Welcome to Petite Violette Restaurant, where you'll encounter delicious French Provençal cuisine, warm friendly service, an atmosphere exuding warmth and charm, live music 2 nights a week and a full bar with many fine wines — whether you're wanting an intimate dinner for two or a party space for two hundred!Aside from our main dining floor, we offer a tree-covered patio for "al fresco" dining and three large party rooms for private functions. We are Brookhaven's best-kept-secret. NO MURDER MYSTERY RESERVATIONS ON OPEN TABLEPLEASE VISIT PETITEVIOLETTERESTARUANT.COM FOR SHOW RESERVATIONS. THANK YOU
The two-level contemporary glass structure nestled next to Garden house in the heart of the Garden, offers full-service dining, a grab-and-go café, and a flexible space for educational programs, private rentals and special events. Guests dining inside will enjoy commanding views of the Anne Cox Chambers Southern Seasons Garden and Levy Parterre. Longleaf, focusing on seasonal ingredients and technique driven preparations, is an American Brasserie influenced restaurant serving classic French dishes along with seasonally inspired dishes in a relaxed setting. Enjoy our curated bar menu alongside our extensive wine list. We look forward to serving you soon
Propriété des frères John-Thomas et Christopher Scott, situé sur la rue Ponce, Parker's est le premier steakhouse indépendant à Decatur. Très impliquée au niveau de la communauté, la famille Scott fait aussi partie du gouvernement local. Le restaurant porte le nom de la fillette de John-Thomas, Parker. La famille entière est souvent au restaurant car pour eux, c'est comme un chez soi où tous les clients se convertissent aussi en membres de la famille.
Classé parmi les meilleurs restaurants d'Atlanta depuis plus de 35 ans, le Murphy's est réputé pour son « meilleur brunch », ainsi que pour sa cuisine créative servie au dîner et au souper. Le chef Ian Winslade et le chef de cuisine Ricky Navas créent des menus américains de saison avec de petites assiettes à partager, les meilleures salades et entrées, notamment les crevettes du golf & gruau, le steak de saumon, la truite de Géorgie, le poulet rôti, les steaks et l'hamburger du Murphy's. Notre boulangerie fabrique son propre pain et ses desserts. Notre magasin de vin au détail vend quant à lui des vins d'exception pour vos repas, au verre comme à la bouteille à un bon rapport qualité/prix et organise des dégustations de vin le mardi. La décoration combine des murs en briques apparentes avec des portes de café français, divisant les tables en espaces calmes pour vous permettre de discuter tranquillement, aussi bien à l'intérieur de la salle à manger confortable que sur la terrasse. Un service de voiturier est assuré pendant les heures de pointe.
Whiskey Bird is a casual spot in Atlanta’s Virginia Highland/Morningside neighborhood serving Pacific Rim-inspired dishes and classic cocktails. What's popular? Our crispy brussels sprouts, yakitori, gyoza tacos, chopped salad, poke bowl, WB burger, panko-crusted chicken, and Thai steak and noodle salad all top the list. For brunch, our jumbo breakfast burritos, Hong Kong chicken and waffles, "bao benedict", and avocado toast always seem to hit the spot.Our outdoor seating is on an enclosed and heated patio.
Marcus Bar & Grille is a vibrant, funky neighborhood restaurant dreamt up by Chef Marcus Samuelsson. Out of a gorgeous open kitchen featuring a wood-fired grill and oven, Marcus B&G serves elevated comfort classics and ambitious signature dishes. Taking cues from the history of Atlanta and the Old Fourth Ward, the space is built to celebrate community, music, and great food & drink.
Within the walls of Atlanta’s forthcoming Hotel Clermont lies Tiny Lou’s, a 100-seat French-American brasserie. The French-remix presents a playful approach to French favorites, utilizing Southern ingredients and complemented by a Francophile-friendly wine list.
The Ashford is a chef-driven neighborhood restaurant set in the heart of Brookhaven on Dresden Drive. Serving a selection of both shareable dishes and traditional entrees, our ever-changing menu focuses on locally-sourced ingredients and innovative takes on classic favorites and comforts. We invite you to explore a menu of sophisticated yet approachable cuisine, expertly paired with a craft cocktail or glass of wine.
Featuring raw oysters and fresh seafood with international influences from executive chef Eddie Barrett, BeetleCat is a trendy restaurant and bar in Atlanta’s Inman Park neighborhood. The menu transports you to the New England coast at the upstairs dining room and oyster bar, while the downstairs Den lends itself to a 70s surf shack. Enjoy fresh air on one of the two patios, both upstairs and downstairs. BeetleCat is open nightly for dinner and offers brunch in the Den on Saturdays and Sundays.
HAVEN est un restaurant haut de gamme situé dans un loft avec des murs en briques apparentes, des bois de cyprès et un éclairage ambre doux. Ils servent une cuisine américaine moderne influencée par la cuisine française, continental et des notes du nouveau sud. HAVEN a connu un succès remarquable au cours des sept dernières années. Voté au top dix des restaurants six années consécutives, HAVEN est devenu une destination à Atlanta. HAVEN est situé au cœur de Brookhaven dans le magnifique et charmant développement Village Park Place. Le restaurant est niché dans un quartier historique populaire à 1,6 km au nord de Buckhead.