Le lieu ajoute parfois de la magie au fabuleux repas et au superbe vin que l'on partage entre amis. C'est le cas du Canyon Kitchen, niché au pied de la plus grande paroi de granite sur la côte est de la Sapphire Valley. Le chef Adam Hayes réalise sa cuisine du sud à partir de produits locaux et de sélections biologiques provenant des propres jardins communautaires de l'établissement et de la région environnante. Le menu de plusieurs services à prix fixe change régulièrement, parfois quotidiennement, et est mis en valeur grâce à une carte des vins composée de produits issus de l'agriculture biologique ainsi que de pratiques durables et biodynamiques. Des frais de service de 18 % sont ajoutés automatiquement. Des frais de 30 USD de « droit de bouchon » seront facturés pour les bouteilles d'une contenance allant jusqu'à 750ml. Un montant supplémentaire de 30 USD sera facturé pour chaque 750ml supplémentaire.
Founded by Country Artist Erica Nicole, The FIX Restaurant, Bar & Lounge, is an upscale American sports bar and event space for everyday dining or special occasions
Welcome to Deluxe Fun Dining – Charlotte’s Most Unique Dining ExperienceVoted Best Restaurant in Charlotte (2024), Best Cocktail Spot (2023 & 2024), and Gold Best Date Night Spot (2023), Deluxe Fun Dining is where incredible food, unforgettable drinks, and exceptional service come together to create a dining experience unlike any other.Known for our innovative food and drink presentations, we bring a sense of fun and excitement to every meal. From popcorn shrimp served right from a real popcorn machine to pastries delivered in vintage toasters, every dish is designed to make you smile and spark conversation. Our unique, handmade trays elevate the presentation, ensuring that every plate is as much of a visual treat as it is a culinary delight.At Deluxe Fun Dining, we don’t just serve food—we create an experience. Our ever-evolving, chef-driven menu highlights seasonal, locally sourced ingredients, transforming classic favorites and daring new creations into unforgettable dishes.
Récemment récompensé par le AAA Four-Diamond Award, le restaurant Madison's et Wine Garden dans le Old Edwards Inn and Spa redéfinissent la scène culinaire dans le centre-ville de Highlands. L'équipe culinaire talentueuse façonne chaque plat avec des ingrédients issus du développement durable en provenance de fermes locales afin de faire ressortir les saveurs les plus abondantes que la nature a à offrir. Un restaurant primé par Wine Spectator depuis les cinq dernières années avec le prix du « Meilleur » les deux dernières années, la carte des vins de Madison dispose d'une vaste sélection provenant d'une importante cave à vin. Le sommelier de Madison (ou « le navigateur de vin », comme il aime se présenter) aide les clients à faire leurs sélections. La cave à vin privée offre un cadre intime pour souper avec 12 places disponibles. Le restaurant Madison et Wine Garden sont ouverts pour le déjeuner, le dîner et le souper tous les jours. Les réservations sont suggérées pour le dîner et le souper. Le Wine Garden est ouvert durant les mois les plus chauds. Toutes les cartes de crédit sont acceptées.
Step away from the downtown bustle to experience Juniper, Greenville's only urban gin bar, situated atop the AC Hotel. From the moment you enter Juniper, prepare to be enchanted by its immersive rooftop garden and breathtaking views of Main Street and the Blue Ridge Mountains.Full Dinner Menu: Available Wednesday & Thursday from 5 pm to 10 pm | Friday & Saturday from 5 pm to 11 pm.Attire: We encourage SMART CASUAL dress at Juniper. Please refrain from beachwear, active/athletic attire, and work uniforms, with exceptions for government, law enforcement, healthcare, or military personnel. Men should avoid sleeveless/tank tops.Identification: Remember to bring a valid physical I.D. (US Issued Driver's License/ID or Passport are accepted).Underage Guests: Must be accompanied by an adult aged 21 or older. After 10pm: 21 or older only.Gratuity: A 20% gratuity will be automatically added to parties of 8 or more.Cake Fee: $35 fee applies for cake/cupcakes.Corkage Fee: $45/bottle
Skyline Lodge features Indigo Road Hospitality Group's Oak Steakhouse, a contemporary steakhouse restaurant. Oak's menu includes steakhouse classics with a modern flair, utilizing Certified Angus Beef and local ingredients. The steakhouse, designed by Skyline's interior design team, Mey & Co, seats up to 80 guests in an intimate and inviting dining room lined with luxurious leather banquettes, a custom floor-to-ceiling wine display, and three original working native granite stone fireplaces. Oak Steakhouse Highlands is sure to become a go-to for both Skyline Lodge guests and locals.
Zagat accorde la note parfaite à Bones pour sa cuisine et son service, ce qui en fait le meilleur steakhouse parmi tous les steakhouse en Amérique. Bones s'est également vu décerner le prix du Meilleur restaurant de tous les genres à Atlanta par Zagat Survey. En servant une cuisine de grande qualité et des vins primés, il n'est pas étonnant que Bones se soit imposé comme une référence en matière de style gastronomique à Atlanta.
Canoe est situé dans le quartier historique de Vinings à Atlanta sur la rivière Chattahoochee où Buckhead rencontre Vinings. Sa cuisine originale et design distincts ont déjà été présenté dans Bon Appetit, Food And Wine, Gourmet, Le Wine Spectator et le New York Times. Canoe, récipiendaire du prestigieux Prix Mobil 4 Star, a également été sélectionné comme l'un des \"meilleurs nouveaux restaurants\" dans le pays par la Fondation James Beard.
Nobu Atlanta is situated at Phipps Plaza in the affluent Buckhead neighborhood. With influence from Atlanta's lush canopy of trees and Japanese arts and crafts, the bar and lounge area features a white onyx bar volume that sits in front of a 12-foot-long river rock art installation while folded cast glass pendants cast a soft glow on the bar. The dining room takes you to traditional Japanese garden pavilions that were often used for ceremonies and rituals while overscale pendants made from shoji paper create the look of elongated, abstracted paper lanterns. Design language that is a continuation of Chef Nobu Matsuhisa's imaginative and innovative culinary offerings celebrates nature and is integrated through the use of different wood tones
Welcome to our Garden. A place to celebrate, unwind and step away from the noise of life. An unexpected escape from the routine. Experience an unforgettable chef-driven cuisine and indulge in innovative cocktails while surrounded by lush florals that warmly welcome you. The sense of community and euphoria will captivate one’s sense of belongingness. A 15 minute grace period is allocated to each reservation, before cancellation. Kindly note, all guests in your party must arrive prior to being seated. Valet parking is available at St. Regis Atlanta. The cost is $15 after validation. Please validate your ticket at the host stand. *We are unable to validate self-parking.