Located in the heart of historic Genesee Depot just down the road from the famous Ten Chimneys you will find the Union House. Known for its unique menu featuring wild game fused with classic fine dining, our mission is to bring people together while creating a memorable dining experience surrounded by historic photos of the town along with Union House frequenters, Lynn Fontanne and Alfred Lunt. The menu is driven by ingredients and is constantly developing throughout the year led by award-winning Executive Chef and General Manager, Dan Harrell and Executive Sous Chef, Christian Garcia-Cortez. We feature an extensive wine, scotch and bourbon list highlighting selections from around the United States and world along with barrel-aged old fashioneds and Manhattans that include our very own hand-crafted bitters. We look forward to having you join us!
Niché au cœur du « Lake Country » à seulement 30 minutes à l'ouest du centre-ville de Milwaukee, le Red Circle Inn & Bistro, institution depuis 163 ans, propose une cuisine et un accueil de tradition. Venez déguster un filet de poisson, de fruits de mer frais, un steak découpé sur place par le boucher de la maison, du veau haut de gamme ou des « petites portions » de cuisine créative Bistro servies au bar, dans ce restaurant élégant. Vous pourrez déguster une sélection d'alcools, de bières et de vins, dont 25 grands crus servis au verre, allant des vins rouges aux vins pétillants, stockés à la température idéale grâce à un système spécial de réfrigération. L'auberge saluée par la critique vous accueille pour une soirée romantique à deux, un souper privé pour 10 personnes ou un grand événement pouvant réunir jusqu'à 250 personnes.