Family owned and operated, The Daily Harvest Cold-Pressed Juicery & Cafe is manifested passion. Our mission is to share wholesome, fresh, and simple food with our community. We believe in using quality ingredients that grow right under our feet, which nurtures nutritional goodness. Come join us during our breakfast and lunch hours.
At Greater Pacific, discover the intriguing, the delicious and the always fresh from the West Coast flavors. Every dish from our kitchen starts in California — fish from our ocean, vegetables from our fields, we are passionate about sea-to-table and passionate about bringing local California fare to you.
Dine on creatively prepared American cuisine and more at Marston's. It has a casual, inviting setting that's ideal for grabbing a bite to eat with friends or family. Owner and chef Jim McCardy prepares delicious dishes made from seasonal locally-sourced ingredients. Marston's serves breakfast with such fare as pancakes, eggs Benedict and French toast. Guests can start their dinner course with a wild mushroom and pancetta salad, asparagus tempura or crab cakes with chipotle tartar. An entrée of smoked chicken macaroni and cheese, linguini or butternut squash ravioli will satisfy the palate.
Marston's was awarded Best Breakfast in California 2010 by Food Network Magazine. It features an outdoor patio and gourmet picnic baskets for dining in the park. This restaurant offers catering services for private events, as well as cooking classes.
Make any mealtime an event to savor. From sweet and savory breakfast dishes to mouthwatering entrées, crowd-pleasing to tempting desserts, every dish is made with care, just for you and your guests. Find exactly what you’re craving at Mimi’s.
Le restaurant Odyssey est une représentation de la vallée de San Fernando, avec sa cuisine raffinée et une vue à couper le souffle depuis les 4 coins de sa salle à manger. Depuis le lambris de chêne et les luminaires en laiton jusqu'aux fenêtres cristallines offrant une vue panoramique sur la vallée, tout est étincelant.
Les menus de l'Odyssée sont composés de plats locaux frais et de saison, incluant une grande variété de légumes, fruits et herbes cultivés par l'équipe culinaire dans la ferme SRC sur place. Spécialisé dans les steaks de qualité et les fruits de mer frais, l'Odyssey sert une délicieuse cuisine californienne innovante. Le dimanche, l'établissement propose un brunch primé au champagne, avec un choix de plus de 100 spécialités.
Un lounge et bar à cocktails est installé sur la terrasse moderne, qui bénéficie de la même vue spectaculaire que le restaurant. Du lundi au vendredi, vous pourrez profiter d'une happy hour de 16h00 à 19h00 dans le lounge avec bar.
Veuillez contacter le restaurant pour toute réservation de plus de 20 personnes.
Olive Terrace Bar and Grill : pâtes faites maison / steaks de première qualité / fruits de mer / cuisine méditerranéenne / brunch & bar à tapas. Renouveler / Préserver / Se gâter