Located in the heart of the South 1st district, Nomade is a Yucatecan kitchen celebrating fresh coastal seafood, artisanal spices from Merida, and wood-fired cooking. From the team behind Lucky Robot, Chef Jay and restaurateur Adam Weisberg share their experiences in the region and hope to transport you to the lush jungles of the Yucatán.Heirloom masa, sustainably caught seafood, and artisanal spices are used to create traditional and contemporary Yucatecan dishes. Our bar features a collection of additive free agave spirits and an Latin inspired wine list. Additionally, we are a 100% gluten-free restaurant, seed oil free, and offer an extensive plant-based menu. #4 best new restaurant in the South by YELPTop 15 restaurants in Austin by Fodors Travel2024 Open Table Diners' Choice Award Winner.
Awarded Austin Monthly New Restaurant of the Year 2023, Underdog is a Korean-inspired wine bar and restaurant in South Austin that serves traditional Korean flavors made with high-quality ingredients and paired with an extensive wine program.
Aba, meaning father in Hebrew, is a Mediterranean restaurant with a California influence. The menu features Chef CJ Jacobson’s modern approach to Mediterranean cooking and the beverage program showcases spirits and rare wines from lesser known Mediterranean regions.
Sammie’s is a little taste of old Italy in downtown Austin. It celebrates the great ‘red sauce’ institution—inspired by old school, legendary Italian-American restaurants. The menu offers classic dishes in a casual but sophisticated, retro-designed space that is both lively and comfortable, capturing the essence of a night out at your favorite neighborhood joint. The space consists of a central dining room overlooking Shoal Creek and 6th Street, polished wood bar, Mildred’s Room (a private dining/wine room), and wraparound patio dining area. Please note that patio seating is weather contingent. The menu offers riffs on standards including Housemade Mozzarella Sticks, Clams Casino, and Caesar Salad a la Tommy; timeless pastas like Spaghetti with Meatballs, and Linguine Vongole; and Sammie’s Classics: big portions of iconic plates like Chicken and Eggplant Parmigiana, Veal Marsala, and Baked Manicotti.
You’ve never seen anything like this extravagantly decorated tiki-bar funhouse from TatsuAikawa and the team behind Ramen Tatsu-Ya, Kemuri Tatsu-Ya and dipdipdip Tatsu-Ya.Recently named one of the 40 best bars in Austin by Statesman critic Matthew Odam, TikiTatsu-Ya is disguised by a fake travel company on the outside, but stepping in, you’reimmediately transported to another world. The riotous colors, sound effects and over-the-toptropical cocktails in custom mugs and glasses feel like an island vacation or 21+ Disneyland.Shareable drinks come with fire shows, and even the food far surpasses typical bar fare withmouthwatering dishes like Spam Musubi, Crab Lagoon, Kalua Pork and the Pu Pu Platter, whichshouldn’t be missed. Reservations are recommended.
L'Emmer & Rye vous propose une cuisine rustique et inspirée des saisons dans le quartier historique de Rainey Street, à Austin, dans l’État du Texas. Premier restaurant américain contemporain de la ville à servir des dim sum dans le cadre de ses repas, il vous permet de les commander directement de chariots ambulants, à partir d'un menu tournant hebdomadaire utilisant des ingrédients locaux de la ferme à la table. Grâce à un moulin, l'Emmer & Rye fait moudre le grain frais du pays tous les jours pour fabriquer son pain, ses pâtes et son dessert. En plus du service de souper, le restaurant est ouvert pour le déjeuner-dîner le week-end et propose des spécialités en fin de soirée le jeudi, vendredi et samedi.
Installé dans une ancienne imprimerie sur South Lamar, l'Eberly est un ensemble bien pensé d'espaces pour manger, boire et réfléchir. Austin a toujours été un lieu de rassemblement où les preneurs de risques, les créatifs et les penseurs libérés se retrouvent pour se nourrir de l'énergie et de la créativité de chacun. Cet esprit a été distillé en un seul endroit typiquement authentique. L'Eberly possède une belle salle à manger où vous dégusterez une cuisine américaine contemporaine qui présente des favoris intemporels avec une tournure moderne. L'établissement comprend aussi une salle d'étude accueillante, un toit-terrasse donnant sur le centre-ville et le joyau de sa couronne, le bar historique Cedar Tavern de Greenwich Village à New York. La cuisine et boulangerie artisanale de l'Eberly propose une carte de la plus haute qualité, avec des saveurs audacieuses et des préparations parfaitement exécutées qui mettent l'accent sur la fraîcheur, la saisonnalité et la disponibilité locale. Tous les plats sont concoctés de A à Z.
Le Clark's met à l'honneur des spécialités classiques de fruits de mer américains et accorde une grande importance à la fraîcheur, aux produits locaux, à la cuisine simple, aux détails et à la netteté de la présentation.
Le menu du Clark propose une cuisine côtière classique du golfe du Texas à la côte nord-est. L'essentiel du concept rend hommage aux huîtres, aux aliments crus, aux fruits de mer et au caviar. L'établissement achète les huîtres les plus fraîches de petits producteurs d'Amérique du Nord et sert des plateaux froids de fruits de mer et des plats du jour extra-frais.
J Carver's Oyster Bar & Chophouse features market fresh oysters & premium wood grilled steaks. Nestled in West 6th District of Downtown Austin, John Carver, Owner and Chef delivers an elevated classic fine dining experience featuring a gorgeous raw & oyster bar and intimate dining experience.In order to honor all reservations booked, we ask that all bookings adhere to our suggested dining time frame. Please contact our reservationist if you have additional questions. Our time frames are as follows2 people - 2 hours3 people - 2 hr 15 minutes4-5 people - 2 hr 30 minutes6-7 people - 2hr 45 minutes8+ people - 3 hoursPlease reach out to our reservationist for private dining.We offer Valet at $12 daily
Welcome to The Guest House – A new dining destination in downtown Austin. We are redefining the dining experience, infusing timeless classics with a modern twist. Our restaurant is perfect for any occasion, whether it's a casual meet-up, business meeting, or a special celebration.