Minami now offers sushi lunch sets, dinner-tasting menus, and event bookings, including corporate buyouts and weddings. We are a TIFF Official Hospitality Partner.--Vancouver’s hottest destination for contemporary Japanese cuisine has arrived in Toronto’s vibrant King West neighbourhood.Minami is the fourth culinary concept from ABURI Restaurants, alongside sister venues Miku Toronto, ABURI TORA, ABURI HANA, and ABURI SUSHI Waterworks further expanding the reach of our trailblazing aburi cuisine within the Toronto culinary scene.Fashioned to reflect the best of global design, guests are invited to immerse themselves in the space for a multi-sensory dining experience without departing the city. Showcasing contemporary Japanese fare and an extensive selection of signature cocktails, wines, and spirits, Minami’s diverse offerings, sultry interior, and commitment to safety set the new King West standard.
Byblos est un mariage de la cuisine méditerranéenne orientale avec les ingrédients traditionnels et locaux, toujours en utilisant des techniques de cuisine classique ainsi que des méthodes modernes. Le Chef Stuart Cameron (Weslodge et Patria), a créé des plats qui mettent en valeur les épices et les saveurs du littoral Méditerranéen oriental. Il a élaboré un menu qui est une véritable mosaïque maritime et culturelle, servi dans un style familial et une ambiance conviviale.
Le Patria est un restaurant à tapas espagnoles légèrement en retrait de la route à King West. Bon nombre de ses vins et ingrédients sont importés directement d'Espagne, pour une authentique expérience culinaire espagnole.
Réussir un repas en famille ou entre amis, c'est tout ce qui compte pour le Gyu-Kaku. Pour votre plaisir, ce restaurant propose des plats de partage (shared plates) qui inspirent des rires, la conversation et de bons moments. Vous n'y pourrez rien - avec un gril installé à chaque table, vous deviendrez vite un cuisinier expert. Le personnel accueillant du Gyu-Kaku vous guidera à travers la nuit avec des suggestions utiles. Les sons qui vous entourent proviennent de fêtes et de rires. L'établissement est le choix idéal pour un premier repas en tête à tête et pour une rencontre en famille ou entre amis.
Namaste and welcome to Adrak - a place where food unites all. We take you through a journey of the past and present, as we hope to encourage thought-provoking conversations amid elevated Indian food. With the global dining scene as our inspiration, our dishes represent a mix between traditions, modernity and innovation. Backed by a talented team, experience redefined Indian cuisine in a space that's welcoming, stylish, and intimate. For groups of 7 and more, or to book a gathering in Memsahibs - our private dining room, please contact us info@adrakyorkville.ca for more details & set-menus. Please note, our dining room is catered for guests aged 10 and up. We hope to see you soon!
Situé au cœur du typique Chinatown de Toronto, le R&D est un restaurant urbain décontracté, dirigé par le premier gagnant de MasterChef Canada, Eric Chong et son mentor, Alvin Leung, propriétaire d'un restaurant étoilé au Guide Michelin. L'élégant intérieur du R&D reflète sa double nature : ouvert et animé, à l'atmosphère intime.
Au R&D, les plats orientaux sont alliés au style occidental, sous la forme de plats chinois modernes à partager, où les ingrédients classiques sont traités d'une façon avant-gardiste. Le menu éclectique dispose de plats composés de bouchées, comme le Fun Guo de Grand-Père et le CSB (char siu bao). Dégustez également des plats à partager comme le Meilleur Canard de la Ville et le Poulet Frit aux Cronuts Glacés. Enfin, une sélection novatrice de cocktails accompagnera les mets ludiques et audacieux.
Welcome to Madrina, where we focus on seasonal products and authentic ingredients from Spain to reimagine a menu that marries innovation and fun with Barcelona classics.Our 37ft bar serves sangria, cocktails, and traditional tapas. In true Catalonian fashion, the bar features a ham carving station and a Spanish-style glass display case with cold bar delicacies. The open kitchen provides a window into the work from the brilliant team behind the menu, offering modern interpretations of traditional Catalonian tapas.We are proud to be the first restaurant in Canada to earn the coveted "Restaurants from Spain" certification, identifying Madrina for the use of authentic Spanish ingredients and techniques. We are also thrilled to have been part of the Michelin Guide in 2022, 2023 and 2024.Our wine list showcases many beautiful Spanish grape varieties and regions, including some indigenous grapes, while our famed cocktail list features wonderfully creative cocktails.
Bar Koukla is a casual and intimate snack bar setting on the popular Ossington strip. A space where traditional touches merge effortlessly with contemporary design. Our interpretation of the classic Athenian mezedolpoleio mixes authentic meze, a raw seafood bar, a natural and oraganic wine list and cocktails inspired by the Athenian metroploitan culture. ***Please note all Patio/Outdoor reservations are weather-dependent. Outdoor reservations do not guarantee a table inside if bad weather occurs.***
Cocktail party. Art gallery. Listening room. Rooftop where romantic notions rule. Evangeline is a sly wink toward Canada’s first cinematic feature, an embrace of the anything’s possible spark of the silver screen. It’s a bar for ordering champagne (or any number of fine cocktails) and snacks to share, indulging in fireside gossip and making eyes from across the room.While we offer select reservations, Evangeline is an open seating, walk-in venue for all. For larger group bookings and buyout requests, please shoot us an email.Come celebrate the night with us.Please note that Evangeline is now operating as a cashless venue
Situé au sommet de la bande d'Ossington, le Salt Wine Bar propose une approche moderne et progressiste des tapas ibériques et canadiens. Le Salt est un bar à tapas accueillant, agréable et convivial où circule beaucoup d'énergie. Les clients peuvent savourer des fromages artisanaux, des charcuteries ibériques et une excellente variété de petits assiettes. Le chef Dave Kemp utilise des produits de saison et locaux chaque fois que possible. La cave propose une importante carte des vins portugais et espagnols pour agrémenter chacun des plats.