Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. France
  3. Paris
  4. 75017
  5. Batignolles
Restaurant gastronomique paris 17  - ANONA, Paris, Île-de-France
Primé

ANONA

4.7
4,7
9 commentaires
30 € ou moins
Française

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Des expériences sont disponibles.
Au cœur des Batignolles, dans le 17e arrondissement de Paris, entre la Gare Saint-Lazare et le Parc Monceau, le restaurant ANONA propose une cuisine gastronomique healthy à base de produits bio et locaux. Le chef Thibaut Spiwack (Top Chef saison 13) sublime le végétal et l'accompagne avec de la viande bien élevée et des poissons issus de la pêche durable. Son engagement en faveur d'une cuisine écoresponsable lui a permis d'obtenir une étoile verte au guide Michelin. Le Chef s'adapte à tous les régimes alimentaires (végan, végétarien, sans gluten), en proposant des menus sur-mesure.

Informations supplémentaires

  • Style de restauration
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    30 € ou moins
  • Cuisines
    Française
  • Heures d'ouverture
    lun.–ven. 19H30–21H45 mar.–ven. 12H00–14H15
  • Numéro de téléphone
    01 84 79 01 15
  • Options de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Chef Thibaut Spiwack
  • Primé
    1. MICHELIN 1 Star 2024
  • Quartier
    Batignolles
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Apportez votre alcool, Bar complet, Bière, Droit de bouchon, Options sans gluten, Toilettes universelles, Végétalien, Vin

Expériences

  • Christmas Menu - Food & Champagne Paring

    290,00 € par personne

    Prépayé

    2 déc. 2024 - 17 janv. 2025
    Celebrate the magic of Christmas with an unforgettable evening at our Michelin-starred restaurant, where every dish tells a story—one of French terroirs, a passion for ingredients, and a deep respect for nature. We’ve crafted a 6-course menu that combines elegance, authentic flavors, associated with exceptional bottles of Lallier champagne for a memorable moment of sharing. The menu can be adapted to meet different diets : vegetarian, vegan, lactose-free, gluten-free, etc.
    Christmas Menu - Food & Champagne Paring photo
  • New Year’s Eve 2024 Vegetarian Experience

    265,00 € par personne

    Prépayé

    Seulement 31 déc. 2024
    Celebrate the magic of New Year’s Eve with an unforgettable evening at our Michelin-starred restaurant, where every dish tells a story—one of the richness of French terroirs, a passion for plant-based ingredients, and a deep respect for nature. With both a Green Star and a Red Star from the Michelin Guide, we’ve crafted a 6-course vegetarian menu that seamlessly blends elegance, authentic flavors, and sustainability, offering a memorable dining experience rooted in seasonal produce.
    New Year’s Eve 2024 Vegetarian Experience photo
  • Menu Signature

    135,00 € par personne

    Prépayé

    Plusieurs dates disponibles
    €135.00 per person Discover Chef Thibaut Spiwack’s cuisine through a 6 courses blind menu, available from Monday to Friday. The menus can be adapted to meet different diets : vegetarian, vegan, lactose-free, gluten-free, etc.

L'opinion de 9 personnes

Évaluation globale (notes et commentaires)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des commentaires avec des notes

4.7
4,7 selon des cotes récentes
  • 4,4Nourriture
  • 4,8Service
  • 4,5Ambiance
  • 4,3Valeur

BruitMoyen

9 commentaires
  1. Client d'OpenTable

    Calgary

    9 commentaires

    4.0

    9 commentaires

    Y est allé le 3 septembre 2024

    1. Cote globale 4
    2. Nourriture 4
    3. Service 5
    4. Ambiance 4
    I am an absolute sucker for a gorgeous dish, so I decided to book myself a table at ANONA to cap off a two week trip through the Balkans. I arrived thirty minutes early, was seated promptly by an extremely welcoming maître de, and was left to settle in with my book while the bartender crafted me a cocktail based on my favourite liquor (whiskey) and desired tasting notes (a bit sweet, something fruity and unique). Appropriately enough I was reading “Eat a Peach” by chef David Chang and had landed on a passage where he recalled a family meal with chefs of different tongues and how the element of not fully knowing what he was eating enriched his experience. He was absolutely correct. Though the wait staff (by my count I was served by maybe 5 or 6 different staff members) did their best to cater to my monolingual ignorance, I didn’t always catch the full descriptions of the incredible six courses that were served to me. There were sea water emulsions, roe, gorgeous proteins, intricately composed savoury sorbets, and so many local flavours that married expertly with the varied textures and temperatures that cohesively came together in an expertly crafted meal. There were some dishes I favoured over others but I believe for the price and quality of the food, let alone the experience, I would absolutely recommend ANONA. On top of a unique chefs menu, the restaurant itself is pristine and the staff are incredibly attentive and professional. I did not go more than five minutes without extending thanks to someone for excellent service. Well done.

    Ce commentaire est-il utile?

  2. KarlaS

    Los Angeles

    16 commentaires

    5.0

    16 commentaires

    Y est allé le 29 mai 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Delicioso toda la comida y los meseros muy amables

    Ce commentaire est-il utile?

  3. Client d'OpenTable

    New York City

    1 commentaire

    3.0

    1 commentaire

    Y est allé le 20 mars 2024

    1. Cote globale 3
    2. Nourriture 1
    3. Service 2
    4. Ambiance 1
    Good wine but inferior to food and service sommelier was nice

    Ce commentaire est-il utile?

  4. Client d'OpenTable

    San Diego

    2 commentaires

    5.0

    2 commentaires

    Y est allé le 6 mars 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    What a wonderful experience! Every single course was amazing and the wine pairing was excellent. The service was second to none! Thank you for hosting our party!

    Ce commentaire est-il utile?

  5. Client d'OpenTable

    France

    2 commentaires

    5.0

    2 commentaires

    Y est allé le 6 octobre 2021

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    💘😋 outstanding experience

    Ce commentaire est-il utile?

  6. Client d'OpenTable

    Yorkshire

    8 commentaires

    5.0

    8 commentaires

    Y est allé le 28 février 2020

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Excellent service and excellent food - would definitely come again!

    Ce commentaire est-il utile?

  7. MrMJS

    Londres

    25 commentaires

    5.0

    25 commentaires

    Y est allé le 5 décembre 2019

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Outstanding and exciting menu with exquisite flavours and delightful surprises

    Ce commentaire est-il utile?

  8. Mark

    New York City

    28 commentaires

    4.0

    28 commentaires

    Y est allé le 19 octobre 2019

    1. Cote globale 4
    2. Nourriture 4
    3. Service 3
    4. Ambiance 4
    Interesting dishes. Changing menu , but we enjoyed the cheese course and the escargot the best. Like the spacing and decor as well - as it gets full service gets really slow !! Only negative point- inventive cuisine though

    Ce commentaire est-il utile?

  9. Client d'OpenTable

    San Francisco

    2 commentaires

    5.0

    2 commentaires

    Y est allé le 9 octobre 2019

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Very wonderful service, excellent food, an a dedication to sustainability practices (all food, restaurant decor, wine from 80km around Paris). Fancy but not pretentious and was quite fun.

    Ce commentaire est-il utile?

FAQ

Le restaurant ANONA a été coté 4,7 étoiles par 9 clients d'OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Des expériences sont disponibles.
Carte Google pour le restaurant ANONA

80 Boulevard des Batignolles, Batignolles, Paris, Île-de-France 75017

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN 1 Star 2024
  • Quartier
    Batignolles
  • Heures d'ouverture
    lun.–ven. 19H30–21H45 mar.–ven. 12H00–14H15
  • Prix
    30 € ou moins
  • Cuisines
    Française
  • Style de restauration
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Options de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Chef Thibaut Spiwack
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Apportez votre alcool, Bar complet, Bière, Droit de bouchon, Options sans gluten, Toilettes universelles, Végétalien, Vin
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable