Galpão Gaucho Brazilian Steakhouse delivers an exquisite dining experience inspired by the rich Gaucho culture and culinary traditions of Southern Brazil. Galpão Gaucho’s rodizio experience offers an unparalleled dining experience, featuring 18 expertly grilled meats, including the new 24-karat Golden Steak™, paired with unlimited visits to an extensive 45-item gourmet salad bar.Galpão Gaucho Brazilian Steakhouse, an authentic Brazilian dining experience.> THANKSGIVING 2024 - 11:30 AM - 8 PM Included in the rodizio (Thanksgiving Day only) we will also serve turkey and sweet potato casserole as part of the menu. No additional cost.> HOLIDAY HOURS: CHRISTMAS EVE 2024 11:30 am - 9:30 pm, CHRISTMAS DAY 12 pm - 8 pm, NEW YEAR'S EVE 11:30 am - 9:30 pm, AND NEW YEAR'S DAY 12 pm - 8 pm
Come and join us for the best Brazilian Steakhouse Experience in Northern California, you may start at our fantastic market table, that includes lobster bisque, mussels, ahi tuna and much more. Followed by our main course, the meats, deriving from our lamb chops, to our applewood smoked bacon, and even more with our delicious cuts such as Picanha, Ribeye, Filet Mignon and many others, including our Prime Ribs, coming from a Tomahawk Ribeye.
Venez prendre place et profiter d’une gastronomie authentique dans cette steakhouse brésilienne, de type churrascaria. Vous vivrez une expérience unique. Les chefs gaucho font le tour des tables avec un choix de 15 différents types de viandes rôties en brochettes, parmi lesquelles figurent picanha, filet mignon, aloyau, poulet, et agneau. Les clients peuvent tester tout ce qui est présent sur la carte, autant qu’ils le souhaitent. Les viandes servies, délicieusement cuisinées et à la saveur unique, ne sont pas le seul atout notable de l’établissement. Une sélection de plus de 30 salades gastronomiques, toutes préparées à partir des meilleurs produits locaux, sont également à votre disposition. Ces salades sont toutes accompagnées de différentes garnitures brésiliennes traditionnelles comme le feijoada, les haricots, le farofa, et le riz brésilien. Le personnel sert à tous les clients du restaurant des bananes frites, du pao de queijo (pain au fromage), ainsi qu’un peu d’ananas rôti à la cannelle. Enfin, vous pourrez déguster quelques uns des nombreux desserts brésiliens, comme par exemple la mousse de maracuja (mousse aux fruits de la passion). Le bar est complet, et comprend plusieurs boissons exotiques typiques du Brésil, comme la célèbre caipirinha !
AS AMBASSADORS OF BRAZIL, WE WELCOME YOU TO OUR HOME AND INVITE YOU TO CELEBRATE WITH US THE WARMTH AND ABUNDANCE OF FOGO DE MINAS AUTHENTIC BRAZILIAN STEAKHOUSE.
Coming Soon! Fogo de Chão is an internationally-renowned steakhouse from Brazil that allows guests to discover what's next at every turn. Founded in Southern Brazil in 1979, Fogo elevates the centuries-old culinary art of churrasco - roasting high-quality cuts of meat over an open flame - into a cultural dining experience of discovery. Please join us in our dining room, in our more casual Bar Fogo, or bring the Fogo Experience to you with Fogo To-Go or Catering. Visit our website to make a reservation or place an order.