Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. San Diego
  4. Nord de San Diego
  5. Del Mar
Addison Exterior - Addison By William Bradley, San Diego, CA
Icône

Addison By William Bradley

51 $ et plus
Californienne

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Réservée 8 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Chic
  • Bien pour les occasions spéciales
  • Parfait pour les vins fins
Addison, Southern California’s first three-star Michelin restaurant, showcases the beauty and allure of California Gastronomy. Chef William Bradley offers his distinct culinary perspective through an experience that celebrates regional ingredients and influences. With its picturesque views of the surrounding hillside, the dining room creates a transportive setting for Bradley’s ten-course tasting menu. To further enhance the experience, Addison’s 10,000 bottle wine program showcases small producers, rare Champagnes, and new discoveries from around the world.

Since 2006, the purity and precision of Addison's approach has led to global recognition for the restaurant and the San Diego culinary scene. Addison is among an exclusive selection of stand-alone Relais & Châteaux restaurants worldwide, and, in addition to its three-star Michelin designation, is honored on La Liste. It has consistently received the highest recognition from Wine Spectator for its wine program.

Pourquoi ce sont des Perles rares

Chef de cuisine : William Bradley

  • Icône Primé

    MICHELIN 3 Stars

    2024

  • Icône Primé

    MICHELIN 3 Stars

    2023

  • Icône Primé

    MICHELIN 3 Stars

    2022

De la part des éditeur·rice·s d'OpenTable: Le seul restaurant MICHELIN trois étoiles de San Diego revisite les classiques français à la manière de SoCal. Le célèbre chef William Bradley élabore une carte hyper-saisonnière qui met à l'honneur les produits locaux et les accords parfaits avec les vins. Chaque plat, trop beau pour être mangé, est un hommage inventif à l'environnement magnifique de la Carmel Valley.

Sections du restaurant

Informations supplémentaires

  • Style de restauration
    Raffiné
  • Prix
    51 $ et plus
  • Cuisines
    Californienne, Américaine
  • Heures d'ouverture
    mar.–sam. 17H00–22H00
  • Numéro de téléphone
    (858) 314-2000
  • Options de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Veste de préférence
  • Installations pour groupes privés
    Addison’s exclusive private dining experiences are perfect for intimate events. Enjoy Chef William Bradley’s California Gastronomy with wine pairings to please the most discerning palates, while being attended to by our highly trained team.For Private Events please reach out to Dezirae.Chung@Fairmont.com
  • Primé
    1. MICHELIN 3 Stars 2024
    2. MICHELIN 3 Stars 2023
    3. MICHELIN 3 Stars 2022
  • Quartier
    Del Mar
  • Rue transversale
    Carmel Country Road
  • Parking details
    Valet service is not offered at this time however parking is readily available.
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Apporter votre vin, Bar complet, Bière, Droit de bouchon, Foyer intérieur, Non-fumeur, Vin, Vue

Expériences

  • Christmas Eve at Addison

    475,00 $ US par personne

    Seulement 24 déc. 2024
    The holidays are in season at Addison with reservations now open for Christmas Eve. Chef William Bradley and team have crafted a distinct multi-course culinary experience for this special evening. Dishes draw inspiration from peak winter ingredients while showcasing the luxury of the season with Alba white truffles and Regiis Ova Caviar. Lead Sommelier Kyle South curates celebratory pairings to complement. Seatings for Christmas Eve are available from 5:00pm to 8:30pm. We look forward to welcoming you to Addison!
  • New Year's Eve at Addison

    575,00 $ US par personne

    Seulement 31 déc. 2024
    The holidays are in season at Addison with reservations now open for New Year's Eve. Chef William Bradley and team have crafted a distinct multi-course culinary experience for this special evening. Dishes draw inspiration from peak winter ingredients while showcasing the luxury of the season with Alba white truffles and Regiis Ova Caviar. Lead Sommelier Kyle South curates celebratory pairings, including an option to pair Wine and Champagne throughout! Seatings for New Year's Eve are available from 5:00pm to 9:00pm. We look forward to welcoming you to Addison to celebrate the conclusion of another amazing year!
  • Addison X Krug X Maaemo

    850,00 $ US par personne

    Seulement 15 déc. 2024
    Addison, Chef William Bradley’s three-star Michelin restaurant in San Diego, welcomes chef Esben Holmboe Bang of the three-star Michelin Maaemo in Oslo, Norway for a special dinner celebrating the 10-year anniversary of Krug Champagne’s Single Ingredient Program. With the collaboration, Bradley and Bang craft a one-night-only multi-course experience. A special Krug Champagne pairing will also be available to complement the menu.

L'opinion de 1 884 personnes

Cotes globales

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des commentaires avec des notes

4.8
4,8 selon des cotes récentes
  • 4,8Nourriture
  • 4,9Service
  • 4,7Ambiance
  • 4,3Valeur

BruitMoyen

Aimé pour

  • San Diego

    Californienne

  • Nord de San Diego

    Meilleur toutes catégories confondues

  • Nord de San Diego

    Meilleure cuisine

  • Nord de San Diego

    Meilleur service

  • Nord de San Diego

    Parfait pour les vins fins

  • Nord de San Diego

    Romantique

  • Nord de San Diego

    Californienne

FAQ

Le restaurant Addison By William Bradley a été coté 4,8 étoiles par 1884 clients d'OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Réservée 8 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Carte Google pour le restaurant Addison By William Bradley

5200 Grand Del Mar Way, San Diego, CA 92130

Sections du restaurant

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN 3 Stars 2024
    2. MICHELIN 3 Stars 2023
    3. MICHELIN 3 Stars 2022
  • Rue transversale
    Carmel Country Road
  • Quartier
    Del Mar
  • Heures d'ouverture
    mar.–sam. 17H00–22H00
  • Prix
    51 $ et plus
  • Cuisines
    Californienne, Américaine
  • Style de restauration
    Raffiné
  • Dress code
    Veste de préférence
  • Parking details
    Valet service is not offered at this time however parking is readily available.
  • Options de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Apporter votre vin, Bar complet, Bière, Droit de bouchon, Foyer intérieur, Non-fumeur, Vin, Vue
  • Numéro de téléphone
    (858) 314-2000
  • Installations pour groupes privés
    Addison’s exclusive private dining experiences are perfect for intimate events. Enjoy Chef William Bradley’s California Gastronomy with wine pairings to please the most discerning palates, while being attended to by our highly trained team.For Private Events please reach out to Dezirae.Chung@Fairmont.com
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable