L'établissement The Stone House Restaurant se trouve sur sa propre île privée, nichée au cœur de Clove Lakes Park. Entouré par la beauté naturelle des lacs, des étangs, des sentiers et de la faune de Staten Island, The Stone House est un lieu idéal pour organiser votre prochain événement. Découvrez l'ambiance de notre élégant chalet en ardoise, parfaitement situé au bord de l'eau. Avec son kiosque et ses fontaines, la terrasse en bord du lac bénéficie d'une vue imprenable et de paysages à couper le souffle, qui serviront de cadre idéal pour votre prochaine réception, ou un dîner, un brunch ou un souper.Les équipes de cet établissement sont passionnées par la cuisine et le service. Vous pourrez savourer un menu éclectique à base des produits de la plus haute qualité. Il ravira tous les palais. Le chef crée des délices culinaires avec une texture et des combinaisons de saveurs extraordinaires dont lui seul a le secret.
Cafe Zaffri, lovingly known as “Zaf’s”, is the third dining concept from the acclaimed team behind New York City mainstays Raf’s and The Musket Room. Located inside The Twenty Two New York, a hotel and private members club located in Union Square. The sprawling restaurant will be open to the public and serve modern interpretations on Levantine cuisine and its diaspora.
The RoofTop at Exchange Place is an indoor and outdoor, all season venue featuring a full menu and specialty cocktails. The RoofTop at Exchange Place restaurant tops Jersey City’s must-see lists with its stunning views of the Manhattan skyline, Hudson River, Statue of Liberty and beyond. The RoofTop at Exchange Place provides year-round urban chic vibes with its retractable glass roof and walls which creates the perfect setting for craft cocktails and chef curated small bites with a view. Take advantage of the outdoor patio with the fireplace to watch the sunset dance over the NYC buildings. We don't request credit card information over the phone or website
Somewhere Nowhere NYC; A two-level venue featuring a rooftop and indoor lounge, sits at the top of the Renaissance New York Chelsea Hotel located at 112 W 25th St, on the 38th and 39th floors. The 5,156 square foot luxury day and night-life destination is designed to artfully merge progressive sound and lighting technology with magical garden-inspired decor to indulge guests in a uniquely immersive nightlife experience. The decadence ensues with Somewhere Nowhere’s outdoor lounge and rooftop winter enclosure boasting 360-degree views of Manhattan’s majestic skyline extending as far as the eye can see. Kitchen closes at 10:30pm.
The Ivy Room, located at 29th and Park, is perfect for both couples and group dining. Join us every Tuesday - Saturday for live music featuring a rotation of local artists performing an eclectic mix of music genres, from Jazz and Pop to Sultry Cabaret.The menu, developed by Concrete Hospitality Group, brings Northern California inspiration to NoMad. Featured dishes such as potato pave with caviar and squid ink creme fraiche, dirty martini shrimp cocktail, and housemade cavatelli with lamb bolognese are crowd favorites. Complementing the Northern California cuisine is a curated selection of wines and artisanal cocktails by the resident beverage director.
Ouvert en 1980, La Ripaille est l'un des plus anciens restaurants du West Village. Certains des habitués viennent y manger depuis 25 ans. Toute l'équipe veille à ce que chacun s'y sente le bienvenu, des célébrités qui le fréquentent aux enfants qui y trouveront des jeux et des crayons de couleur, en passant par les gens du Village. Le propriétaire Alain Laurent s'implique dans la cuisine de La Ripaille tous les jours. Il parcourt quotidiennement le marché pour trouver des produits frais, et compose souvent le menu du jour selon ses trouvailles. Cela permet de proposer une cuisine unique et de saison. Il agrémente la carte des vins, qui est en constante évolution, avec les meilleurs vins disponibles. Le restaurant est en lui-même magnifique, avec une terrasse pour l'été et un foyer à l'arrière pour l'hiver. Des fleurs fraîches décorent chaque table et les chandelles placées sur les tables illuminent les affiches françaises et les toiles. Pour découvrir l'histoire et savourer une délicieuse cuisine française, visitez le restaurant La Ripaille. Votre place vous y attend.
Bijan's Brooklyn nestled in the heart of Boerum Hill is Brooklyn's "best secret". We have a cozy, intimate neighborhood feel with a warm wood burning fireplace paired with modern-bistro style cuisine offering a delicious culinary combination of American plates fused with Persian style spices & flare. Creative culinary plates such as the Persian spiced chicken wings leave the palette craving for more. Don't forget the mind blowing craft cocktails. For a great atmosphere, fabulous & friendly service, the staff would be happy to make you something to cure what ails ya!
Dirty French est un bistrot de New York créé par le groupe alimentaire Mario Carbone, Rich Torrisi et Jeff Zalaznick. Le restaurant prend ses origines culinaires des plats et préparations des bistrots français classiques intemporels et les anime en utilisant des techniques modernes et des saveurs audacieuses. Des plats comme le canard à l'orange avec des épices "ras el hanout" et les oranges confites restent fidèles à leurs racines françaises, mais redécoré avec des saveurs qui explorent l'étendue et la profondeur de l'influence culinaire française mondiale. Dirty French est situé dans le Lower East Side de Manhattan, à l'intérieur de l'Hôtel Ludlow.
Pour toute question concernant une réservation existante ou future, s'il vous plaît envoyer un courriel reservations@dirtyfrench.com.
We are a first come first serve all day restaurant. Walk-ins of all party sizes are encouraged at any time!Our journey started on a quiet West Village street called Carmine. Two brothers, Dave and Pete, made a bold decision. Without any business experience, any real plan, or anything resembling a thought beyond getting through the day, we opened a restaurant. What we had lacked in experience we made up for with spirit and creativity. We did not want to be businessmen. We were artists. Our little shop at 33 Carmine St. was our original canvas. We set out with a simple mission: to create a place where people would want to be. We named it after our dogs, Moose and Goose Lane. Our Flatiron location in September 2020.