Rappelant les anciens pavillons de chasse du Vieux Continent, l'auberge The Blue Boar Inn and Restaurant se situe au pied des collines de Midway, dans l'Utah, et propose une cuisine gastronomique européenne. Sa charmante salle à manger principale peut accueillir 60 personnes.
Located on Park City’s Lower Main Street, LOMA is a casual, upscale eatery influenced by Italian techniques and cuisine. Housemade pastas, seasonal specialities and wood-fired pizzas and mains are menu standouts. The cuisine leans into freshness, simplicity and quality ingredients through seasonally relevant Italian and Mediterranean dishes.LOMA is Adam and Meisha Ross’ second restaurant venture joining Twisted Fern under the couple’s ownership and direction. Both restaurants prioritize sustainability through a commitment to local purveyors and conscientious business practices. Adam Ross, Owner | Jaren Krom, Executive Chef
Situé au cœur de la vieille ville sur Main Street à Park City, dans l'Utah, Yuki Yama vous propose du poisson frais de saison provenant de la côte Ouest et du Japon. Le menu du Yuki Yama se compose de sushis traditionnels japonais, sashimis, tempura, makis et de plats asiatiques. Les plats asiatiques contiennent les meilleurs ingrédients de saison et sont conçus pour être savourés comme un plat de dégustation et partagés entre les personnes présentes à la table.
Drawing inspiration from its Austrian namesake, Executive Chef Senthil deftly marries the plentiful bounty of local Park City pastures with Bavarian specialties to create delectable modern alpine cuisine. We are reopening for winter season on December 15, 2024. Join us for Breakfast, Lunch, Après, and Dinner and experience Executive Chef Senthil's exciting new winter menus.We have a $50 per bottle corkage fee and guests are permitted to bring a maximum of two bottles per party. All seating requests are noted, but not guaranteed.
Kaneo offers Mediterranean-inspired cuisine for brunch, lunch, and dinner, celebrating its North Macedonian namesake. Located in a modern Main Street building, Kaneo provides a warm, sophisticated atmosphere with handcrafted cocktails, wine, and local beer. The restaurant features expansive dining rooms, a bar, lounge, and outdoor deck for al fresco dining. Executive Chef Maja Atanasova leads a team crafting an innovative menu with vegan and vegetarian options, including protein bowls, gyros with house-made tzatziki, lamb chops, wild game, seafood, and a modern twist on baklava. Kaneo invites you to savor a flavorful menu and curated beverages.
En poussant les portes de ce restaurant, vous aurez la sensation d'avoir franchi la frontière. Vous pourrez commencer par le cocktail caractéristique apprécié des locaux, le Chimayo Margarita, et poursuivre par la salade d'avocats farcis ou l'incontournable Arturo's Tortilla Soup. Ne manquez pas non plus de goûter les travers de porc en couronne, un plat culte réputé et une vieille recette de grand-mère. Le Chimayo convient à tous grâce à ses cabines confortables, ses cheminées, ses plats adaptés aux enfants et son excellent service. Ne faites pas l'impasse sur le Chimayo après une longue journée de randonnée en montagne !
350 Main is located on historic Main Street right in the heart of Park City. Delivering a menu focused on contemporary comfort food, craft cocktails and an award-winning wine list. Please join us for a lively, upscale dining experience in our beautiful historic building.
Niché au sommet de l'historique Main Street, chaque détail d'une ancienne ferme italienne rustique et champêtre donne à Grappa son atmosphère romantique, de la tuile de terrazzo, aux poutres en bois, jusqu'aux motifs de vigne. Le menu reflète une approche plus raffinée et sophistiquée de la nourriture. Ce style gastronomique italien propose le célèbre osso buco de Grappa. La carte des vins reflète un engagement envers l'Italie et la Californie. Grappa est connu pour son étonnante présentation, son attention aux détails et un service raffiné. Les murs de verre de ce restaurant vous donneront une vue extraordinaire des activités sur la rue principale.
Apex, Montage Deer Valley’s signature restaurant, is a celebration of classic continental cuisine in an unforgettable mountain setting, offering guests a relaxed yet refined dining experience. The menu at our Park City restaurant is a creative revival of iconic dishes, focused on fresh, local ingredients, prepared with care and presented in remarkable style.