Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. New York City

Meilleurs restaurants Franco-indien à Upper East Side

Prix
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Primé
Accessibilité

139 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant La Grande Boucherie
4.6
Exceptionnel(7646)
Prix : très cher
• French indian • Midtown West
Réservée 603 fois aujourd'hui
With a dazzling dining gallery featuring 40’ glass ceilings, this one-of-a-kind brasserie is built in the tradition of the Belle Epoque, inspired by elegant and ornamental Art Nouveau style. The menu features French classics and timeless bistro favorites, with a focus on prime cuts and an in-house meat program. In addition to an extensive wine list and classic cocktails, La Grande Boucherie also features an inspired menu of absinthe-driven signature drinks.We look forward to welcoming you! (you can find the hours of operation on this page)**Please note that kitchen hours may differ
Une photo du restaurant Quality Bistro
4.7
Exceptionnel(3007)
Prix : cher
• French indian • Midtown West
Réservée 185 fois aujourd'hui
Quality Bistro is a bustling brasserie in midtown Manhattan from the team behind Quality Meats and Quality Italian. Quality Bistro offers contemporary takes on bistro classics in a whimsical space serving the best French Onion Soup and Steak Frites in New York City. Located in Midtown Manhattan near Central Park, MOMA, Carnegie Hall, Rockefeller Center, Radio City Music Hall, and Times Square, Quality Bistro is the best restaurant in Midtown Manhattan.
Une photo du restaurant Brasserie Cognac Upper East Side
4.7
Exceptionnel(1880)
Prix : cher
• French indian • L’Upper East Side
Réservée 39 fois aujourd'hui
Les restaurateurs Vittorio Assaf et Fabio Granato ont apporté leur amour de la culture et de la cuisine française à New York en offrant à la Big Apple un authentique petit coin de la France quand ils ont ouvert la Brasserie Cognac de Monsieur Ballon en avril 2008. Le menu de style brasserie combine des classiques français. Vous pourrez choisir de souper à l'extérieur au café-terrasse, dans la salle à manger principale de style classique, dans le bar-lounge animé ou dans la salle de dégustation de cognac privée, et savourer des repas complétés par plus de 85 variétés de cognac et une magnifique carte des vins, dont des Premiers Crus de Bordeaux et de Bourgogne, et une vaste sélection de vins au verre.
Une photo du restaurant Cafe d'Alsace
4.7
Exceptionnel(3529)
Prix : raisonnable
• French indian • L’Upper East Side
Réservée 47 fois aujourd'hui
Le Café D'Alsace est présenté par le chef Philippe Roussel, précédemment au Chelsea Bar and Bistro et au Montparnasse. Celui-ci est originaire de Bretagne mais connaît quelques petites choses à propos de l'Alsace, servant des plats typiques comme la tarte flambée (avec des oignons et du lard grillé), la potée (soupe aux choux) et la choucroute garnie de porc ou de fruits de mer. Vous pourrez également essayer l'une des bières de l'extravagante carte.
Une photo du restaurant Osteria Nando
4.5
Génial(336)
Prix : raisonnable
• French indian • L’Upper East Side
Réservée 7 fois aujourd'hui
Classic French cuisine with delicious favorites like Escargot de Bourgogne, Coquilles Saint Jacques, Bouillabaise, Steak Au Poivre, Beef Bourguignon, Coq Au Vin. Brunch Menu offers a creative mix of Benedicts, Omelets and French Toasts. Heated patio dining. Close to the Met Museum and Central Park.
Une photo du restaurant Supperclub @ Le Petit Parisien
4.8
Exceptionnel(135)
Prix : cher
• French indian • L’Upper East Side
Réservée 4 fois aujourd'hui
The Supper Club By Le Petit Parisien is a collaboration between Le Petit Parisien and Chef Josh Newman, offering unique seasonal menus.At Supper Club, we believe in offering something truly unique and exciting to our guests. Breaking away from the conventional approach, we have crafted a carefully curated menu that showcases two or three exquisite entrees and sides.What sets us apart is that our menu evolves every few days, reflecting the bounties of each season and emphasizing the use of fresh, locally sourced ingredients.
Une photo du restaurant Match 65 Brasserie (formerly Paris Match)
4.8
Exceptionnel(2041)
Prix : cher
• French indian • L’Upper East Side
Réservée 37 fois aujourd'hui
Match 65 has outdoor tables seating along 65th street as well as our terrace. Our Indoor seating is also available for a cozy dining experience.Our menu features many French bistro classics using the highest quality ingredients.A thoughtful selection of wine and champagne, both by the glass and bottle, along with house made cocktails and a wide selection of beer combined with our friendly and attentive service has made Match 65 Brasserie a neighborhood stand out and a favorite tourist destination.
Une photo du restaurant AOC East
4.6
Exceptionnel(666)
Prix : raisonnable
• French indian • L’Upper East Side
Réservée 9 fois aujourd'hui
Our Wine selection has been carefully handpicked to offer you a dedicated representation of the French appellations. We worked hard to find you wines that truly express the quality of their Terroir. We crafted a food menu with the intention to satisfy small and big hungers and for each of them a suggested wine pairing. Our food and our wine menu are BIG on Local, Organic and Biodynamic farming.French Wine Bar + Bistro.$1 Oyster everyday, Daily Specials, Wine pairings, Live music, open till 2am on Fridays and Saturdays. 2 happy hour per day from 4PM to 7PM and from 12AM to 1-2AM
Une photo du restaurant Jacques Brasserie
4.6
Exceptionnel(1425)
Prix : cher
• French indian • L’Upper East Side
Réservée 4 fois aujourd'hui
Jacques Brasserie is a relaxing sanctuary deep in the heart of the Upper East Side. Low key and inviting, this two-room restaurant and bar serves classic French dishes amongst dark wooden walls adorned with vintage poster advertisements and bohemian scenes a la Toulouse-Lautrec. Open seven days a week, Jacques Brasserie serves lunch, dinner and weekend brunch.​Our chef creates everything in house, producing classic dishes such as French Onion Soup, Escargot, Steak Frites, Poulet Roti, Salade Nicoise and our most popular dish, Moules Frites.​Committed to serving the finest local and seasonal products, prepared in a stylish yet simple manner, a meal at Jacques Brasserie will captivate your senses. ​Bon Appetit!​​Note : we do not take reservations for BAR AREA ROOM it’s first come first served only.We cannot honor reservations for specific tables
Une photo du restaurant Nice Matin
4.6
Exceptionnel(4720)
Prix : raisonnable
• French indian • L’Upper West Side
Réservée 67 fois aujourd'hui
« Tenant son nom du plus grand quotidien du sud de la France, le Nice Matin apporte à l’Upper West Side une touche de cuisine provençale et une petite présentation à la cuisine de Nice, berceau entre autres de la pissaladière et du pan bagnat et, si on en croit la carte, d’un énorme steak au comté, mariné à l’aïoli et servi avec des frites au romarin. C’est le meilleur hamburger depuis que Daniel Boulud a rassemblé foie gras et côtelettes dans un steak haché. Le plaisir vous attend dans l’assiette et cela jusqu’au dessert. » William Grimes - NY Times.
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable