Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Nouvelle-Orléans / Louisiane
  4. La Nouvelle-Orléans
  5. Garden District
Basin Seafood and Spirits, New Orleans, LA

Basin Seafood and Spirits

4.4
4,4
354 commentaires
30 $ ou moins
Fruits de mer
  • Innovant
  • La perle du quartier
  • Romantique
The idea for Basin began several years ago when Chef and Owner of Baru, Edgar Caro, along with his friend Antonio Mata, decided to open Basin, a seafood restaurant serving modernized, lighter versions of traditional Louisiana dishes. Basin sources the best possible ingredients from local sources, highlighting seasonal vegetables and Gulf fish in our daily specials.
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
Basin offers sidewalk seating along the busiest sector of Magazine Street. We also have a lush courtyard for additional seating and a relaxing escape from the city.

Non disponible à OpenTable

Malheureusement, ce restaurant ne fait pas partie du réseau de réservation OpenTable. Pour vérifier les disponibilités, veuillez contacter le restaurant directement.

Est-ce que c'est votre restaurant?
Confirmer inscription

Il y a plus à découvrir

Découvrez de nombreux autres restaurants comme celui-ci avec notre appli.

Scannez le code QR pour découvrir de nombreux autres restaurants comme celui-ci avec notre appli.

Ouvrir l'appli

Informations supplémentaires

  • Style de restauration
    Décontracté
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisines
    Fruits de mer, Poisson, Créole/Cajun/du Sud des États-Unis
  • Heures d'ouverture
    lun–jeu, dim 11H30–21H00 ven, sam 11H30–22H00
  • Numéro de téléphone
    (504) 302-7391
  • Options de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Edgar Caro
  • Contact du groupe privé
    Antonio Mata: (504) 669-3008

L'opinion de 354 personnes

Évaluation globale (notes et commentaires)

4.4
4,4 selon l'ensemble des cotes
  • 4,5Nourriture
  • 4,3Service
  • 4,1Ambiance
  • 4Valeur

BruitMoyen

354 commentaires
  1. Client d'OpenTable

    New Orleans

    7 commentaires

    2.0

    7 commentaires

    Y est allé le 5 janvier 2020

    1. Cote globale 2
    2. Nourriture 2
    3. Service 2
    4. Ambiance 3
    Food was good, but just good. In a city like New Orleans it was underwhelming. No need to go back.

    Ce commentaire est-il utile?

  2. jennbrizz

    VIP

    New Orleans

    3 commentaires

    5.0

    3 commentaires

    Y est allé le 25 décembre 2019

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    We went for Christmas Eve. The service and staff were great and food delicious.

    Ce commentaire est-il utile?

  3. DjSan2

    VIP

    New Orleans

    113 commentaires

    5.0

    113 commentaires

    Y est allé le 27 novembre 2019

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Fresh seafood, craft cocktails, and eclectic decor. Had a great time with family recently. Go for the friendly service.

    Ce commentaire est-il utile?

  4. Client d'OpenTable

    Houston

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 24 novembre 2019

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Fantastic food, service, a d atmosphere

    Ce commentaire est-il utile?

  5. Client d'OpenTable

    New Orleans

    3 commentaires

    5.0

    3 commentaires

    Y est allé le 23 novembre 2019

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Food was great and the service was even better. Thank you, Emma, for helping us have a great time!!

    Ce commentaire est-il utile?

  6. Emma

    New York City

    8 commentaires

    3.0

    8 commentaires

    Y est allé le 3 novembre 2019

    1. Cote globale 3
    2. Nourriture 3
    3. Service 2
    4. Ambiance 3
    Appetizers came right away and were pretty good. Our entrees, however, took waaaay too long to come out - around 40 mins after we’d finished our appetizers. One person ordered gumbo which had a whole crab in it, but he had to grab the shell out of the gumbo liquid and use the cracker and hands to break the shell and get the meat. It was a mess and they didn’t provide wipes for fingers or a plate for shells. The jambalaya was flavorful but the shrimp in it were either previously frozen or overcooked; they weren’t great. Overall food was okay but not quite up to the NOLA competition.

    Ce commentaire est-il utile?

  7. JaclynM

    Nashville

    15 commentaires

    5.0

    15 commentaires

    Y est allé le 31 octobre 2019

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 4
    4. Ambiance 5
    Great location and atmosphere. If you get the mussels in cream sauce, order a side of their toasted garlic bread for dipping. You’ll thank me later!

    Ce commentaire est-il utile?

  8. Client d'OpenTable

    New Orleans

    2 commentaires

    4.0

    2 commentaires

    Y est allé le 18 octobre 2019

    1. Cote globale 4
    2. Nourriture 4
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Everything was great but a very limited menu. Only a few options to choose from for each course.

    Ce commentaire est-il utile?

  9. Josette21

    Nashville

    15 commentaires

    5.0

    15 commentaires

    Y est allé le 5 septembre 2019

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    This place is amazing! Food was amazing. Would definitely recommend it.

    Ce commentaire est-il utile?

  10. CalW

    New Orleans

    364 commentaires

    2.0

    364 commentaires

    Y est allé le 25 août 2019

    1. Cote globale 2
    2. Nourriture 1
    3. Service 4
    4. Ambiance 3
    First of all, it was a birthday but was acknowledged. Shrimp remoulade— 4 small ( not jumbo) in a flat plate covered with a very oily mayonnaise sauce with a slight color. A handful of arugula. I didn’t want the green fried tomatoes , thus the arugula. $15 Soft shell crab poor boy// the crab tasted strange. Frozen , fried , reheated. Chemicals? Taken off the bill Chicken tenders ( pink in the center), fries cold. Fried oyster// I didn’t taste but the person who ordered was surprised with the fried anchovies mixed in. One theory was that the oil used for frying was rancid. Server attempted to make things better// he should probably work at a better restaurant. Will not return

    Ce commentaire est-il utile?

FAQ

Le restaurant Basin Seafood and Spirits a été coté 4,4 étoiles par 354 clients d'OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.

Non disponible à OpenTable

Malheureusement, ce restaurant ne fait pas partie du réseau de réservation OpenTable. Pour vérifier les disponibilités, veuillez contacter le restaurant directement.

Est-ce que c'est votre restaurant?
Confirmer inscription
Carte Google pour le restaurant Basin Seafood and Spirits

3222 Magazine St, New Orleans, LA 70115

Informations supplémentaires

  • Quartier
    Garden District
  • Heures d'ouverture
    lun–jeu, dim 11H30–21H00 ven, sam 11H30–22H00
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisines
    Fruits de mer, Poisson, Créole/Cajun/du Sud des États-Unis
  • Style de restauration
    Décontracté
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Parking details
    Aucun
  • Options de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Edgar Caro
  • Renseignements supplémentaires:
    Bar complet, Bar/Lounge, Dîner au bar, Vin
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable