapeake Bay. Don't forget to order the Blue Crab and Bone Marrow dip or handmade pasta. We have an expertly curated wine list, beer selection, and cocktails - both classic and creative. Ample bar, high-top, and terrace seating available for walk-ins on a first-come-first-serve basis.
Une photo du restaurant The Prime Rib - Baltimore (The Original)
4.7
Exceptionnel(4515)
Prix : très cher
• Seafood • Centre ville
Réservée 16 fois aujourd'hui
The Prime Rib est un steakhouse américain qui rappelle les Supper Club des années 40. Une tenue de ville est recommandée. Les bermudas ne sont pas autorisés. Stationnement gratuit avec voiturier et de la musique « live » tous les soirs. Le dimanche, vous pouvez choisir une bouteille à moitié prix sur leur carte des vins. La carte-cadeau Prime Rib est disponible dans toutes les succursales. Commandez-là en ligne au : www.theprimerib.com
Une photo du restaurant Pappas Restaurant - Parkville
4.4
Génial(1806)
Prix : cher
• Seafood • Parkville
Si vous voulez déguster un étonnant gâteau de crabe, vantez-en les délices à votre famille et à vos amis. C'est le meilleur de ce que le Maryland peut offrir. Venez découvrir le colossal gâteau de crabe de 7 onces du Pappas'. Venez découvrir pourquoi le plat signature du Pappas' a remporté de nombreux prix comme le Baltimore's Best ou encore le Top Crab Cake du Baltimore Magazine, et pourquoi il a été mentionné dans le Food Network's Chef vs City et sur la Travel Channel & 98 Rock's Food Wars. Entreprise familiale depuis 1972, son propriétaire Mark Pappas peut se targuer non seulement d'offrir le meilleur gâteau de crabe de Baltimore, mais aussi les plus beaux et plus frais plats de fruits de mer, steaks et pâtes de la région. Chaque sauce, soupe et assaisonnement est réalisé de A à Z. Le Pappas' accueille aussi bien les familles que les grands groupes. Il dispose aussi d'un menu enfants avec de nombreuses options séduisantes pour les plus jeunes. Pappas restaurant est entièrement accessible aux personnes handicapées, et à deux pas de la Beltway, à quelques minutes de Towson. Pensez à réserver à l'avance. Notre site Liquor Store est ouvert 7 jours par semaine.
Une photo du restaurant Angie's Seafood
4.7
Exceptionnel(1120)
Prix : cher
• Seafood • Fells Point
Réservée 23 fois aujourd'hui
Welcome to Angie’s Seafood Restaurant, a top choice seafood restaurant for casual dining in the Baltimore area. Situated in the Fells Point area of Baltimore, we offer some of the freshest local food around as well as certified Angus beef and fresh ingredients. We offer an exceptional dinging experience, outstanding service as well as convenient delivery to your business or hotel. Here at Angie’s seafood we want your visit to be a pleasant and memorable affair from start to finish. We strive to ensure your dining experience exceeds your expectations. When celebrating a special occasion, please consider Angie’s Seafood for your next event.Please join us for Happy Hour from Monday through Thursday 12pm to close at the bar
Une photo du restaurant Rosario's Italian Kitchen
4.0
Excellent(145)
Prix : raisonnable
• Seafood • Rosedale
Réservée 1 fois aujourd'hui
A warm and inviting place where guests could gather to relax and enjoy a delicious meal, a glass of wine or a cocktail, and conversation with friends. European-style design with comfortable chairs, pleasant colors, and a familiar feel. Our atmosphere and menu are largely Italian-inspired, however, we also offer a wide variety of seafood dishes and char-grilled meats too. In addition, we stay true to the traditional “diner experience” by serving timeless home-style favorites, artisan sandwiches and breakfast any time.
Une photo du restaurant Red Lobster - Nottingham
3.4
Très bonne(8)
Prix : raisonnable
• Seafood • Perry Hall
Elevate your day at Red Lobster, where fun meets fancy and every meal is a celebration. Whether you’re marking a special occasion or treating yourself or your crew, Red Lobster is the perfect place to enjoy all your seafood favorites. Dive into our signature shrimp, wild caught lobster and crab, and more. Plus, a variety of fish and popular non-seafood items like our Cajun Chicken Linguini Alfredo. Looking for a showstopper? Create Your Own Ultimate Feast or select a Live Maine Lobster straight from the tank. Or explore our Daily Deals with a different special available each weekday at a price you’ll love. Toast the day with Signature Cocktails including Lobster Punch and Main Deck Margarita Flights to make any moment feel festive. You won’t want to miss our newest menu items or special promotions like Lobsterfest and Crabfest. Reserve online today. Group Dining, To Go, or Catering options. For parties of 11+, please call.
Une photo du restaurant Mr. Bill's Terrace Inn
4.6
Exceptionnel(111)
Prix : très cher
• Seafood • Essex
Réservée 2 fois aujourd'hui
Mr. Bill's has been a Local sensation since 1954. Family owned and operated for 68 years! Casual family dining with a full-service bar/restaurant. Amazing food, refreshing cocktails, and the Baltimore's best steamed crabs smothered in our homemade seasoning.
Une photo du restaurant The Ruxton
4.8
Exceptionnel(601)
Prix : très cher
• Seafood • Harbor East
Réservée 52 fois aujourd'hui
Curated by Aaron Taylor, Atlas Restaurant Group’s Corporate Chef & Chef Partner in this concept, the menu puts steak in the spotlight with over 11 cuts from Chicago-based meat purveyor Meats by Linz. The Ruxton will serve a mix of wet and dry aged prime cuts of Black Angus Beef, as well as dry aging Long Island Duck and Bison from Virginia’s New Frontier Farm in-house. To complement the steak options, seasonal shellfish and seafood entrees will be available including dover sole, Maryland rockfish, whole live lobster, king salmon, Chilean sea bass and more.Looking to elevate your dining experience, book your reservation in our beautiful wine cellar here: https://theruxtonsteakhouse.com/the-wine-cellar-experience/The Ruxton will serve lunch every weekday and dinner 7 days a week. Be sure to visit Atlas’ new world-class cocktail bar and lounge next door to The Ruxton called Order of the Ace.

Découvrez ce dont les locaux raffolent

De clients vérifiés comme vous
De clients vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable