Le Panzanella Ristorante peut accueillir des dîners intimistes dans sa salle à manger privée. Veuillez le contacter pour lui faire part de vos demandes. Le Panzanella Ristorante sert la délicieuse cuisine italienne et sicilienne de la famille Drago dans un cadre moderne et élégant. Au Panzanella, vous bénéficierez d'un grand choix de vins raffinés pour satisfaire votre palais. Le personnel chaleureux, expérimenté et compétent se réjouit de vous revoir régulièrement pour des expériences culinaires extraordinaires.
Meet Chef Sandro Oliverio of Il Nido "The Nest", hailing from the picturesque region of Calabria, Italy, and the creative genius behind our menu. Indulge in his exquisite signature homemade pasta dishes that have been handed down from his family through generations like, Homemade Tagliatelle with Black Truffle Sauce and Homemade Spaghetti Cacio e Pepe. We're conveniently located just 2 blocks west of the Sherman Oaks Galleria on Ventura Blvd. Our restaurant's atmosphere is a delightful blend of warmth, artistry, and romance, with a candlelit ambiance that sets the perfect stage for a memorable dining experience. Join us and savor the flavors of Italy in a setting crafted with love and passion by Chef Sandro.*.FREE VALIDATED PARKING AT 15456 VENTURA BLVD LOT MON-FRI 4:30PM ONWARD. STREET PARKING AVAILABLE ALL OTHER TIMES
Antico Nuovo is a restaurant nestled in "East Larchmont Village" that draws inspiration from the Italian countryside. The menu features Chef Chad Colby's ode to Italian ancient tradition and technique with hand-made pasta, wood-fired meats, vegetables, and fish. Curated and tailored to the menu, the wine program offers a deep dive into varietals from Italy and beyond.
L'Il Fornaio vous propose un voyage culinaire en Italie. Tôt le matin, un pain rustique croustillant sorti du four et des effluves d'expresso frais s'offrent à vous. Les pâtes et les sauces hautes en saveurs mijotent à l'heure du dîner et du souper tandis que les viandes et les légumes rôtissent sur des braises. Les bouteilles de vins issues de petits domaines viticoles régionaux accompagnent les plats réalisés selon les principes culinaires des chefs, ménagères et boulangers italiens. En italien, « Il Fornaio » veut dire « le boulanger ». Ce restaurant primé propose des mets authentiques et des repas italiens hors du commun. Vous pourrez y déguster des spécialités telles que des viandes, des volailles, des volailles et du gibier grillés et rôtis au feu de bois, des pâtes faites à la main, des salades et des soupes fraîchement préparées, des pizzas cuites dans un four au bois de chêne, un grand choix de desserts ainsi que du pain frais préparé chaque jour sur place. En 2007, l'établissement Il Fornaio a gagné le prix d'excellence de Wine Spectator.
Le Crossroads a affiné le paysage culinaire de Los Angeles sous la conduite du chef Tal Ronnen, un pionnier en matière de gastronomie. Mettant l'accent sur des petits plats aux influences méditerranéennes, il propose une cuisine qui a fait la réputation de Ronnen : des mets végétaliens joliment présentés, savoureux et créatifs. Une sélection évolutive et personnalisée de boissons avec alcool, des spiritueux issus de petites productions artisanales et une carte des vins soigneusement élaborée viendront compléter votre repas. Le menu créatif est constamment renouvelé avec des plats consciencieusement préparés et puise son inspiration dans les ingrédients de saison du sud de la Californie.
At North, we focus on what we do best: Italian from scratch. Enjoy any of our handmade pastas and pizzas, created with seasonal ingredients and inventive flavors. Or, try a different signature dish, prepared with our fresh flavors from the garden, farm, and sea. We’ve hand crafted seasonal cocktails that pair great with our food, creating a real modern Italia experience perfect for any occasion.
n10 is a contemporary Italian restaurant, with a multi-regional seasonal flair. Our modern space is slick with an intimate yet fun vibe, and an inviting indoor-outdoor atmosphere. Our exquisitely unique, upmarket menu is the result of the experience and passion of our Italian chef, that blend his gastronomic culture and wide experience with passion to create a harmonious synthesis with his recipes.
Everyone has a favorite dish at North. Every day, our Chefs start from scratch to create handmade pizza and pasta using only the best ingredients to craft inspired dishes from the garden, farm, and sea. North defines the standards for handcrafted Italian. Our menu offers a great selection of antipasti (daily soup, charcuterie, bruschetta), salads full of seasonal ingredients, and a main entrée menu driven by both traditional Italian cuisine and lighter fresh fish dishes. North is a great neighborhood spot for family and friends to meet and share a handcrafted experience. From the food to the service, at North every detail matters. Due to recent current events, we will be only open for to go sales only at this point in time. Thank you for your understanding