Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Région de Washington, D.C.

Meilleurs restaurants de De La Ferme À La Table à Foggy Bottom

Prix
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Primé
Accessibilité

17 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Farm Table
4.8
Exceptionnel(509)
Prix : raisonnable
• Farm to table • Wake Forest
Réservée 15 fois aujourd'hui
Farm Table is a locally owned and operated restaurant that has been a part of the Wake Forest community since 2014. We have watched this community grow. We have grown along with it, and as a result, we have been successful. It has been through this growth that we have become a staple in our community. Our statement of farm to table is our truth. We support as many local growers as we can because it is the local community who support us day in and day out. We truly love being a part of this amazing community.
Une photo du restaurant SHIA Restaurant
4.7
Exceptionnel(21)
Prix : très cher
• Farm to table • Washington
Réservée 10 fois aujourd'hui
SHIA (shee-uh) is a modern Korean fine dining restaurant in Washington, D.C., dedicated to sustainability, innovation, and cultural storytelling. Our tasting menu-only experience spotlights the intersection of local agriculture and premium Hansik ingredients, using fresh, seasonal elements with minimal manipulation to honor the environment. As a non-profit restaurant, SHIA is more than just a dining destination; it’s a platform for tackling key challenges in the restaurant industry, from environmental responsibility to fair labor practices and culinary heritage preservation.**Please Note: Chef Lee's appearance is not guaranteed, and his availability is not given to the team or guests.**
Une photo du restaurant The Dabney
4.7
Exceptionnel(241)
Prix : très cher
• Farm to table • Shaw
Réservée 16 fois aujourd'hui
Located in historic Blagden Alley in D.C.'s Shaw neighborhood since 2015, The Dabney continues to pay tribute to the wonderful farmers, watermen, and purveyors of the mid-Atlantic region whom provide some of the best and most unique products in the country. We celebrate these ingredients by preparing them in a large wood burning hearth which is the centerpiece of our open kitchen. The current dining room experience is an 8-course tasting menu honoring the Mid-Atlantic's bounty. We offer an additional 3-course experience at our bar and bar area tables. Walk-in guests are welcome to enjoy the bar area as well.The Dabney has been awarded one Michelin star every year since 2017, James Beard Foundation Best Chef Mid-Atlantic for Chef Jeremiah Langhorne in 2018, and Washingtonian Magazine's #1 restaurant in 2023. At this time we are unable to accommodate severe allium and dairy allergies as well as vegan and vegetarian diets.
Une photo du restaurant Centrolina
4.7
Exceptionnel(2098)
Prix : très cher
• Farm to table • Penn Quarter
Réservée 24 fois aujourd'hui
Le Centrolina est un restaurant italien doté d'une épicerie, détenu et géré localement par le chef Amy Brandwein, situé dans le nouveau bâtiment du CityCenterDC à Washington. L'Osteria sert un menu de saison qui change tous les jours composé de plats italiens authentiques et innovants proposés chaque jour pour le dîner et le souper. Le menu du chef Brandwein est inspiré des produits italiens régionaux et saisonniers et de la grande variété de produits que le chef sélectionne dans l'épicerie voisine. L'épicerie compte un choix de spécialités italiennes importées ainsi que de la viande d'origine locale, du poisson issu de la pêche durable, ainsi que des produits provenant de fermes locales. Le Centrolina prépare chaque jour des pâtes et des sauces fraîches et artisanales, des antipasti et des plats de résistance à emporter. La boulangerie du Centrolina dispose d'une gamme de biscotti, crostata et gâteaux qui changent chaque jour. Vous y dégusterez aussi du pain d'origine locale confectionné au Bread Furst et bénéficierez d'un bar Barista à service complet servant du café Vigilante.
Une photo du restaurant Silver - Cathedral Commons
4.4
Génial(1007)
Prix : raisonnable
• Farm to table • Cleveland Park
Réservée 29 fois aujourd'hui
SILVER is an New American Brasserie with a distinctive new shine. Led by award-winning Chef, Ype Von Hengst, SILVER’s menu features contemporary American cuisine and healthier choices, influenced by the great brasseries from around the world. We specialize in offering a broad menu of contemporary favorites, seasonal specials, and healthier options, featuring ingredients from local farms and purveyors. Our bar menu features hand-crafted pre-prohibition style cocktails, local brews and American wines carefully curated to showcase the traditions of American wine makers. Open early until late, serving breakfast, lunch, dinner and late night brunch. SILVER offers the choices for how you live and a healthy dose of what you crave.
Une photo du restaurant Piccolina da Centrolina
4.5
Génial(5)
Prix : raisonnable
• Farm to table • Penn Quarter
Réservée 3 fois aujourd'hui
Coming Soon!
Une photo du restaurant District Bites at District E
4.3
Génial(56)
Prix : raisonnable
• Farm to table • Penn Quarter
District Bites is a full service bar and restaurant, featuring a scratch made menu made from local ingredients, on premise restaurant for District E Powered by Ticketmaster. Centrally located in the historic Chinatown neighborhood of downtown Washington, D.C., District E Powered by Ticketmaster, is located adjacent to Capital One Arena, the home arena for the NBA’s Washington Wizards and NHL’s Washington Capitals. District E Powered by Ticketmaster is the flagship venue for esports and entertainment on the east coast, and offers a unique and immersive experience for esports as well as fans of events at Capital One Arena.
Une photo du restaurant Copperwood Tavern
4.5
Génial(2453)
Prix : raisonnable
• Farm to table • Arlington
Réservée 23 fois aujourd'hui
Situé à Arlington, en Virginie, le restaurant-cabane Copperwood Tavern vous attend pour une expérience mémorable dans sa confortable oasis, coupée de l'agitation de la ville. Vous pourrez y apprécier une cuisine exceptionnelle, convoquant les ingrédients de la ferme à la table, ainsi qu'une carte de qualité. Solidaire des agriculteurs de la région et de l'économie locale, l'établissement nourrit une passion pour la promotion d'une nourriture meilleure, plus fraîche et plus naturelle dans votre vie. Le restaurant vous sert des viandes à la carte, assaisonnées simplement, de sorte à mettre en évidence leur goût authentique. Le menu du bar du Copperwood Tavern prolonge tout simplement sa cuisine en s'inscrivant dans une mixologie classique. Tous ses sirops et ses boissons sans alcool pour cocktails sont préparés maison avec des ingrédients frais et locaux. La carte est revue toutes les saisons, pour y introduire les saveurs et ingrédients du moment avec une sélection locale de spiritueux traditionnels et artisanaux.
Une photo du restaurant True Food Kitchen - Arlington, Ballston Quarter
4.6
Exceptionnel(806)
Prix : raisonnable
• Farm to table • Arlington
Réservée 24 fois aujourd'hui
True Food Kitchen is a chef-driven restaurant and scratch bar that was founded by Dr. Andrew Weil, the pioneer of integrative medicine, to provide food that tastes great and is good for you. Our menu features food and drinks crafted with nutrient-dense ingredients and carefully sourced proteins from the world’s most responsible and sustainable growers, farmers and producers. Expand your palate with our Edamame Dumplings, grab a bite of comfort food with our Grass-fed Burger or Lasagna Bolognese, or enjoy lighter fare with our O.G. Tuscan Kale Salad with Grilled Sustainable Salmon. Regardless of the occasion, we know our Arlington guests leave feeling energized, satisfied and most importantly, feeling great. Located in Arlington at Ballston Quarter off of Wilson Boulevard and North Glebe Road, next to Macy's. New flavors, new combinations, new obsessions. Come see us for something completely new and delicious.
Une photo du restaurant KILN
4.6
Exceptionnel(79)
Prix : cher
• Farm to table • Alexandria
Réservée 9 fois aujourd'hui
Kiln is a thoughtful & locally sourced restaurant. Our menus represent the best ingredients the mid-Atlantic has to offer. Our open kitchen, centered around a live-fire hearth, invites guests to interact with the team and watch as we cook each night. Look for the warm glow at the corner of Prince & Washington in the heart of Old Town Alexandria.
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable