Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Chicago / Illinois
  4. Chicago
  5. River North (Chicago)
Asador Bastian, Chicago, IL
Icône

Asador Bastian

51 $ et plus
Grillade

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Réservée 15 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Bien pour les occasions spéciales
  • Parfait pour les vins fins
  • Charmant
NOW ACCEPTING RESERVATIONS FOR CHRISTMAS EVE!

Asador Bastian is a Chicago chophouse with Basque influences from acclaimed Chef
Doug Psaltis. Located in the iconic “Flair House” originally built in 1883, this historic
townhouse has been revived and brought back to life with culinary inspiration from the
great asadors of San Sebastián, Spain to serve the world’s best boutique beef without
compromise. The most remarkable dining experience comes from the purest ingredients
delivered in the supremely thoughtful, welcoming and hospitable manner. This ethos
has directed every aspect of the experience at Asador Bastian, whether you’re joining
us for small bites and libations in our Bar Room or for a more intimate experience in our
Dining Room.

Pourquoi ce sont des Perles rares

De la part des éditeur·rice·s d'OpenTable: In a historic River North townhouse, you’ll find Asador Bastion, named one of 2023’s best new restaurants by Esquire. Acclaimed wife-and-husband team Hsing Chen and Doug Psaltis lead the kitchen, which turns out Basque-inspired feasts starring impressive steaks cooked over a live-fire grill alongside caviar churros and arroz cremoso. It’s all served in an opulent dining room decked with olive green leather banquettes and vintage Murano glass chandeliers.

Salles privées

Salles privées

Réservez votre prochain événement avec nous

Voir les détails

Sections du restaurant

Informations supplémentaires

  • Style de restauration
    Décontracté
  • Prix
    51 $ et plus
  • Cuisines
    Grillade, Espagnole, Basque
  • Heures d'ouverture
    Quotidien 16H00–00H00
  • Numéro de téléphone
    (312) 800-8935
  • Options de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Installations pour groupes privés
    For parties of 10 or more, or assistance with our Chef's Table experience please email events@asadorbastian.com. We are thrilled to host your milestones, celebrations and corporate events!
  • Contact du groupe privé
    Jocelyne Nunez: (312) 800-8935
  • Quartier
    River North (Chicago)
  • Rue transversale
    Wells and Franklin
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Public transit
    CTA Brown Line - Chicago Stop<br />Grand Pace Bus Route 65 <br />
  • Renseignements supplémentaires:
    Apéritif et coquetel, Bar complet, Bar/Lounge, Bière, Non-fumeur, Salle à manger privée, Tard le soir, Vin

Expériences

  • Chef's Table

    150,00 $ US par personne

    Prépayé

    Plusieurs dates disponibles
    At Asador Bastian we are excited to offer our Chef's Table; a one of a kind experience. Our Chef's Table is located directly across from our kitchen where you will have a full view of our world class chefs at work creating the dishes that make our restaurant so unique. The Chef's Table is an experience created for 6 or 10 guests. A deposit of $150 per person is required for booking this private dining room. The deposit is applied to the final bill. If you are having issues booking the chefs table, please reach out to us via email at events@asadorbastian.com.
    Chef's Table photo
  • TXin TXin, A NYE Vintage Cocktail Experience

    275,00 $ US par personne

    Prépayé

    Seulement 31 déc. 2024
    Step back into the golden age of glamour at our historic townhouse to ring in 2025! Join us for a festive evening at The Bar for a unique tasting menu of cocktails made with rare vintage spirits paired with luxury pinxtos. Live music, champagne toasts and a celebration with the elegance and energy of the golden age era.
    TXin TXin, A NYE Vintage Cocktail Experience photo
  • ASADOR BASTIAN EARLY BIRD NYE '24

    165,00 $ US par personne

    Prépayé

    Seulement 31 déc. 2024
    Step back into the golden age of glamour at our historic townhouse to celebrate New Year's Eve. Join us early in the evening for a prix-fixe menu highlighting the best of basque cuisine. We invite you to a festive evening inspired by the elegance and energy of the golden age era. THE MENU Golden Caviar Churros Carpaccio of Gambas Roja with Black Truffle & Meyer Lemon -or- Winter White Vegetables, Aged Bruna Alpina Parmesan & White Truffles Galician Turbot, Smoked Potato Mousseline, Cinco Jotas Jamon Iberico & White Truffle -or- Galician Matriarch “Vaca Vieja” Txuleton, Sabayon of Oysters and Caviar, Potato Rosti White Truffle Ice Cream
    ASADOR BASTIAN EARLY BIRD NYE '24 photo

L'opinion de 181 personnes

Évaluation globale (notes et commentaires)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des commentaires avec des notes

4.6
4,6 selon des cotes récentes
  • 4,7Nourriture
  • 4,7Service
  • 4,6Ambiance
  • 4,1Valeur

BruitMoyen

Aimé pour

  • Chicago

    Grillade

181 commentaires
  1. Frank

    Chicago

    2 commentaires

    5.0

    2 commentaires

    A mangé au restaurant aujourd'hui

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    What can I say. Everything was amazing! Thank you!!!

    Ce commentaire est-il utile?

  2. Jesus

    Chicago

    5 commentaires

    5.0

    5 commentaires

    Y est allé il y a 1 jour

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Our waiter earl explained everything in great detail. Definitely will be going again.

    Ce commentaire est-il utile?

  3. Jeff

    Chicago

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé il y a 6 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Incredible experience enhanced by the service provided by Cameron Gordon! Highly recommend.

    Ce commentaire est-il utile?

  4. Dietrich

    Minneapolis

    13 commentaires

    VIP
    5.0

    13 commentaires

    Y est allé le 7 décembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Amazing experience! Highly recommend. The steak presentation is out of this world!

    Ce commentaire est-il utile?

  5. Nihad

    Chicago

    12 commentaires

    VIP
    3.0

    12 commentaires

    Y est allé le 6 décembre 2024

    1. Cote globale 3
    2. Nourriture 2
    3. Service 3
    4. Ambiance 2
    Big hype! Steak was below average . Not a great experience

    Ce commentaire est-il utile?

  6. Azzam

    Chicago

    7 commentaires

    VIP
    3.0

    7 commentaires

    Y est allé le 4 décembre 2024

    1. Cote globale 3
    2. Nourriture 3
    3. Service 4
    4. Ambiance 2
    Had tremendously high hopes from everything I heard about this restaurant. Price didn't match the quality. Extremely high mark-ups on the wine was overreaching. Shrimp app was over cooked. Portions for sharing were too small considering the price, steaks and fish were average. I was hoping for something more akin to El Capricho or Laia Erretegia.

    Ce commentaire est-il utile?

  7. Latania

    Chicago

    88 commentaires

    VIP
    5.0

    88 commentaires

    Y est allé le 4 décembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    First visit and dined to celebrate a birthday. Dark dimly lit Spanish restaurant with tables close together. However, servers are attentive and make the experience unique. Our server Yousef was top notch. He really enhanced the evening. The food and drinks topped it off. Great cocktails. Great wine list and sommelier. Food was unique and delicious. Some items are small but satisfying. The wagyu was excellent. Tender flavorful and juicy. Paired perfectly with our wine. Wonderful evening celebrating a birthday. Pricey but worth it. Also discovered there a cozy booths downstairs.

    Ce commentaire est-il utile?

  8. Arnie

    New Orleans

    4 commentaires

    5.0

    4 commentaires

    Y est allé le 28 novembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Dine during Thanksgiving and their prix menu got great choices. Service is really superb too. Will be back!

    Ce commentaire est-il utile?

  9. Panos

    Chicago

    19 commentaires

    4.0

    19 commentaires

    Y est allé le 28 novembre 2024

    1. Cote globale 4
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 4
    Went for my beautiful wife's birthday. Stuck with the excellent recommendations by both our server for steak and the sommelier for wine. Excellent knowledge all around. It's a great place for a special occasion.

    Ce commentaire est-il utile?

  10. AMEE

    Chicago

    3 commentaires

    VIP
    5.0

    3 commentaires

    Y est allé le 27 novembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Dinner was wonderful and Joshua was amazing and so knowledgeable.

    Ce commentaire est-il utile?

FAQ

Le restaurant Asador Bastian a été coté 4,6 étoiles par 181 clients d'OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Réservée 15 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Carte Google pour le restaurant Asador Bastian

214 W Erie St, Chicago, IL 60654-3911

Sections du restaurant

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Wells and Franklin
  • Quartier
    River North (Chicago)
  • Heures d'ouverture
    Quotidien 16H00–00H00
  • Prix
    51 $ et plus
  • Cuisines
    Grillade, Espagnole, Basque
  • Style de restauration
    Décontracté
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Public transit
    CTA Brown Line - Chicago StopGrand Pace Bus Route 65
  • Options de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires:
    Apéritif et coquetel, Bar complet, Bar/Lounge, Bière, Non-fumeur, Salle à manger privée, Tard le soir, Vin
  • Numéro de téléphone
    (312) 800-8935
  • Installations pour groupes privés
    For parties of 10 or more, or assistance with our Chef's Table experience please email events@asadorbastian.com. We are thrilled to host your milestones, celebrations and corporate events!
  • Contact du groupe privé
    Jocelyne Nunez: (312) 800-8935
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable