Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Nouvelle-Orléans / Louisiane
  4. La Nouvelle-Orléans
  5. Quartier Français
Antoine's, New Orleans, LA
Icône

Antoine's

De 31 $ à 50 $
Créole

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Réservée 131 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Bien pour les occasions spéciales
  • Charmant
  • Chic
C'est le restaurant familial le plus ancien du pays qui sert une cuisine française traditionnelle créole depuis 1840. L'équipe vous invite à venir découvrir la gastronomie d'une expérience créole et française pas comme les autres. Antoine's Restaurant a contribué à faire de la Nouvelle-Orléans une des plus grandes destinations de restauration dans le monde. Antoine Alciatore a été le premier à servir aux visiteurs des trésors culinaires de la Nouvelle-Orléans, comme les crevettes créoles, le crawfish cardinal et les crevettes rémoulade. Ses descendants de la cinquième génération poursuivent la tradition aujourd'hui. Son fils Jules a créé des plats uniques comme les huîtres Bienville, Foch et Rockefeller. Oui, les huîtres Rockefeller ont été inventées au restaurant-même. C'est la recette originale servie et qui est encore une recette secrète de la famille. Venez découvrir les délices culinaires qui ont fait de l'Antoine's Restaurant une histoire vivante.

Pourquoi ce sont des Perles rares

Chef de cuisine : Ralph Pausina

De la part des éditeur·rice·s d'OpenTable: Antoine’s is the county’s oldest continuously operating restaurant and a special-occasion destination for its opulent setting and elegant, French-Creole fare. Sit in one of 14 gilded dining rooms to feast on favorites like oyster Rockefeller and soufflé potatoes, both original to the restaurant. Cap the meal with a classic baked Alaska or the house chicory coffee, laced with cognac and triple sec and flamed tableside—it’s New Orleans, after all.

Salles privées

Salles privées

Réservez votre prochain événement avec nous

Voir les détails

Informations supplémentaires

  • Style de restauration
    Raffiné
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisines
    Créole, Française, Créole/Cajun/du Sud des États-Unis
  • Heures d'ouverture
    Brunch sam., dim. 10H30–14H00 Dîner lun., jeu., ven. 10H30–14H00 Souper lun.–sam. 17H00–21H00
  • Numéro de téléphone
    (504) 581-4422
  • Options de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Installations pour groupes privés
    Antoine's Restaurant in the French Quarter is the ideal location for creating memorable dining events for all occasions. Our professional staff looks forward to working with you to make your upcoming private party or corporate meeting in New Orleans a success.
  • Contact du groupe privé
    Abby Morgan : (504) 581-4422 ext. 105
  • Quartier
    Quartier Français
  • Rue transversale
    Royal Street
  • Parking details
    Antoines does not have parking but there are paid parking lots located throughout the quarter and valet parking is offered by our neighbor hotel, the Royal Orleans.
  • Public transit
    The street car ends at Canal St. It is about a 10 minute walk down Royal St. from there, then turn left on St. Louis!
  • Animation
    Sunday Jazz Brunch
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Banquette, Bar complet, Bar/Lounge, Bière, Brunch la fin de semaine, Droit de bouchon, Foyer intérieur, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle à manger privée, Végétalien, Vin, Vue

Expériences

  • Antoine's Revillion Brunch

    23 nov. 2024 - 22 déc. 2024
    Join us in honoring the timeless French-Creole tradition with an unforgettable indulgence. Feast on our chef’s specially curated 3-course meal, filled with decadent delights, perfect for celebrating the holiday season. Reserve your table now and make this Réveillon one to remember!
  • Experience the Magic of Réveillon

    23 nov. 2024 - 23 déc. 2024
    Join us in honoring the timeless French-Creole tradition with an unforgettable night of indulgence. Feast on our chef’s specially curated 4-course meal, filled with decadent delights, perfect for celebrating the holiday season. Reserve your table now and make this Réveillon one to remember!
  • It's Carnival Time

    6 janv. 2025 - 2 mars 2025
    It's carnival time! Join Antoine's for chef curated Mardi Gras features this season before hitting the parade route. Menu to come! Laissez les bons temps rouler mes amis!

L'opinion de 11 174 personnes

Évaluation globale (notes et commentaires)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des commentaires avec des notes

4.6
4,6 selon des cotes récentes
  • 4,6Nourriture
  • 4,7Service
  • 4,6Ambiance
  • 4,3Valeur

BruitMoyen

Aimé pour

  • Nouvelle-Orléans / Louisiane

    Créole

  • Nouvelle-Orléans / Louisiane

    Les plus réservés

  • La Nouvelle-Orléans

    Créole

  • La Nouvelle-Orléans

    Les plus réservés

11 174 commentaires
  1. Alejandro

    Grand Boston

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    A mangé au restaurant aujourd'hui

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Excelente todo! La comida, el ambiente y el servicio muy especial. Volveré sin duda!

    Ce commentaire est-il utile?

  2. Sunil

    San Francisco

    3 commentaires

    5.0

    3 commentaires

    Y est allé il y a 1 jour

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Fantastic in one word. Burt was amazing his service the best. Merci and Bravo.

    Ce commentaire est-il utile?

  3. Joseph

    Austin

    4 commentaires

    VIP
    5.0

    4 commentaires

    Y est allé il y a 2 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    This was our first visit to Antoine’s, but we’ll be back. Our server, Aaron, was excellent and gave us a very interesting history of the restaurant in between courses.

    Ce commentaire est-il utile?

  4. Elite

    Grand Boston

    3 commentaires

    2.0

    3 commentaires

    Y est allé il y a 2 jours

    1. Cote globale 2
    2. Nourriture 1
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Vegetarian options were few and not edible. The desserts were not good. Cheesecake tasted waxy and merengue was not fresh. Service was splendid and ambiance was great. We overpaid for a meal we couldn’t eat.

    Ce commentaire est-il utile?

  5. Sara

    San Francisco

    2 commentaires

    5.0

    2 commentaires

    Y est allé il y a 2 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Phenomenal! Wonderful, beautiful, so many great things I loved it!

    Ce commentaire est-il utile?

  6. S

    Tahoe

    1 commentaire

    4.0

    1 commentaire

    Y est allé il y a 3 jours

    1. Cote globale 4
    2. Nourriture 4
    3. Service 4
    4. Ambiance 4
    Super big place, and they kind of mass produce the food, which led it to come out warm but not hot. The surface was very good, however and it’s fun to visit all the rooms. You could probably do just as good someplace else and save some money. 

    Ce commentaire est-il utile?

  7. Client d'OpenTable

    San Francisco

    1 commentaire

    3.0

    1 commentaire

    Y est allé il y a 3 jours

    1. Cote globale 3
    2. Nourriture 3
    3. Service 3
    4. Ambiance 3
    Baked Alaska was good but oversized for our party given we had other desserts already ordered.

    Ce commentaire est-il utile?

  8. Mary Kate

    Los Angeles

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé il y a 3 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Great service and food. It was special to enjoy such a nice meal at such a historic restaurant.

    Ce commentaire est-il utile?

  9. Client d'OpenTable

    Los Angeles

    1 commentaire

    2.0

    1 commentaire

    Y est allé il y a 3 jours

    1. Cote globale 2
    2. Nourriture 2
    3. Service 2
    4. Ambiance 4
    The drinks were spot on delicious! The food was sub-par. Two orders of Seafood Gumbo were delivered warm, at best. The scallops in the $56 Grillades de Fruits de Mer were overcooked, rubbery, and again, warm at best, as was the shrimp and asparagus. The crab cake was delicious. The Chicken Rochambeau was delivered room temperature. When we asked for a discount we were given $16 off of our over $250 bill. If you're looking for a fine dining experience in New Orleans, look elsewhere.

    Ce commentaire est-il utile?

  10. Melanie

    Miami

    4 commentaires

    5.0

    4 commentaires

    Y est allé il y a 4 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    We eat here every time we come to New Orleans. It never fails to impress. It is a little on the pricey side but the food is unique and delicious.

    Ce commentaire est-il utile?

FAQ

Le restaurant Antoine's a été coté 4,6 étoiles par 11174 clients d'OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Réservée 131 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Carte Google pour le restaurant Antoine's

713 Saint Louis St, New Orleans, LA 70130

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Royal Street
  • Quartier
    Quartier Français
  • Heures d'ouverture
    Brunch sam., dim. 10H30–14H00 Dîner lun., jeu., ven. 10H30–14H00 Souper lun.–sam. 17H00–21H00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisines
    Créole, Française, Créole/Cajun/du Sud des États-Unis
  • Style de restauration
    Raffiné
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Antoines does not have parking but there are paid parking lots located throughout the quarter and valet parking is offered by our neighbor hotel, the Royal Orleans.
  • Public transit
    The street car ends at Canal St. It is about a 10 minute walk down Royal St. from there, then turn left on St. Louis!
  • Options de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Animation
    Sunday Jazz Brunch
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Banquette, Bar complet, Bar/Lounge, Bière, Brunch la fin de semaine, Droit de bouchon, Foyer intérieur, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle à manger privée, Végétalien, Vin, Vue
  • Numéro de téléphone
    (504) 581-4422
  • Installations pour groupes privés
    Antoine's Restaurant in the French Quarter is the ideal location for creating memorable dining events for all occasions. Our professional staff looks forward to working with you to make your upcoming private party or corporate meeting in New Orleans a success.
  • Contact du groupe privé
    Abby Morgan : (504) 581-4422 ext. 105
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable