Cedar + Elm is the heart of The Lodge at St. Edward State Park, a beautifully restored landmark hotel peacefully tucked away in a lush 326-acre forest just 30 minutes from Seattle. Led by Executive Chef Luke Kolpin (Formerly of Noma and Bravo's Top Chef), Cedar + Elm’s menu is inspired by the undeniable spirit of the region we’re proud to call home. Every ingredient, flavor, and method of preparation is infused with an anchored authenticity. The bounty of each season informs our direction, culminating in familiar and approachable dishes with refined presentations and bold flavors.Join us for breakfast, lunch, dinner, afternoon tea, or brunch, for an inspired Pacific Northwest dining experience. We also feature live music in our Tonsorium Bar Wednesday, Thursday, and Friday as well as all night happy hour Sunday through Thursday!
L'Italianissimo Ristorante a été le bastion de la cuisine italienne de Woodinville, WA, depuis le milieu des années 1990. En mars 2015, le relais a été passé à la famille qui a participé au succès de l'Italianissimo. Encore détenu et géré par la famille, le restaurant fait sa transition en douceur. La philosophie italienne qui consiste à utiliser des ingrédients locaux frais, préparés simplement à partir de zéro, est encore à l'ordre du jour avec les poissons les plus frais, les meilleures viandes, ainsi que les pâtes et les sauces maison. Vous retrouverez ici la passion que les italiens portent à la gastronomie.
Le Jumpin' bar sert quant à lui un menu complet pour le souper, un menu plus léger de bar, des cocktails frais classiques, 6 options de bières à la pression et une carte des vins primée.