At Buck & Honey’s, we've taken great care to ensure your first visit makes you feel like you're stopping by an old friend's. We're locally owned and offer a wide variety of traditional fare made from scratch with only the freshest available ingredients.… Great pastas, tender steaks, fresh entree salads, unique specialty sandwiches, critically acclaimed Friday fish fry and our deliciously crispy thin crust pizzas round out our offerings. Check out the extensive wine list, craft cocktails and beer selections. Join us for live entertainment and special events.
Lucille is currently open for indoor dining! For large group reservations (15+ people), please email us at info@lucillemadison.com or give us a call at 608-283-0000 for availability. We are excited to have you in!
Step back in time to 1867 when the Draper Brothers founded their renowned meat house in the heart of Madison. Their passion for quality and taste quickly made them the region's go-to destination for the finest cuts of meat. Nestled within the walls of the iconic building that was once home to the renowned House of Wisconsin Cheese and Blue Marlin, our stunning interior design celebrates the building's rich history while introducing a new level of elegance and sophistication to Madison's culinary scene.Sink into our plush, comfortable seating, bask in the warm glow of soft lighting, and enjoy impeccable service that attends to your every need. If you're looking for an intimate evening for two, a celebratory night out with friends, or a sophisticated venue for a special occasion, our restaurant provides the perfect ambiance to create unforgettable memories.
Politique de réservation: les réservations peuvent être prises pour le souper ainsi que pour le brunch. Quelques tables sont disponibles pour les clients sans reservation, le vendredi et le samedi soir.
Tout comme les marchands, le restaurant se considère comme un régisseur de superbes ingrédients. Afin de maintenir une transparence totale envers leurs clients, le restaurant s'approvisionne de produits locaux et internationaux frais et de la meilleure qualité possible, afin de les mettre en évidence dans leur cuisine et/ou de les vendre dans leur établissement.
L'objectif est de vous permettre de profiter d'une cuisine préparée de façon très méthodique et de cocktails concoctés exclusivement à partir des meilleures ingrédients. Le tout, dans un espace où l'on peut relâcher le stress de la journée et se détendre.
Eno Vino Wine Bar & Bistro a été voté "Best Wine Bar de Madison" par les lecteurs du magazine Madison 2016. Eno Vino offre 200+ vins à la bouteille 45 au verre. Dès le début, Eno Vino a été établi comme un endroit pour partager un grand vin, des cocktails sensationnels faits maison et une invitante nourriture. Que vous souhaitiez recevoir des amis, profiter d'une soirée avec un être cher ou vous détendre pendant le "happy hour", venez profiter d'une soirée au Eno Vino!
Le Ruth's Chris Steak House sert le meilleur boeuf de qualité USDA, vieilli et nourri au maïs. Grillé à 1 800 °C dans un four de marque déposée et servi sur une assiette chauffée à 500 °C, votre steak vous est servi bien chaud et encore grésillant. En outre, le menu comprend une sélection de fruits de mer et autres plats à base de viande, y compris des spécialités de saison comme le foie gras, des tranches de buffle et les pétoncles. Une variété de légumes frais cuits, y compris 7 sortes de pommes de terre, des salades, des desserts maison et une vaste sélection de plus de 100 vins nationaux et importés viennent compléter votre expérience culinaire. Le Ruth's Chris ne déçoit jamais!