Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Portland / Orégon

Meilleurs restaurants santé à Felida

Prix
Cuisine
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Accessibilité

5 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant DEDIKo
4.9
Exceptionnel(374)
Prix : cher
• Géorgien • Vancouver
Réservée 6 fois aujourd'hui
Vancouver Now Has Its Very-Own Georgian Restaurant!Dediko, owned by a mother-son team, serves the country’s famous stuffed breads and dumplings out of a cheery Evergreen Boulevard cafe. Dediko’s menu is stacked with the classics of that region, with a number of different khachapuri, soup-filled dumplings called khinkali, walnut-heavy vegetable dishes called phkali, and various grilled meats called mtsvadi. Also coming from the grill, Dediko’s kababi consists of a kebab-like grilled ground chicken patty with Georgian spices, folded in a roll of lavash flatbread. Nico Bakh is partial to a homey dish called lobio, a bean stew served in an imported Georgian pot, complete with a side of fermented vegetables and a Georgian cornbread called mchadi.
Une photo du restaurant AC Lounge at AC Hotel Vancouver Waterfront
4.6
Exceptionnel(120)
Prix : raisonnable
• Tapas/Amuse-Bouche • Vancouver
Réservée 2 fois aujourd'hui
Unwind in our AC Lounge, complete with outdoor waterfront seating, signature cocktails and a unique Mediterranean inspired menu. Parking validated in our garage when dining with us.
Une photo du restaurant Salty's on the Columbia
4.7
Exceptionnel(7926)
Prix : très cher
• Fruits de mer • Portland NE
Réservée 29 fois aujourd'hui
Le Salty's, en plus d'offir une vue panoramique sur le fleuve Columbia, a gagné des prix annuels pour les meilleurs fruits de mer de Portland, la plus belle vue et le meilleur repas en plein air. Les clients de ce restaurant, qu'ils soient habillés chic ou décontracté, qu'ils prennent place dans la salle à manger principale, sur le quai ou dans une des salles à manger privées, aiment le Salty's pour ses fruits de mer frais du Nord-Ouest, son saumon et son flétan sauvages de l'Alaska en saison, son crabe vivant de Dungeness, ses huîtres fraîches du Nord-Ouest, ses palourdes et ses moules, ses steaks grillés de catégorie USDA, ses salades-repas gourmandes, ses sandwiches et ses cocktails créatifs et rafraîchissants. Le Café-Bar propose du jazz live tous les vendredis et des Happy Hours 7 jours par semaine.
Une photo du restaurant WildFin American Grill - Vancouver
4.6
Exceptionnel(1257)
Prix : cher
• Fruits de mer • Vancouver
Réservée 33 fois aujourd'hui
“THE CATCH OF THE NORTHWEST”WildFin American Grill™ is your neighborhood restaurant, casual, affordable with a comfortable sense of style.WildFin is the place where friends and family gather to eat, drink and share life’s occasions. A safe adventure, a warm haven on a cool Northwest day.WildFin’s menu selections feature the finest the region has to offer, from Northwest meats, fresh fish, seafood, and produce. Our beverage selections include the best of the Northwest beers and wines, along with WildFin classic cocktails. At WildFin we are committed to delivering outstanding hand crafted food and beverage that will always exceed your expectations.WildFin’s service will accommodate your every need, whether it is a quick lunch, a casual dinner or a gathering with old friends.
Une photo du restaurant Hudson's Bar & Grill The Heathman Lodge
4.5
Génial(1310)
Prix : cher
• Américaine • Vancouver
Réservée 17 fois aujourd'hui
Come in and let the flavor do the talking. Our culinary team takes NW farm to table ingredients to craft a rustic American dining experience. Hudson's décor is nearly as spectacular as the food crafted in our open kitchen concept. Hudson's Bar & Grill is located inside the Heathman Lodge Hotel Vancouver WA.Executive Chef Joe Reid joins Hudson’s with more than 20 years of culinary experience under his belt. Joe grew up in the Pacific Northwest. After graduating from the Western Culinary Institute, Joe started at a 4 diamond steakhouse in Lake Tahoe. He then moved back to the NW and began his culinary career as a Banquet Chef at the Multnomah Athletic Club. Since then, he has worked in various positions at multiple restaurants including Morton’s The Steakhouse, Salishan Lodge and Brand Chef at Stanford’s. He has a passion for mentoring his team and helping them reach their full potential.

Découvrez ce dont les locaux raffolent

De clients vérifiés comme vous
De clients vérifiés comme vous
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable