Grant Park's Best Kept Secret! A true neighborhood bistro located in Historical Grant Park home to Zoo Atlanta. Historic L.P. Grant Park is located in the southeast quadrant of the city approximately one mile from the gold dome of the state capitol building and six blocks south of I-20. The park is bordered by Boulevard SE on the east, Atlanta Avenue on the south, Cherokee Avenue on the west, Sydney Street on the north and Park Avenue and Berne Street on the northeast. Placed on the National Register of Historic Places in 1979, Grant Park is the result of a gift of 100 acres to the City of Atlanta to be used in perpetuity as a public park. Lemuel Pratt Grant, donated the land and immediately began to subdivide and sell lots around the new park. The surrounding residential area grew up around the park and boasts more than 2,200 late 19th-century and early 20th-century homes and commercial structures.
Experience the "Finest Steakhouse South of the City". Bentleys Steakhouse offers casual sophisticated dining in a warm contemporary setting, serving the finest USDA Steaks, Silverton Lamb, South Australian Lobster and signature side dishes. The Wine Spectator award winning wine list features over 350 world class wines and will surely please the most discerning palate. Imported French pressed coffee presentations, delectable desserts and after dinner cordials complete this incredible dining experience. Cozy dining chambers, individually appointed with gallery art provide the ideal setting for business or romance. From the moment you enter, you will feel the elegant environment warmed with southern hospitality, superior service and exquisite food. Located in the Atlanta Airport Marriott Hotel, the secret to a remarkable dining experience south of the city is revealed.
Classé parmi les meilleurs restaurants d'Atlanta depuis plus de 35 ans, le Murphy's est réputé pour son « meilleur brunch », ainsi que pour sa cuisine créative servie au dîner et au souper. Le chef Ian Winslade et le chef de cuisine Ricky Navas créent des menus américains de saison avec de petites assiettes à partager, les meilleures salades et entrées, notamment les crevettes du golf & gruau, le steak de saumon, la truite de Géorgie, le poulet rôti, les steaks et l'hamburger du Murphy's. Notre boulangerie fabrique son propre pain et ses desserts. Notre magasin de vin au détail vend quant à lui des vins d'exception pour vos repas, au verre comme à la bouteille à un bon rapport qualité/prix et organise des dégustations de vin le mardi. La décoration combine des murs en briques apparentes avec des portes de café français, divisant les tables en espaces calmes pour vous permettre de discuter tranquillement, aussi bien à l'intérieur de la salle à manger confortable que sur la terrasse. Un service de voiturier est assuré pendant les heures de pointe.
- Love and More Love -We have spent our lives creating experiences and spaces where people feel at home - where people feel loved. This next chapter for us is just that but with even more gratitude and appreciation for those who have supported us along the way.As we open the doors to this adventure, we want you to feel what you always have but more. More food - More family - More memories - More loveAmore e Amore.We love you and cannot wait to see you soon.-Professor Giovanni and Mama Gale
Saints + Council represents the highest and best in all of us - the desire to fulfill all that we were meant to be. It’s not just good friends coming together, though it is good friends coming together. It’s friends coming together to lift each other up, spurring one another on to greatness. Settle in to one of our cozy booths or relax in one of our fireside living room pods as you experience a modernly rustic approach to chef driven and always made from scratch food. Ready for a cocktail? Our in house beverage director is the best in the city, creating unique and different cocktails that are always balanced and truly refreshing. Please note-we do not allow balloons, thank you for your understanding!
L'Optimist and Oyster Bar du The Optimist peut simplement être décrit par « quand les Hamptons rencontrent le Sud ». Cet établissement est engagé dans un approvisionnement en fruits de mer éco-responsable et les prépare de manière classique. Il ne cherche pas à réinventer la roue, simplement à rôtir parfaitement des poissons et crustacés, issus d'une « ferme », au feu de bois de noyer blanc de Géorgie. Les éléments proposés dans le menu varient, du gumbo de fruits de mer le plus authentique avec « repas-partage » à base de pain à l'ail aux rouleaux de homard du Maine, en passant par le mérou du Golfe avec oignons viadalias fumés et une sélection en constante évolution d'huîtres super fraîches des côtes Est et Ouest. L'ironie du sort veut que les propriétaires aient adapté une « cave » de vieillissement historique de la région en un espace incroyable de confort et d'évasion grâce à des inspirations de la culture surf côtière.
Oh... Et si vous n'aimez pas les fruits de mer, l'établissement propose aussi de la viande ! Ne vous faites pas de soucis, restez optimiste ! :)... Ford Fry
Chef Ali Mesghali’s love of cooking began while growing up in Esfahan, Iran and Los Angeles, California. This interest grew to become a passion and a career after Ali moved to Atlanta, Georgia. In the kitchen, as well as in the dining room, Ali is known for his pursuit of perfection, his intensity and a love for what he does. This unending aspiration for perfection has been instrumental in establishing the standard for Persian cuisine in Atlanta. His unique and flavorful touch has been wowing patrons at Rumi’s Kitchen and has created a place where people want to visit again and again. The Rumi's Kitchen at Colony Square aims to earn the hearts of those in Midtown, Atlanta.
Holeman & Finch Public House is a classic gastropub serving delicious food and libations in the heart of Midtown, Atlanta. We are proud to hold the 2024 Slow Food Snail of Approval, a 2024 Wine Spectator Award of Excellence, and be a Georgia Organics Farmer Champion.Our charming space is filled with cozy booths and over 150 pieces of thoughtfully curated art. In every corner, the restaurant nods to the vibrant arts scene found in Midtown. Whether you’re grabbing a drink at the bar before heading to a show, or indulging in a Sunday Roast on a chilly evening, it’s the perfect spot for inviting food in a relaxed environment.
Nous savons que le mot « fusion » a été employé pour désigner un grand nombre de choses, que ce soit l'hamburger Hula comme les lasagnes mexicaines. Et au Poor Calvin's, c'est l'est qui rencontre le sud. Ce restaurant créatif et innovant vous servira des plats que vous n'aurez probablement jamais goûté à Atlanta. Après avoir travaillé dans les cuisines du monde entier, Calvin Phan a voulu faire un peu bouger les choses. Et c'est ainsi que les épices thaï ont été introduites dans le mac'n cheese. Calvin apporte aux ingrédients du sud, notamment au loup de mer et au poulet frit, une touche d'inspiration asiatique créative (et aussi quelques épices). Pour nous, un classique mac'n cheese ne pouvait pas être meilleur, puis nous avons testé la drôle de suggestion de Calvin de ce classique démodé, agrémenté de morceaux de homard et d'une pincée d'épices thaï. Sur la même approche, d'autres plats plus innovants ont été crées jour après jour par Calvin Phan. Son dévouement et son attention aux détails sont inscrits dans chaque plat et dessert. Vous ne serez pas déçu.
• Régionale Américaine (contemporaine du Sud) • Midtown
Réservée 5 fois aujourd'hui
Curb Your Cravings In Midtown Atlanta!Savor a distinctly Southern spin on Spanish fare at Pom Court, our signature all-day bar and restaurant located on the ground floor of Hotel Granada. Southern charm takes center stage where our guests can enjoy perfectly prepared cocktails and dine on elevated Southern fare seasoned with the spirit of Spain. Join us in the Courtyard for sunshine and small bites while sipping a refreshing cocktail.