Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. Royaume-Uni
  3. Londres

Meilleurs restaurants décontractés à Herne Hill

Prix
Cuisine
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Primé
Accessibilité

495 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant St. JOHN Smithfield
4.8
Exceptionnel(4071)
Prix : très cher
• Britannique • Farringdon
Réservée 44 fois aujourd'hui
Le St. John est la maison d'origine de Fergus Henderson, auteur de «Tout manger, du museau à la queue ". Il a ouvert ses portes en 1994 dans un ancien fumoir, à l'angle de Smithfield Market. En célébrant les meilleurs produits britanniques du pays et en tirant le meilleur parti des meilleurs produits de saison, tout en maîtrisant les techniques de cuisson, le St. John est devenu l'un des 50 meilleurs restaurants au monde et a reçu sa première étoile Michelin en 2009. Tout manger du museau à la queue signifie que, le cas échéant, toutes les parties de l'animal doivent être utilisées dans la cuisine. Ainsi aux côtés d'un rôti de boeuf et d'une limande sole, vous seront aussi proposés de la rate de porc, des rognons et du cœur de bœuf, du foie et des tripes ainsi qu'une salade de persil et d'os à moelle, véritable plat signature. Bien que souvent déconseillé aux végétariens, ce restaurant saura leur préparer des plats adaptés à base de bons produits, avec le même soin que celui apporté à la viande, au poisson, aux volailles et aux desserts.
Une photo du restaurant Fatt Pundit
4.6
Exceptionnel(1125)
Prix : raisonnable
• Chinoise • Soho
Réservée 15 fois aujourd'hui
Hello from Fatt Pundit, the “Chinese-Indian 'Hakka' restaurant you never knew you needed”. We look forward to welcoming you!!!Please inform the management if you have any food allergies while reserving your table. Please note we won’t be able to serve guests with SEVERE ALLERGIES.
Une photo du restaurant Hausu
4.8
Exceptionnel(22)
Prix : cher
• Internationale • Peckham
Réservée 21 fois aujourd'hui
Hausu is a restaurant and bar in the heart of Peckham, bringing an appreciation for taste and sound together with the creative spirit of South East London.We serve our own brand of flavours against the backdrop of a vintage hi-fidelity sound system, with the belief that music and food can bring people together.
Une photo du restaurant Upstairs
4.8
Exceptionnel(400)
Prix : cher
• Européen Moderne • Clapham
Réservée 8 fois aujourd'hui
Almost three years on from its culinary christening, Upstairs has sparked a reputation for casual dining in its finest form. A self-contained dining space, Upstairs offers guests a selection of small plates from our daily-changing menu, all of which are cooked to order from an open island kitchen and designed to share.As well as being available for reservations and exclusive hires, Upstairs proudly plays host to a variety of exciting events and special evenings for our guests to enjoy; from expertly-led wine masterclasses to convivial Sunday lunches.Our aim has always been to offer our guests the opportunity to get closer to the cooking process than ever before, and with the unfaltering passion and dedication of our team, a recently (and very proudly) received Bib Gourmand Award, and the continued support of our wonderful guests, we truly see nowhere to go but up.
Une photo du restaurant Crispin
4.6
Exceptionnel(380)
Prix : cher
• Européen Moderne • Spitalfields
Réservée 19 fois aujourd'hui
Crispin is an all day restaurant & wine bar in Spitalfields serving seasonal sharing plates, low intervention wines & cocktails.Our chefs are led by the talented Lewis de Haas (ex Petersham Nurseries & The Shed). They deliver a European inspired menu, using locally & sustainably sourced ingredients from independent growers, small-scale farms & producers (think seasonal croquettes, organic British vegetables, sustainable seafood, classic cuts). We also have a natural wine list, bottle shop & wine club curated by our Head of Wine Alexandra Price, where we focus on natural wines using indigenous & rare grape varieties.The glass & zinc pavilion is located on White’s Row, Spitalfields, on the junction with Crispin Street. We have seating for 40 inside in view of our open-kitchen & 20 on our garden terrace.Available for exclusive use (40 seated & 100 standing), part hire, private hire or catering enquire at info@crispinlondon.com.
Une photo du restaurant Bar Crispin
4.4
Génial(209)
Prix : cher
• Européen Moderne • Soho
Réservée 24 fois aujourd'hui
Bar Crispin is an all-day restaurant & wine bar on Kingly Street, Soho, designed by Jermain Gallagher. Offering low intervention wines & seasonal sharing plates, it is a place for any occasion. Our chefs are lead by Fabien Spagnolo (ex Frenchie, Pollen St Social, The Corner Room & Casa Fofo), with a wealth of experience he respects each ingredient, allowing us to celebrate great local producers & creating memorable experiences. The menu is broadly European inspired, focussing on locally & sustainably sourced ingredients from independent growers, small-scale farms & producers (think crispy polenta, croquettes, organic British vegetables, sustainable seafood, classic cuts). For reservations of 7+ people email bar@crispinlondon.com, we are available for exclusive use or Greenroom part hire. The Greenroom is a private room designed by Jermaine Gallacher with hand-painted lights, emerald green walls reminiscent of old Soho & a beautiful
Une photo du restaurant Heddon Street Kitchen
4.1
Excellent(2973)
Prix : raisonnable
• Européene • Piccadilly
Réservée 84 fois aujourd'hui
Heddon Street Kitchen, situé juste à côté de Regent Street est un espace magnifique à l'éclairage tamisé installé sur deux étages au style vintage et moderne, doté de cuirs doux, de bois et d'acier chatoyant. Tout est fait pour vous encourager à vous relaxer dans un lounge élégant et confortable. Les amateurs de cocktails ne seront pas déçus par la liste de cocktails. Heddon Street Kitchen est idéal pour toute occasion, proposant une chambre privée au premier étage avec des équipements multimédias complets, une terrasse extérieure et bars, tous installés sur deux étages.
Une photo du restaurant Parker's Jumeirah Lowndes Hotel, London
3.6
Très bonne(17)
Prix : cher
• Européene • Belgravia
Réservée 33 fois aujourd'hui
Parker’s was conceptualized in 2015 as a pop-up in one of Dubai’s oldest and most loved neighbourhood parks – Al Khazan Park.It is a culinary obsession that aims to foster childhood memories of spending time at the park, adding twist to street food from around the world and bringing the most flavourful food in a sociable setting.Mr. Parker is the keeper of the park. To get access, visitors need to find one of his keys. Mr. Parker conducts daily key-hunts across Dubai, Abu Dhabi and Al Khobar. Customers are encouraged to follow him on Instagram and Snapchat to find out where he is and get a key.
Une photo du restaurant Fish!
4.5
Génial(3636)
Prix : cher
• Poisson • Pont de Londres
Réservée 32 fois aujourd'hui
Créé en 1999, le Fish! était le premier restaurant de ce genre à Londres. Son concept est simple : vous servir la meilleure qualité de poisson, concocté devant vos yeux, d'une manière simple et classique. Depuis 1999, son objectif n'a jamais changé, la qualité et l'approvisionnement responsable sont toujours sa principale préoccupation. Cependant, il est encore plus chic maintenant! Sa situation centrale dans le marché de Borough permet d'obtenir les meilleurs produits de Londres à quelques pas. Ce restaurant est fier de pouvoir s'approvisionner la plupart du temps au marché de Borough et le poisson est livré tous les jours par le poissonnier, Jarvis, réputé pour sa vaste gamme de poissons et fruits de mer frais.
Une photo du restaurant Aquum
4.1
Excellent(68)
Prix : raisonnable
• Grillade • Clapham
Réservée 2 fois aujourd'hui
Welcome to Franklin & Baines, Clapham's ultimate destination for an unforgettable night out. Whether you're after a relaxed midweek evening or a weekend escapade, we offer the perfect blend of dining, drinks, and entertainment, all conveniently located within Aquum.We're a fusion of British and American steakhouse traditions, ensuring every cut of meat is aged for at least 60 days to perfection. Take your experience to new heights on our rooftop oasis, the perfect spot to soak up the sun while savouring cocktails and when the weekend arrives, indulge in bottomless brunches or dinners and dance the night away to the beats of our resident DJs, who keep the energy high until the early hours.

Découvrez ce dont les locaux raffolent

De clients vérifiés comme vous
De clients vérifiés comme vous
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable