Elevated Southern cooking & cocktails presented in rustic surroundings.We offer a humble selection of handcrafted creations from the finest locally and regionally sourced ingredients. Birchwood Hall passionately showcases a farm-to-table approach deeply rooted in Southern tradition. Each dish pays homage to the down-home warmth of Southern cuisine with an eclectic, modern twist. We’re honored that you’ve chosen our table and look forward to serving your meal with the utmost pride and care…~ Nicolas Peek / Executive Chef
Located inside the clubhouse, The Ascot Club Restaurant is a boutique restaurant and bar featuring seasonal menus from Chef Paul Young, weekly specials, and of course delicious food! Guests can enjoy their meal inside the clubhouse or sitting outside on the terrace during beautiful mountain view sunset.
The Pin High Bar & Grille at Maggie Valley Club offers a casual, serene ambience designed to make everyone feel comfortable, from golfers to families and friends. Enjoy a large-screen television and fireplace inside while taking in all that our fully stocked bar has to offer. Or enjoy the breathtaking views of the first tee outside on the restaurant’s covered veranda. This kind of dining treatment is what you’d expect from a western North Carolina golf club, and it’s exactly what we deliver to you. As far as the actual dining experience in the Pin High, we know you won’t be disappointed. We support local farmers and use the freshest ingredients in our meal production, and you may enjoy these menu items from the lounge or in a private dining room if you’re celebrating with a large party. Friday & Saturday are currently the only nights that we are serving dinner, but we also happily book private events at our beautiful property.
Récompensé du prestigieux Four Diamond Award pendant neuf années consécutives, le Nan Thai Fine Dining propose le meilleur de la cuisine thaïlandaise. Son style et son service somptueux rappellent l'époque des années 40 et 50. Tous les éléments du restaurant contribuent à apporter l'excitation et les délicieux arômes s'exhalant de la préparation des plats directement dans la salle à manger.
Situé au sein de l'Inn du domaine Biltmore, le restaurant propose des repas élégants mettant la cuisine régionale à l'honneur. L'équipe culinaire met à votre disposition des menus de saison composés d'une sélection à prix fixe de 3, 5 ou 7 plats, servis sur des nappes blanches. Vous pourrez y contempler de jolies vues sur les environs et apprécierez le service affable. L'établissement essaie de soutenir la communauté locale en privilégiant une agriculture durable.
Vous devrez être muni d'un ticket valide permettant l'accès au domaine Biltmore ou d'un pass annuel ou séjourner à l'Inn on Biltmore Estate pour pouvoir manger au sein d'un restaurant Biltmore. Concernant l'accès en soirée au domaine, vous pouvez vous renseigner auprès du Biltmore Welcome Center.
Zagat accorde la note parfaite à Bones pour sa cuisine et son service, ce qui en fait le meilleur steakhouse parmi tous les steakhouse en Amérique. Bones s'est également vu décerner le prix du Meilleur restaurant de tous les genres à Atlanta par Zagat Survey. En servant une cuisine de grande qualité et des vins primés, il n'est pas étonnant que Bones se soit imposé comme une référence en matière de style gastronomique à Atlanta.
Récemment récompensé par le AAA Four-Diamond Award, le restaurant Madison's et Wine Garden dans le Old Edwards Inn and Spa redéfinissent la scène culinaire dans le centre-ville de Highlands. L'équipe culinaire talentueuse façonne chaque plat avec des ingrédients issus du développement durable en provenance de fermes locales afin de faire ressortir les saveurs les plus abondantes que la nature a à offrir. Un restaurant primé par Wine Spectator depuis les cinq dernières années avec le prix du « Meilleur » les deux dernières années, la carte des vins de Madison dispose d'une vaste sélection provenant d'une importante cave à vin. Le sommelier de Madison (ou « le navigateur de vin », comme il aime se présenter) aide les clients à faire leurs sélections. La cave à vin privée offre un cadre intime pour souper avec 12 places disponibles. Le restaurant Madison et Wine Garden sont ouverts pour le déjeuner, le dîner et le souper tous les jours. Les réservations sont suggérées pour le dîner et le souper. Le Wine Garden est ouvert durant les mois les plus chauds. Toutes les cartes de crédit sont acceptées.
At Steak 48 in Charlotte, we serve the finest steaks and high-quality seafood in an intimate and vibrant setting. The diverse menu at our Charlotte steakhouse location will satisfy any personal craving, as we serve the best USDA prime steaks, succulent seafood and shellfish along with inventive and classically inspired side dishes and appetizers.
Our master butchers custom cut 28-day wet-aged steaks by hand for cooking in our 1800-degree broiler. Much of our beef comes from Midwestern farms in Michigan and Wisconsin as well as premium Wagyu beef brought in from the Mishima Reserve.
Enhance your meal with a hand-crafted cocktail made from local ingredients. Make your reservation today. We can't wait to see you!
Step away from the downtown bustle to experience Juniper, Greenville's only urban gin bar, situated atop the AC Hotel. From the moment you enter Juniper, prepare to be enchanted by its immersive rooftop garden and breathtaking views of Main Street and the Blue Ridge Mountains.Full Dinner Menu: Available Wednesday & Thursday from 5 pm to 10 pm | Friday & Saturday from 5 pm to 11 pm.Attire: We encourage SMART CASUAL dress at Juniper. Please refrain from beachwear, active/athletic attire, and work uniforms, with exceptions for government, law enforcement, healthcare, or military personnel. Men should avoid sleeveless/tank tops.Identification: Remember to bring a valid physical I.D. (US Issued Driver's License/ID or Passport are accepted).Underage Guests: Must be accompanied by an adult aged 21 or older. After 10pm: 21 or older only.Gratuity: A 20% gratuity will be automatically added to parties of 8 or more.Cake Fee: $35 fee applies for cake/cupcakes.Corkage Fee: $45/bottle