English
ENTRÉES
Arugula salad, peach purée and almonds$11.95
Tomato bruschetta and stracciatella cheese$11.95
Albacore tuna, sautéed spinach, salted ricotta, orange mayo and pistachios$15.95
Fresh herb gazpacho with homemade ricotta$13.95
FOCACCIA OF THE DAY
Sloppy Gino: meatballs, tomato coulis and soft cheese on fresh focaccia$10.95
MAIN COURSE
Grilled octopus, spring onions cooked in salt and potatoes$19.95
Maltagliati, shrimp, cherry tomatoes, lemon oil, black olive pesto and pecorino cheese$18.95
Chickpea flour pancakes stuffed with fresh figs, pancetta, served with tomato sauce$16.95
Ravioli stuffed with eggplant served with zucchini and eggplant sauce$17.95
DESSERT
Panna cotta$6.95
Chocolate cake "alla Barcola"$8.95
Café nocciolino$4.95
French
ENTRÉES
Salade de roquette, purée de pêches et amandes$11.95
Bruschetta aux tomates et fromage stracciatella$11.95
Thon albacore mi-cuit, épinards sautés, fromage ricotta salé, mayonnaise à l'orange et pistaches$15.95
Gaspacho aux herbes du jardin servie avec fromage ricotta maison$13.95
FOCACCIA DU JOUR
Sloppy Gino : Focaccia maison grillée, boulettes de viande, sauce tomate et fromage de brebis tendre$10.95
PLATS PRINCIPAUX
Pieuvre grillée, oignons printaniers dans le sel et pommes de terre$19.95
Maltagliati aux crevettes, tomates cerise, huile au citron, pesto aux olives noires et fromage pecorino$18.95
Crêpes de pois chiches farcies de figues et pancetta gratinées à la sauce tomate$16.95
Ravioli farcis d'aubergines, sauce à la courgette et aubergines$17.95
DESSERT
Panna cotta$6.95
Gâteau au chocolat "alla Barcola"$8.95
Café nocciolino$4.95