Coming Soon!Located in Detroit's East English Village, the SAVOY offers a blend of refined steaks, fresh seafood, and a jazzy vibe. With a century of combined experience, our team ensures top-notch food and service. The SAVOY is perfect for any occasion, promising a memorable dining experience. Join us for an evening of delicious flavors and captivating music – it's sure to be your new guilty pleasure.
Sullivan’s is a vibrant neighborhood American Steakhouse featuring the finest steaks & seafood, hand shaken martinis, & live music. We offer comfortable fine dining in a lively atmosphere. From the moment you step inside our lounge for drinks, appetizers or dinner, you will feel the energy and excitement provided by our professional team. Sullivan’s serves the finest hand-selected steaks, simply seasoned and broiled at 1,200 degrees, fresh seafood, a wide selection of cravable appetizers, soups, salads and side dishes.
Neros Steakhouse, le restaurant signé Caesars Windsor, propose une expérience gastronomique haut de gamme, un service hors pair, un menu délicieux et des vues spectaculaires sur la rivière. Lauréat du "Meilleur Steakhouse" par le Detroit Free Press et Casino Player ainsi que le Prix d'Excellence Wine Spectator, Neros bénéficie d'une impressionnante cave à vin et salle à manger où 300 étiquettes vous sont proposées pour accompagner votre sélection parmi les plats exquis, savamment préparés par des chefs talentueux. Dégustez un savoureux Prime Rib de qualité AAA , braisé à feu doux, d'un succulent homard de l'Atlantique rôti ou d'une crémeuse et délicate crème brûlée, et plus encore. L'entrée au casino est réservée aux personnes de 19 ans ou plus.
Texas de Brazil propose une nouvelle expérience gastronomique. Le restaurant est une authentique « Churrascaria » (ou steakhouse) brésilo-américaine qui combine les cuisines du sud du Brésil à l'esprit généreux du Texas.
Gâtez-vous avec le bar à salade des plus gourmets qui propose de 50 à 60 choix et qui comprend des entrées, des légumes frais, des soupes et des salades. Prenez place à une table et préparez-vous à déguster des coupes bien tranchées par une brigade fourmillante aux couteaux bien aiguisés qui vous préparera de généreuses portions de bœuf, d'agneau, de porc, de poulet et de saucisse brésilienne, avec leurs accompagnements traditionnels et du pain au fromage cuit sur place. À mesure que votre expérience culinaire se prolonge, laissez l'un des œnophiles de l'établissement sélectionner l'accord parfait grâce à la carte des vins élaborée, ou laissez-vous tenter par une Caipirinha, un cocktail de spécialité. Complétez votre expérience culinaire avec un de des nombreux choix de desserts décadents, puis détendez-vous avec un digestif ou un espresso bien fumant, en profitant de l'ambiance du Brésil au Texas.
The Keg Steakhouse & Bar serves the finest cuts of succulent steak, aged for tenderness and grilled to perfection. Prime rib is a Keg specialty, slow roasted, hand carved and perfectly seasoned with special Keg spices. The restaurant also serves delicious seafood, memorable appetizers, crisp salads… and decadent desserts. A casual ambiance and friendly, very knowledgeable staff are proud and reliable trademarks of The Keg Steakhouse & Bar. You'll find a truly comfortable and satisfying dining atmosphere accompanied by a fun and up-scale bar setting where guests can enjoy an excellent wine list, signature Keg martinis, and fresh squeezed juice cocktails.
Step into the captivating world of Sexy Steak, your premier Detroit destination for the ultimate Italian steakhouse experience. Savor prime beef paired with unparalleled expert service—an exquisite celebration defining our restaurant's unique charm. Join us for an unforgettable culinary journey where each bite mirrors our unwavering commitment to excellence, creating a distinct taste of Italy in the heart of Detroit.
Le restaurant The Keg Steakhouse & Bar offre les plus fines coupes de steaks, vieillis pour assurer leur tendreté et grillés à la perfection. L'entrecôte, entre autres, est une spécialité du Keg, rôtie lentement, tranchée à la main et parfaitement assaisonnée avec les épices spéciales du Keg. Le restaurant propose aussi de délicieux fruits de mer, des entrées inoubliables, des salades croquantes et des desserts décadents. L'ambiance décontractée et animée et le personnel courtois assurent l'excellente réputation du Keg Steakhouse & Bar. On trouve dans cet endroit une ambiance agréable, sans compter le service de bar haut de gamme qui permet de profiter d'une excellente carte des vins, des réputés martinis du Keg et de cocktails de jus de fruits frais pressés.
The Caucus Club, located in the Penobscot Building, is an historic, stylish art deco masterpiece featuring two distinct dining spaces, historic bar and live Jazz. The front entrance leads guests to the elegant front dining room with the stage being the focal point. The back entrance leads to the dark and moody back room and bar with space for mingling, cocktails and dining. Adjacent to the bar entrance is the Caucus Club Kitchen, fully viewable from the hallway of the Penobscot building.The menu centers around the in-house dry-aging room, yielding Prime Steaks and Chops expertly butchered on site. The balance of the menu features seafood and eclectic dishes that change with the seasons. Lunch has its own unique offerings, and the Bar offers distinct offerings for Happy Hour. An extensive wine list is housed in a state of the art cellar with private lockers. Dress code is business casual at a minimum, and is strictly enforced. Please dress accordingly
The London Chop House is a revitalized Detroit institution. The restaurant aims to entertain all desires of its guests with everything from Wagyu Beef to Caviar Service and offering a Cigar/Billiards Lounge on the ground level. Live music is featured nightly and valet parking is available.The London Chop House is open for dinner service Monday-Saturday. Private parties are available in multiple private dining spaces for groups of all sizes. The London Chop House was originally open from 1938-1991 and reopened in 2012 as one of Detroit's greatest dining traditions.
Inspired by the parrillas of his native Argentina and the hip enclaves of contemporary Buenos Aires, Chef Javier Bardauil brings the art of live-fire cooking to Detroit at BARDA — a modern steakhouse where ancestral traditions meet out-of-this-world innovation. The BARDA kitchen relies solely on a wood-burning grill and oven, ensuring that every dish is either flame-cooked, fire-kissed, or served raw, showcasing premium cuts of meat and high-quality seafood and vegetables prepared to highlight their natural flavors. The thoughtfully curated South American wine list and playful cocktail menu provide artful balance to the fire-infused cuisine. Recognized as a James Beard Award finalist for Best New Restaurant in 2022, Barda invites you to experience the depth and warmth that only live-fire cooking can offer, in a futuristic space unlike any other restaurant in America.