VERDAD pulls from traditions cultivated throughout Mexican history to authentically capture and appreciate the relationship between the past and the present – a focus that inspired the concept’s name VERDAD. VERDAD translates to “truth”. VERDAD will bring this promise to life with authentic, ingredients-focused Mexican dishes modernized through high-end cooking technique and innovative presentation, providing an elevated dining experience inspired by a steakhouse point-of-view. Follow the history as it unfolds through the VERDAD menu, robust collection of tequila, sweet treats and more!
For only $150 a seat for a limited time, experience the exquisite craftsmanship of Chef Endo Yasuhiro's 20-course omakase at our establishment, a collaboration with the renowned Sushi Nakazawa of Washington D.C. and New York City fame. Indulge in a culinary journey meticulously curated by Chef Endo, showcasing the finest ingredients and traditional techniques.Enhancing your dining experience, our custom bar features an impressive selection of rare Japanese whiskies, top-rated sake, and artisanal beers sourced from both local and Japanese breweries. Immerse yourself in the rich flavors and cultural heritage of Japan as you savor each sip and bite.To further entice your palate, please note that our menu changes daily, ensuring that you experience the freshest and most seasonal offerings handpicked by Chef Endo himself. Join us and embark on a culinary adventure like no other.
Welcome to DipDipDip Tatsu-Ya, a celebration of shabu-shabu and other Japanese nabemono hot pot traditions curated by Chef Tatsu Aikawa and the Tatsu-Ya Family. Enjoy the interactive ritual of shabu-shabu—cooking thinly sliced meats and fresh vegetables in simmering broth at your table, paired with delightful dipping sauces. OR explore our variety of nabemono hot pots, each filled with wholesome ingredients and served with flavorful dips, rice, or noodles.
Bulevar Mexican Kitchen is a place to celebrate simple pleasures with top notch margaritas and cocktails, both frozen fun ones to unique agave creations and a vast selection of agave distillates. A place where food is for sharing, food is for comforting and food is for feasting. An atmosphere that is fueled by a massive wood fired grill, a high energy bar, tall ceilings and big glass windows that push your attention to the patio and the great Austin views & sunsets. We pride ourselves on good vibes, good eats and good drinks brought to you by our staff... our Familia!! Buen Provecho!!
Andiamo Ristorante is a fine dining restaurant which offers authentic Italian cuisine. We are locally owned, and not affiliated with any chain restaurants. We are also the only authentic Italian restaurant in Austin, TX that has been recognized by the Italy-America Chamber of Commerce of Texas Inc. We feature the freshest ingredients from local farmers' markets, and offer a seasonal menu in a traditional European-styled course, designed to pair beautifully with our extensive selection of prestigious Italian wines. We host Monthly Wine Dinner events on every Last Tuesday - a four-course dinner with wine pairings, and different menus every month.
Colleen's Kitchen is a southern inspired restaurant delivering refined, yet uncomplicated fare. Dishes reminiscent of your favorite family recipes served in a down-home Austin environment. We keep our approach and offerings simple, but well executed. Looking forward to serving y'all soon!
L'Asti Trattoria propose une excellente cuisine italienne régionale, avec un accent sur les ingrédients frais et locaux. Situé dans le quartier historique d'Hyde Park à Austin, il offre une expérience de quartier unique, dans le véritable esprit d'une trattoria italienne. Que ce soit pour fêter une occasion spéciale autour d'une délicieuse bouteille de vin et d'un dîner composé de 5 plats, ou juste pour apprécier une pizza et une bière, l'Asti propose un rapport qualité/prix imbattable, dans une atmosphère pouvant accueillir toute occasion.
Vous aimez le porc, le vin et la bière ? Après avoir créé l'Eddie V's, le Roaring Fork et le Hopdoddy, Larry Foles et Guy Villavosa vous présentent le Salty Sow. Ayant réuni leurs talents culinaires, les chefs Harold Marmulstein et Nox Ybarra ont pris les commandes de ce restaurant raffiné d'Austin proposant des plats élaborés de A à Z. Le Salty Sow sert une cuisine rustique moderne, alliant les nouvelles techniques de cuisine aux méthodes de l'Ancien Monde, comme le braisage, le pochage et les ragoûts. Les cocktails sont confectionnés à partir d'ingrédients frais du jardin ainsi que d'alcools locaux et bio. Fondé par des amoureux de cuisine de longue date, l'établissement accorde un soin particulier à la préparation de A à Z à la main de tous les plats.
Pendant plus de 13 ans, le Siena a été l'un des restaurants favoris des amoureux de la cuisine toscane authentique. Le chef Harvey Harris a reçu son diplôme en cuisine italienne dans une école hôtelière du Piémont, en Italie, mais son cœur appartient à la Toscane, où il a vécu et travaillé. Les plats du Siena sont cuisinés à la commande, les pâtes fraîches sont préparées chaque jour, tout comme les sauces et les bouillons. La cuisine toscane ne comporte pas de gluten en général. Par conséquent, le menu est à 65 % sans gluten. Le chef Harvey achète ses ingrédients naturels sans hormones et sans produits chimiques, dans les ranchs et fermes locaux. Accompagnés de vins primés, les plats sont servis dans un cadre élégant et rustique, présentant des murs en pierre et de hauts plafonds à poutres apparentes. Que vous souhaitiez un dîner léger, un happy hour, organiser un événement spécial ou une soirée romantique, venez découvrir le charme de la Toscane à proximité de chez vous.