Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Portland / Orégon

Meilleurs restaurants chaleureux à Rockcreek

Prix
Cuisine
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Accessibilité

46 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Brooklyn Trattoria
4.7
Exceptionnel(1034)
Prix : cher
• Italienne • Beaverton
Réservée 16 fois aujourd'hui
Brooklyn Trattoria is our take on NYC Italian with local NW Bounty-and Wine country Vinyard’s featured, select Pinot's by the glass! Fabulous steaks, fresh seafood and pastas, and gluten-free Tiramisu! Brooklyn’s team invites you to dinner, simply text us today to make a reservation at 503-550-8533!
Une photo du restaurant Thirsty Lion – Tanasbourne, OR
4.7
Exceptionnel(920)
Prix : raisonnable
• Américain Contemporaine • Hillsboro
Réservée 25 fois aujourd'hui
L'objectif du Thirsty Lion Pub & Grill est de faire évoluer l'univers des pubs gastronomiques en combinant les valeurs traditionnelles des pubs européens et américains. C'est un endroit où vous pourrez partager de bons moments autour de délicieux plats, bières et cocktails artisanaux.
Une photo du restaurant Waterfalls Restaurant & Bar
4.4
Génial(10)
Prix : raisonnable
• Américaine • Hillsboro
Réservée 1 fois aujourd'hui
A new feast for the senses. Experience a cascade of sophisticated flavors and textures in a dramatic atmosphere with thoughtful service.
Une photo du restaurant RingSide Steakhouse - Uptown
4.9
Exceptionnel(7369)
Prix : très cher
• Grillade • Nord-ouest Portland
Réservée 62 fois aujourd'hui
Depuis plus de 6 décennies, le RingSide Steakhouse sert à ses clients les meilleurs steaks de la ville, en plus de proposer une carte des vins incomparable et un service impeccable. Ses Happy Hours ont su attirer une clientèle qui aime bien fêter jusqu'à tard dans la nuit. Le Ringside Steakhouse Downtown, une propriété familiale depuis plus de 65 ans, est une légende dans le monde des steakhouses. Commencez avec ses rondelles d'oignon de renommée mondiale... une recette qui est un secret de famille bien gardé. Puis offrez-vous un steak parmi une sélection de coupes de catégorie USDA et de bœuf certifié Angus du Northwest, vieillies à sec sur place. La carte des vins comprend plus de 700 choix. Le Wine Spectator a d'ailleurs récompensé le Ringside Steakhouse de son meilleur prix d'excellence, chaque année depuis 2001. Voici quelques mentions qui contribuent à la réputation de ce steakhouse : panthéon des 10 meilleurs steakhouses en Amérique, excellent steakhouse d'Amérique du Nord, meilleur prix d'excellence du Wine Spectator et prix DiRoNA.
Une photo du restaurant Old Asia Teahouse & Restaurant
4.7
Exceptionnel(74)
Prix : raisonnable
• Pan-Asiatique • Beaverton
Réservée 4 fois aujourd'hui
Modern teahouse and restaurant with selection of teas from various regions across Asia, perfectly paired with acclaimed Pan-Asian cuisine. Specialty tea, cocktails, mocktails, beer and wine.
Une photo du restaurant Bellpine at The Ritz-Carlton Portland
4.6
Exceptionnel(353)
Prix : très cher
• Américaine • Nord-ouest Portland
Réservée 32 fois aujourd'hui
Located on the 20th floor, Bellpine presents panoramic views of the city and beyond. Acclaimed Executive Chef Pedro Almeida, whose previous restaurants earned Michelin Stars under his leadership, leads the culinary artistry of Bellpine. Inspiration is drawn from Oregon’s bountiful Willamette Valley, the state’s farms, ranchers, rivers, and the Pacific Ocean. The menu features ingredients indigenous to the region as well as items from local purveyors and skilled artisans. The culinary journey is accentuated with world-class wine selections featuring exceptional Oregon wineries and unique spirits crafted by the region’s master distillers.
Une photo du restaurant Janken
4.8
Exceptionnel(997)
Prix : très cher
• Créatif Japonaise • Pearl District
Réservée 50 fois aujourd'hui
Experience a culinary journey through Japanese-Korean Fusion cuisine. Our mission is to spark joy and imagination with every dining experience through fusion cuisine demonstrating that everything is better together. Focused on small plates, hand-crafted cocktails and sharing, Janken provides a nod to the variety of experiences you can have when you dine with us. We embrace a traditional-contemporary blend to create a comfortable upscale dining experience.
Une photo du restaurant Tartuca
4.8
Exceptionnel(62)
Prix : cher
• Italienne • Portland NE
Réservée 17 fois aujourd'hui
Since 2022, Tartuca has been a quintessential Pacific Northwest restaurant, contextualizing its hyper-local, farm-direct produce through an Italian lens on the active strip of Mississippi Avenue in North Portland. Inside Tartuca is a hip, bustling environment with an open kitchen, powered by a grooving soundtrack, house made pastas and focaccia, inventive composed dishes, and abundantly flowing wine from a tightly curated Italian list that exclusively features small, artisanal producers making wine naturally from organic and biodynamically farmed vineyards. For those seeking a quieter experience, Tartuca's best kept secret is a cozy back patio open all year round. We can't wait to serve you!
Une photo du restaurant Thirsty Lion – Washington Square, OR
4.5
Génial(2537)
Prix : raisonnable
• Américain Contemporaine • Tigard
Réservée 48 fois aujourd'hui
La mission du Thirsty Lion est de développer le resto-bar en combinant les valeurs traditionnelles de pubs européens et américains, afin de créer un lieu où les amis et la famille peuvent célébrer la vie et profiter de plats, bières et cocktails artisanaux.
Une photo du restaurant Don's Favorite Foods
4.9
Exceptionnel(89)
Prix : très cher
• Italienne Moderne • Beaverton
Réservée 2 fois aujourd'hui
Don’s Favorite Foods is a prix-fixe restaurant created by husband and wife team Chef Don Salamone and Kate Laurents in partnership with Sommelier Adam Galbraith. We also offer cocktails courtesy of Jeffrey Morgenthaler and Benjamin "Banjo" Amberg.Our Italian and French-influenced menu changes monthly and highlights dishes Don grew up with as well as those he mastered though his experiences working at Michelin-starred restaurants all over the country.From Don: At Don’s, you may find gnocchi like my Ma used to make or Italian sausage modeled after my Godfather’s, Oreste “Ernie” Capone. You might also find scallops still in their shells, Oregon pork in the style of Braciole, and popovers I learned to make from my mother-in-law, Terry, because the Laurents family makes those every Christmas morning... beef tartare, sea urchin, caviar, etc too. These things are all my favorites.We hope you’ll find some of your new (or old) favorites here too.
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable