The Late August name derives from the joyful time of year when the Sears catalog would arrive at your doorstep, bringing a deep desire and wonderment to all who would receive it and begin feverishly circling the items that would hopefully arrive for Christmas.Our restaurant, set in the previous Historic Downtown Sears building, seeks to bring that same wonder to guests through its atmosphere, service, and cuisine. Echoing the mission of Lucille's Hospitality, which is committed to “Serving the Past, Feeding the Future,” Late August’s menu explores the culinary heritages of Chef Chris Williams and Chef Sergio Hidalgo by bringing the dishes and flavors from both their youths and the experiences to date creating a culturally culinary celebration.
Our family's story in Texas begins on Lymbar Drive where Robert and Dora Cordua moved from Managua, Nicaragua. There, multiple generations and parties with wine, whiskey, rich food, music and chimichurri perfumed the walls. We invite you to experience our heritage, our hospitality and our roots in the city of Houston. We are an all day neighborhood craft cocktail bar and open theatre kitchen specializing in latin and mediterranean small plates and shareables. No rules. Good greenergy. Buenas vibras.
Welcome to The Marigold Club, where the opulence of Mayfair London meets the vibrant energy of our beloved Houston. As the fourth jewel in the crown of Goodnight Hospitality, The Marigold Club embraces French cuisine while celebrating the global influences of London culture. Picture lavishly adorned interiors, exuding warmth and sophistication, where every detail whispers luxury.Helmed by Chef Partner Austin Waiter, our culinary journey transports you to the heart of French cuisine, reimagined through the lens of British dining clubs. From meticulously crafted dishes to impeccable service, and overflowing glasses of Champagne, every moment at The Marigold Club is a world where posh elegance meets lively Southern charm.
Connue de toutes les générations pour son hospitalité, la tenancière Elouise Adams Jones, alias Ouisie, vous propose un choix éclectique de plats du Sud, qui se marrieront parfaitement avec une excellente carte des vins. La hauteur de plafond et les ventilateurs de la salle principale, rappellent l'ambiance d'un manoir Texan. Le terrasse couverte, où l'on peut manger, donne sur le patio et le jardin, autant que le "Cooper's Wine Bin", qui vous offre un espace supplémentaire pour vous souper et vous divertir. Le menu du jour propose des spécialités comme le très apprécié fromage au piment , les crevettes et gruau, les populaires huîtres de la côte du Golfe populaires et bien sûr, le menu spécial du mardi: le poulet frit de Ouisie, connu pour ses différentes récompenses, accompagné de son pudding de maïs. Une délicieuse assiette de filet de boeuf de première qualité ou un duo de cailles farcies au crabe et dorées au Cognac sont de bons exemples des plats du jour que l'on peut trouver chaque jour au tableau.
Dîner et souper tous les jours, brunch le week-end.
Sur votre 36 ou complètement relaxe. Un bourbon ou une bière. Un ribeye ou un burger. Ajoutez-y un peu de Sinatra et vous aurez un sens de l'expérience FEDERAL.
Michelin-starred Le Jardinier is a unique and refined restaurant from Michelin-starred Chef Alain Verzeroli located in The Museum of Fine Arts Houston.Rooted in timeless French approach, Chef Verzeroli has created a menu where plants play a prominent role: seasonal fruits and vegetables, fresh herbs, and greens are complemented by wild and sustainable fish with local Texas meats. All our breads are gluten-free and baked in house.Le Jardinier's light-filled space will evoke a feeling of relaxed-luxury and incorporate custom art pieces with outdoor dining set within an Isamu Noguchi-designed sculpture garden. In 2024, Le Jardinier was awarded one Michelin Star at Texas' Inaugural Michelin Guide.
Les informations de carte de crédit sont requises pour les réservations de plus de cinq personnes. Des frais de 50 USD par personne seront facturés si l'annulation n'est pas faite 48 heures avant votre réservation, ou si votre groupe diminue 24 heures avant votre réservation. Aucun frais ne s'appliqueront pour le transfert de la réservation à un autre nom. BCN Taste & Tradition est un clin d'œil à Barcelone et au mélange de la cuisine espagnole traditionnelle et moderne. Le chef Luis Roger vient de Girona en Espagne. Il a été formé sous le chef Ferran Adria, étoilé par le Michelin, à elBulli. Le chef Luis Roger a aussi enseigné à l'école culinaire renommée Aula Gastronomica de l'Emporada.
Le restaurant est situé dans une maison victorienne des années 1920 dans le quartier branché de Montrose et du District Museum, au 4210 rue Roseland. BCN Taste & Tradition recrée une expérience espagnole authentique avec un service hors pair. Le menu présente la cuisine avant-gardiste et fantastique qui a mis l'Espagne sur la scène mondiale.
Situated as the anchor restaurant of Autry Park, a 14-acre mixed-use Hanover development on Buffalo Bayou Park, Annabelle Brasserie will serve French cuisine lunch, dinner seven and weekend brunch in a lively atmosphere with picturesque views. To ensure the best experience for all of our guests, we kindly request that outside food or drinks not be brought into the restaurant. We appreciate your cooperation and look forward to serving you!
• Créole/Cajun/du Sud des États-Unis • Corridor Upper Kirby / Shepherd
Réservée 33 fois aujourd'hui
Named affectionately after executive chef Drake Leonards’ South Louisiana hometown, Eunice offers a modern Cajun-Creole brasserie-style menu inspired by the flavors of his childhood.The seasonally-inspired menus marry European influences with the ingredients and foodways of the Gulf Coast. Enjoy the dining experience inside at the bar, at a table along the floor to ceiling windows, or outside on our patio. We offer happy hour every day from 3 pm to 6 pm including $1.50 oysters, Discounted Draft Beers, House Wine, and classic cocktails