Le Soul Cafe offre un menu moderne du sud-ouest américain fait à partir d'ingrédients régionaux. Le restaurant propose de tout : des fruits de mer, des filets, des pâtes et des pizzas pour n'en nommer que qulques-uns. Il peut répondre à des diètes spéciales et sert aussi des plats sans gluten. Le chef change le menu du souper tous les soirs. Certains soirs de la semaine, vous pourrez y danser au son de la musique live. Le Soul vous accueille pour le déjeuner et a un menu du jour pour le dîner. Le menu est composé de plats maison que le chef prépare sur commande. Le petit déjeuner est servi jusqu'à 14h le dimanche. L'établissement est reconnu pour son Green Chili de porc et, chaque fin de semaine, il propose la crêpe spéciale du jour, telle que la crêpe au citron confit et à la ricotta. MIAM! MIAM!
We’re on a simple, soul-satisfying mission to spread positively delicious vibes and healthy food in Plano. Whether you’re craving a taste of our bowls, grains, greens and wraps or looking to refresh with our flavored lemonades, kombucha or organic wine and beer, we’re here to take you to a happy place. We make every last bite on the Flower Child menu from scratch, using farm-fresh ingredients from close to home. That’s our promise to you, whether you’re vegan, paleo, gluten-free or just hungry.
*We encourage all guests to plan ahead for parking to ensure your reservation time is met.*We have a 15-minute grace period. If you will be arriving later than the grace period, please message us on OpenTable or your reservation will be cancelled. *All dining experiences are limited to 90 minutes to accommodate all reservations.*We accept reservations for up to 8 guests. *All parties of 9+ can visit www.fixinssoulkitchencatering.com to fill out an inquiry form for large parties. We will be in touch between 24 to 48 hours with further details.*Each reservation is treated separately. We cannot guarantee nearby seating for separate reservations.*We ask that your full party be present in order to be seated.*An automatic 20% service charge is included for all parties of 6+ w/ the option to split checks up to 3 times, max.
Bon Appétit's | 24 Best New Restaurants in America 2023.We come from street beginnings, with off the cuff new wave riffs, and somewhat experimental Mexican cuisine. Finding common threads through food, time, and place we bringing inspirations from our childhoods, the southwest, and shared cultures to the plate.Inspired by tradition and driven with creative intention we are authentically us and genuinely yours - AlwaysChef Lawrence Smith
LATHA, Swahili for flavor, celebrates Africa and the diaspora’s rich and diverse cuisines. The menu curated by Executive Chef Digby Stridiron honors the interconnected journey of the foodways and culture of Africa, Brazil, the Caribbean, and the Southern United States. Our contemporary pan-African kitchen respects historical recipes and crafts cuisine from thoughtfully sourced seasonal ingredients that reveal the connections between Africa and the diaspora. It is a journey of discovery along the trails of our ancestors, telling the authentic stories of the foodways and how they have shaped eating habits and cuisine worldwide. We invite guests to join us on a flavorful journey of discovery and appreciation. LATHA, in downtown Phoenix, in Heritage Square, is a place to have a shared immersive experience with friends or family while enjoying food, drinks, music, and culture in our dining room, bar, or outside patio. As a collective, we EAT, DRINK, and VIBE!
Welcome to Soul Shack, where soul food meets an unforgettable dining experience! Starting in Chicago and expanding to Texas, we blend tradition with modern flair, creating a beloved destination for food lovers.Our retro, time-travel-inspired theme takes you through soulful music eras, paired with nightly live performances that set the perfect vibe.Voted Best Soul Food in Illinois four years running, we’ve served over 1 million soul rolls and countless other classics like fried chicken, creamy mac & cheese, and buttery cornbread.Book your table today and discover why Soul Shack is a legend in the making!
Découvrez les vraies saveurs du sud-ouest, du nord et du sud de la frontière, dans le restaurant Rita’s Kitchen. Tous les jours, venez déguster de délicieux déjeuners, dîners et soupers dans un cadre théâtral au charme du sud-ouest. Les recettes proposées reflètent l’héritage d’une cuisine artisanale, préparée avec amour avec des ingrédients frais du jardin depuis des générations. Découvrez les Margaritas artisanales, marque de fabrique du restaurant ou les Sangrias maison tout en appréciant la vue à 360 ° sur les montagnes. La cour ouverte est agrémentée de cheminées et de fontaines et accueille des animations le soir. Des offres spéciales sont proposées pour les vacances ; rendez-vous sur le site Internet pour obtenir plus d’informations.
Depuis 1994, le Tarbell's sert un menu bio de saison mettant à l'honneur des produits locaux, des fruits de mer frais, des viandes et de la volaille raffinée, des pâtes fraîches et des pizzas cuites au four à bois. Tout est préparé sur place avec simplicité et amour !
Nouveau restaurant incontournable de Scottsdale, le Twisted Grove propose une cuisine américaine inédite et moderne, à la portée de tous, agrémentée d'une touche locale. Imaginé par le créateur du Grassroots Kitchen & Tap, le menu du Twisted Grove’s prépare des plats de la cuisine américaine moderne concoctés de A à Z, à la fois accessibles et étonnamment abordables. Au Twisted Grove, venez déguster de petits plats, des sandwiches copieux, des salades fraîches de la ferme, des pains plats cuits au four en pierre et de délicieuses entrées.
Named after the patron saint of wine-making, Saint Urban is the latest creation from Common Ground Culinary. A wine bar that celebrates West Coast-inspired shareable cuisine with a laid back, funky and eclectic wine program. Grand opening on Friday, November 22nd!