Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Charlotte

Meilleurs restaurants pour une cuisine épicée à Waverly

Prix
Cuisine
Régions
Quartiers
Options de restauration
Options de places
Accessibilité

17 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant North Italia - Charlotte - Ballantyne
4.5
Génial(300)
Prix : raisonnable
• Italienne • Ballantyne
Réservée 70 fois aujourd'hui
Using only the season’s best ingredients, our chefs create a variety of modern Italian dishes including pastas made from scratch daily, hand-tossed pizzas like the classic Margherita but make it Tie Dye, and savory lunch and dinner entrees like Pork Milanese, Tortelloni al Pomodoro, and Braised Short Rib Lumache that deliver flavors that go above and beyond the expected as well as a full-bodied wine and beer list accompanied by an array of handcrafted cocktails including a Sicilian Margarita and the Pomegranate Mule. For more information, visit northitalia.com.
Une photo du restaurant Hestia Rooftop
4.6
Exceptionnel(677)
Prix : cher
• Asiatique • Ballantyne
Réservée 28 fois aujourd'hui
Dynamic. Energetic. Alluring. Bold flavors, inventive presentations, and tailor-made omakase menus take center stage at Hestia: a modern Asian restaurant that sets premium ingredients and eclectic executions front and center—revealing an innovative, one-of-a-kind dining experience that sits at the top of Ballantyne’s inspired dining scene. Beautiful rooftop with views to downtown Charlotte.
Une photo du restaurant Link & Pin Arboretum
4.3
Génial(731)
Prix : cher
• Américaine • Arboretum
Réservée 20 fois aujourd'hui
Our culinary-driven menu is at the center of the restaurant experience, with food that’s chef-inspired but approachable. Our cozy bar provides an ideal setting for guests to gather and sip on a glass of wine or a delicious cocktail mixed fresh by one of our experienced bartenders.Dress Code-To ensure a quality experience for all of our guests and to meet our standard of service, we encourage our guests to dress in an elegant, upscale manner that fits our environment. https://www.linkandpin.com/dress-code/
Une photo du restaurant Tap and Vine - Charlotte
3.6
Très bonne(340)
Prix : cher
• Tapas/Amuse-Bouche • Ballantyne
Réservée 3 fois aujourd'hui
Tap & Vine is a restaurant/wine bar that specializes in tapas, as well as a variety of other food. We specialize in fine wine, craft cocktails and an upbeat, beautiful atmosphere. We are located in Ballantyne at the Stonecrest shopping center. We have daily and weekly food and drink specials, events, live music, & great vibes. We are open for lunch & dinner every day of the week. We look forward to seeing you!
Une photo du restaurant Gallery Restaurant
4.6
Exceptionnel(1915)
Prix : cher
• Américain Contemporaine • Ballantyne
Réservée 13 fois aujourd'hui
Le Gallery Restaurant vous sert une cuisine américaine contemporaine pour le déjeuner, le dîner et le souper. Profitez d'un menu brunch week-end tous les samedis et dimanches. Le menu d'inspiration de la ferme à la table change au gré des saisons pour vous proposer les meilleurs ingrédients locaux. La salle à manger privée vous offre un espace intime parfait pour vos réunions privées, soupers de répétition, événements et fêtes pouvant accueillir jusqu'à 20 personnes. Le Gallery Bar dispose d'une impressionnante sélection de vins et whiskies. Profitez des dégustations de vins, des événements de saison, des soupers privés et des repas saisonniers en plein air . L'exposition d'œuvres de l'artiste contemporain local Shain Gallery confère à cet établissement une ambiance de galerie d'art authentique. Gallery Restaurant est situé dans le The Ballantyne Hotel & Lodge au coin de Johnston Road et Ballantyne Commons Parkway. Une tenue d'affaires décontractée ou une tenue de ville est de rigueur. Veuillez noter que les casquettes de baseball sont interdites.
Une photo du restaurant The Blue Taj
4.7
Exceptionnel(807)
Prix : raisonnable
• Indienne • Ballantyne
Réservée 8 fois aujourd'hui
Situé dans le Ballantyne Village, le Blue Taj est un restaurant révolutionnaire qui vous sert une cuisine indienne authentique. Le décor du Blue Taj est chic, moderne et éclectique, mais aussi très confortable. Il y a quatre salles à manger, toutes décorées de façon différente, de façon à vous surprendre à chaque visite. Le restaurant est également doté d'une prestigieuse cave à vin où une vaste sélection de vins populaires est stockée à la bonne température et où le niveau d'humidité est contrôlé. Le Bubble Bar est ouvert tous les soirs et vous propose une liste de cocktails signature et originaux, des vins mousseux rafraîchissants, ainsi que d'autres vins populaires au verre. Si vous vous rendez au Blue Taj pour le dîner, vous serez sans doute impressionnés par les nombreuses options disponibles sur le menu; de quoi satisfaire tous les goûts. De plus, il est possible de réserver le restaurant pour de petits ou grands événements.
Une photo du restaurant Ballantyne Ballroom
4.4
Génial(66)
Prix : très cher
• Américaine • Ballantyne
Réservée 1 fois aujourd'hui
Experience unparalleled elegance at the Ballantyne Ballroom within the prestigious Ballantyne Hotel, where every holiday is a celebration to remember. Indulge in our festive and specialty brunch buffets for Mother's Day, Easter, Thanksgiving, and Christmas, meticulously crafted to delight your senses and create cherished memories. Savor handcrafted cocktails and a curated selection of drinks at our bar, while enjoying live entertainment that adds a touch of magic to your experience. With complimentary parking and the ability to accommodate large parties, make your holiday celebrations truly unforgettable at The Ballantyne, a Luxury Collection Hotel.
Une photo du restaurant Mizu
4.6
Exceptionnel(1265)
Prix : raisonnable
• Japonaise • SouthPark
Réservée 18 fois aujourd'hui
Inspired by the wood-fired Robata grills of Japan, Mizu offers a refreshed take on live-fire cooking atop the Hyatt Centric in the heart of Charlotte’s SouthPark neighborhood. Opened in August of 2021 and named one of 2022's "25 Best New Restaurants" and "50 Best Restaurants" by Charlotte Magazine, the rooftop restaurant by Indigo Road Hospitality Group (IRHG) combines the traditions of ancient Japanese cooking with Southern influences and Asian flavors. The kitchen, anchored by Mizu’s own Robata grill, features a seafood-focused menu composed of wood-fired, raw, and chilled offerings.The beverage program focuses on bright, easy-drinking libations using Japanese spirits and seasonal ingredients, complementing the cuisine and atmosphere. With a chic, minimalist design with natural elements throughout, the restaurant, named for the Japanese word for water, offers sweeping rooftop views from the patio, as well as sophisticated interiors and comfortable lounge and bar seating.
Une photo du restaurant 800 DEGREES | BAR ONE Lounge - SOUTH PARK
4.5
Génial(1225)
Prix : cher
• Américaine • SouthPark
Réservée 23 fois aujourd'hui
Founded in 2011 by Chef Anthony Carron, 800 DEGREES focuses on pure ingredients and a custom wood-fired oven. Our scratch dough, locally sourced produce, and artisan meats and cheeses create a unique, smoky taste in every dish. From hand-made pizzas to wild-caught salmon, every bite will leave you wanting more. BAR ONE Lounge, a Los Angeles concept now in Charlotte at Phillips Place, is attached to 800 DEGREES. It's perfect for late-night cocktails and fine dining, with a full dinner menu served until 2 AM. The lounge features high-back leather booths, walnut tables, intimate lighting, and art-filled walls, delivering an exclusive yet casual experience. Enjoy classic cocktails like the Old Fashioned, Vesper Martini, or French 75. Join us for lunch, dinner, or a late-night rendezvous at BAR ONE Lounge or 800 DEGREES in South Park.
Une photo du restaurant Superica - Strawberry Hill
4.5
Génial(55)
Prix : cher
• Tex Mex • Myers Park
Réservée 21 fois aujourd'hui
Chef Ford Fry and Chef Kevin Maxey, together designed a “Mex-Tex” menu that plays to their own Texan roots, tracing the beginnings of the cuisine to the 1930s, when Mexican cooks first doctored up their dishes to suit a “Gringo” palate with Americanized elements, giving birth to the Tex-Mex dialogue. “Kevin and I wanted to do food we like to eat,” Fry said. “It’s natural for a chef to want to be true to a certain culture, and likewise, we wanted to do authentic Tex-Mex, because it developed where we’re from.”

Découvrez ce dont les locaux raffolent

De clients vérifiés comme vous
De clients vérifiés comme vous
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable