Fogo de Chão is an internationally-renowned steakhouse from Brazil that allows guests to discover what's next at every turn. Founded in Southern Brazil in 1979, Fogo elevates the centuries-old culinary art of churrasco - roasting high-quality cuts of meat over an open flame - into a cultural dining experience of discovery. Please join us in our dining room, in our more casual Bar Fogo, or bring the Fogo Experience to you with Fogo To-Go or Catering. Visit our website to make a reservation or place an order.
A Uruguayan restaurant and sports bar that has been freshly serving the Jackson Heights community since its inception. Settle into the bustling dining room and partake of the menu’s vast selection of empanadas, seafood, steaks, stews and soups. We offer live music on Friday and Saturday nights. Come in and enjoy the atmosphere!
Selon Newsday, le Christos, situé à Astoria, est un steakhouse qui sait combiner le style et la substance. Pour sa part, le Zagat écrit: «Le top-of-the-line surf-n-turf servi dans ce superbe steakhouse est incroyable et ça vaut le coup de traverser le pont pour s'y rendre." La "vaste sélection de viandes vieillies à point est préparée à la perfection" et rehaussée "d'accompagnements grecs traditionnels."
• PLAYFUL Our service is gregarious & enchanting. Our spirit is energizing & uplifting. Our flavors are daring, our presentations are eye-catching, and our concoctions will stimulate your senses. Above all, your experience with us will always be a memorable one. • REFINED We are obsessed with excellence, rooted in classic techniques and training. We fuss about the right things and have the expertise to back it up. We are dedicated to the finest product, preparation, and hospitality, elevating every step of the guest’s journey, from the first host greeting to the hand-crafted cocktail to punctuate the meal. • PIONEERS From our US patent for our dry-aging process for beef to being the first Chinese-influenced Chophouse brought to market, we value originality and innovation. We regularly think outside the box, employing ingenuity to make for a unique experience.
With 20 years of experience cooking in the finest restaurants, our chef is excited to present their vision to you and all our guests. Our caring and committed staff make sure you have a fantastic experience with us
Le boeuf Kobe n’est pas un boeuf comme les autres. Il est exquis, et servi dans 212 restaurants-grills. Venez donc faire un tour dans ce très chic établissement du centre-est de la ville pour y vivre une expérience incomparable ! Vous testerez un authentique boeuf japonais (Kobe), ainsi que de très bons fruits de mer, agrémentés par de délicieuses salades et accompagnements en tous genres. Les desserts sont excellents, et la carte des vins très complète. Vous y trouverez des crus en provenance du monde entier, à un très bon rapport qualité-prix.
Established in 2010, We take great pride in being Greenpoint’s first and only classic steak house. Our kitchen is a full two-stories, equipped with three refrigerators for beer, seafood, vegetables and steaks. Our state-of-the-art kitchen also boasts smokers, steamers and broilers on which the chef can cook multiple steaks at once. We look forward to serving our community of Greenpoint for many years.We provide you a range of steak options from an eight-ounce filet mignon to a 48-ounce porterhouse (for two) in a cozy ambiance. An excellent selection of fish and seafood is also available. We have a fully-stocked bar, including an extensive wine and bourbon list. Enjoy your steak at Greenpoint’s first steak house.
Le Maiella, restaurant élégant et décontracté situé sur le pittoresque front de mer de Long Island, sert des spécialités italiennes traditionnelles revisitées, préparées avec les ingrédients les plus frais. Offrant une vue imprenable sur la ville, le Maiella se situe au pied de l'emblématique enseigne Pepsi, dans le parc d'État Gantry. Repensé par Bluarch, important cabinet d'architectes à New York, le restaurant est décoré dans un style rustique, pouvant accueillir jusqu'à 180 personnes à l'intérieur et environ 100 personnes sur sa terrasse extérieure. La terrasse domine la ville de Manhattan, le parc d'État Gantry, l'Empire State Building, le Chrysler Building est l'enseigne Pepsi, haute de 24 mètres. Pour plus d’informations sur les salles à manger privées et les forfaits pour les grandes célébrations, merci de contacter le personnel.
Aged is a steakhouse serving 30 days aged steaks, prime cuts of beef along with wide selection of Fresh seafood, wine, & craft cocktails in forest hills queens. An upscale steakhouse serving quality meats, seafood, wine, and craft cocktails, Aged Restaurant and Bar is a unique and trendy spot to grab a meal in Forest Hills, NY. Located in the heart of restaurant row, Aged serves modern American cuisine in a nostalgic and rustic space. Our restaurant is perfect for lunch, dinner with friends, business engagements, and even social networking. The banquet-style seating along with cafe tables and antique oak bistro chairs only adds to our pleasant and comfortable ambiance. We cater to your senses and help create memorable, lasting events.
Le Club A Steakhouse vous propose une expérience culinaire unique. Bruno Selimaj, le propriétaire de cet établissement à la gestion familiale, est présent sur place chaque soir pour vous accueillir. Le Club A est parvenu a combiner les caractéristiques d'un steakhouse traditionnel avec le modernisme du Nouveau Monde, aussi bien dans la cuisine que dans la décoration. L'atmosphère chaleureuse associée à un menu unique et une carte des vins bien fournie en font un endroit parfait pour toute occasion.
Veuillez noter que le Club A Steakhouse accepte les réservations Groupon mais vous ne recevrez pas de points dans le cadre du programme de fidélité OpenTable Diner Rewards.
Pour des événements privés, vous êtes invité à contacter l'établissement par courriel en utilisant l'adresse suivante : rodna@clubasteakhouse.com.