Mediterranean specialties, mezza & grilled meats dished up in homey, romantic surroundings. Chef owned and operated by Sammy Elias for over 10 years. Awarded “Best in the Inland Empire” in the I.E. Magazine year after year. Famous for our signature double boned lamb chops, and consistently delicious menu top to bottom.
Chef Miguel Reyes, Known for most of his well-established career as a private dinner and Celebrity Chef, fulfills his dream of having a restaurant with Gozo Kitchen and Loung. A restaurant that showcases his most beloved dishes, reflecting his culinary journey. Gozo aims to be a haven where costumers enjoy exceptional food, creating moments of pure delight through a unique dining experience. He brings global flavors with a Latin twist, staying true to his roots. At Gozo, the pursuit of culinary excellence is not merely a goal; it is a commitment to creating moments of pure joy through the artistry of food.
Our tale began in the heart of the kitchen, with just a handful of humble ingredients and a spark of inspiration. Before we knew it, we were crafting dishes that whispered (or sometimes shouted) to every palate.At STORY, inspiration isn’t just a goal—it’s a promise. Maybe it’s the bold, unapologetic flavors of our pizzas or the inventive twists in our craft cocktails. Perhaps it’s the ambiance that wraps you up and makes you feel... something. Or maybe it’s the company you keep around the table that makes it all unforgettable.So, sit back and let our service do more than just serve—let them captivate you with the stories behind our dishes, the magic in our drinks, and the passion of our owner, who dreamed up this space just so you could add your own story to ours.
La Havane rencontre Madrid au Coco Palm, le beau restaurant en haut de la colline surplombant la vallée de San Gabriel. Commencez votre soirée avec un mojito ou une sangria dans le salon, puis profitez d'un souper en écoutant un concert dans le restaurant élégant, spécialisé dans la cuisine espagnole et cubaine traditionnelle. Ne manquez pas la paella valencienne ou le steak maison, une côtelette de 1,5 kg idéale à partager. Une variété de fruits de mer frais est disponible tous les jours, depuis le homard, les crevettes, au saumon frais dans une sauce au vin Albarino ou de la longe de loup de mer avec une sauce mangue-miso. Déhanchez-vous ensuite dans la salle Coco, où sont organisés chaque vendredi des cours gratuits de salsa, suivis d'un concert de salsa avec 12 musiciens. Le dimanche, le restaurant sert un incroyable brunch-champagne à volonté, tandis que le dîner à volonté est proposé tous les jours. Le service de voiturier, obligatoire la plupart des soirs, est facturé 5 USD par véhicule.
Join us at McKinley’s Grille where we take fresh to a whole new level! With our own onsite 5-acre organic farm at the adjacent Fairplex Complex, we truly offer the freshest fruits and vegetables to every guest that dines. Our talented culinary team heads to the farm daily to harvest flavorful and inspiring ingredients. At McKinley's Grille we source the finest corn-fed beef and hand-selected poultry and fish. To compliment our culinary delights, we offer a diverse wine list featuring medal winners from the Los Angeles International Wine & Spirits Competition and several hand-crafted cocktails as well. Join us in our cozy dining room or enjoy the California sunshine on our outdoor patio complete with stone fireplace. Parking for restaurant guests is always complimentary. Whether you are looking for midweek break from cooking or celebrating a special occasion, we look forward to welcoming you!
Surplombant les magnifiques collines vallonnées de Diamond Bar, le Restaurant at Kellogg Ranch de Cal Poly Pomona présente l'un des cadres les plus romantiques et chic de la vallée. Géré par des étudiants, le Restaurant at Kellogg Ranch est ouvert pour le dîner et le souper. Le restaurant fait partie du programme de gestion hôtelière du Collins College of Hospitality Management de Cal Poly Pomona. Dans le restaurant, les étudiants changent de poste chaque semaine, y compris la gestion, afin d'apprendre tous les aspects de la restauration. Certains des meilleurs professionnels de l'industrie facilitent également l'apprentissage de ces étudiants. L'équipe de cette école englobe le chef Ernie Briones, Lesley Butler, Barbara Jean Bruin et le chef Scott Rudolph.
Tous les jours, au Spaggi, vous découvrirez une nouvelle expérience culinaire, avec les plats surprenants du chef de cuisine et propriétaire Henry Gonzalez, une cuisine italienne délicieuse, ainsi qu'une large gamme de steaks et de fruits de mer. « Tout comme les gens, la nourriture devrait être belle aussi de l'intérieur, » dit-il. Le résultat est le menu primé du Spaggi qui fait revenir tous les clients de l'ensemble de la Californie du Sud.