Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. Japon
  3. Zone métropolitaine de Tokyo
  4. Centre de Tokyo
  5. Ginza
Bird Land Ginza, Chuo-ku, Tokyo

Bird Land Ginza

4.3
4,3
277 commentaires
De 5.001 ¥ à 10.000 ¥
Japonaise

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
  • Innovant
  • Romantique
  • Bien pour les occasions spéciales
Enjoy the finest chicken reared in the mountains in Okukuji District of Ibaraki Prefecture, north of Tokyo!
Bird Land Ginza is a grilled chicken restaurant awarded one star by Michelin in 2010, the first star-holder of its kind. You may enjoy yakitori of the finest quality Okukuji Shamo Chicken. Chicken is cut into parts on-site, and we try our best to serve fresh meat only. We carefully select the charcoal to fuel the grill. We grill the finest chicken with the Japanese best charcoal, Kishu Bincho-tan. Please come and visit us!

Informations supplémentaires

  • Style de restauration
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 5.001 ¥ à 10.000 ¥
  • Cuisines
    Japonaise
  • Heures d'ouverture
    mar.–sam. 17H00–21H30 Il se peut qu'il y ait quelques exceptions à l'horaire ci-dessus. Assurez-vous d'utiliser l'outil de recherche pour confirmer les disponibilités.
  • Numéro de téléphone
    03-5250-1081
  • Options de paiement
    American Express, Diners Club, JCB, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    T. Wada

L'opinion de 277 personnes

Évaluation globale (notes et commentaires)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des commentaires avec des notes

4.3
4,3 selon l'ensemble des cotes
  • 4,3Nourriture
  • 4,2Service
  • 4,2Ambiance
  • 3,8Valeur

BruitMoyen

277 commentaires
  1. Client d'OpenTable

    Zone nord de Kanto - Ibaraki & Gunma

    2 commentaires

    5.0

    2 commentaires

    Y est allé le 27 avril 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    記念日ディナーでお邪魔しましたり味も接客も素晴らしかったです。また是非伺いたいです。ありがとうございました。

    Ce commentaire est-il utile?

  2. Client d'OpenTable

    New York City

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 11 avril 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Everything was fantastic. Service was amazing. The food was well prepared and delicious.

    Ce commentaire est-il utile?

  3. ABCR

    Tokyo

    3 commentaires

    2.0

    3 commentaires

    Y est allé le 3 novembre 2023

    1. Cote globale 2
    2. Nourriture 2
    3. Service 3
    4. Ambiance 4
    Had high expectations but was left disappointed. I've had better yakitori in Hong Kong's Yardbird and random street yakitori places around Japan. The yakitori in Bird Land lacked seasoning and some were served still raw on the inside (while I am unsure if this is traditionally done this way, it was not flavorful at any rate). The highlights were surprisingly the grilled cheese and the tomato salad (but see my note below). Also noted some sanitary red flags during our dinner: (1) One of the chefs working on the skewers poked his finger with a skewer at least twice. He seemed to be bleeding, as he squeezed his finger and wiped it with some towels. He proceeded to work on the skewers without washing or wrapping his finger. (2) My companion's salad had a live insect, which we returned (but only after she had a few bites). The staff was apologetic and replaced her salad. Nonetheless, this is unacceptable from a starred restaurant.

    1 personne a trouvé ce commentaire utile

  4. Client d'OpenTable

    Tokyo

    1 commentaire

    4.0

    1 commentaire

    Y est allé le 13 juillet 2023

    1. Cote globale 4
    2. Nourriture 4
    3. Service 4
    4. Ambiance 4
    ほかに支店が出来て大将がいなくなったのが少し残念に感じる。クオリティーが少し落ちた。インバウンド狙いなのか?

    Ce commentaire est-il utile?

  5. Client d'OpenTable

    Birmingham

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 11 juillet 2023

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Fantastic restaurant with friendly service. Opted for the full course experience which was great value and appreciated the creative uses of different meat cuts. We sat at the counter and were able to watch the courses being prepared over the BBQ, was an overall great experience!

    Ce commentaire est-il utile?

  6. Client d'OpenTable

    Londres

    1 commentaire

    3.0

    1 commentaire

    Y est allé le 7 juin 2023

    1. Cote globale 3
    2. Nourriture 3
    3. Service 3
    4. Ambiance 3
    Not sure how this has a Michelin star. It was an enjoyable evening but really not up to what the star demands

    Ce commentaire est-il utile?

  7. Client d'OpenTable

    VIP

    Sacramento

    3 commentaires

    5.0

    3 commentaires

    Y est allé le 30 mai 2023

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 4
    Hands-down, the best yakatori we have ever had. Also one of our favorite meals while in Japan. It is great to sit at the bar and watch all the chefs in action. We got the largest meal you could get with multiple side dishes and several skewers. If we ever go back to Tokyo, we will definitely visit again!

    Ce commentaire est-il utile?

  8. Robin

    San Francisco

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 27 mai 2023

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    雰囲気も良くて美味しい、今まで食べた焼き鳥の中で一番美味しかったです。 今度東京に行った際にはまた食べたいと思います

    Ce commentaire est-il utile?

  9. GlennG

    Grand Boston

    25 commentaires

    3.0

    25 commentaires

    Y est allé le 23 mai 2023

    1. Cote globale 3
    2. Nourriture 3
    3. Service 4
    4. Ambiance 4
    I wish we didn’t have to order a set menu. Some of the choices are…”adventurous”. They did let us exclude a few items, but even so, some of it just wasn’t for me. I’m sure for others it is worth it, but so much of the food in Tokyo was cheap and delicious, that I’m not sure the value is there, even with the Michelin Star.

    Ce commentaire est-il utile?

  10. HuyD

    San Francisco

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 15 avril 2023

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Terrific experience. We had a group of 6. We were running late but they held our table. We were greeted by one of the staff and he and his team took care of us from beginning to end. He recommended the cheaper omakase options and our three generational family all enjoyed it immensely. The food was delicious, needless to say! But the awesome, caring service made this a super experience. Please do go and support them.

    Ce commentaire est-il utile?

FAQ

Le restaurant Bird Land Ginza a été coté 4,3 étoiles par 277 clients d'OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Carte Google pour le restaurant Bird Land Ginza

4-2-15 Ginza, Tsukamoto-Sozan Building B1, Chuo-ku, Tokyo 104-0061

Informations supplémentaires

  • Quartier
    Ginza
  • Heures d'ouverture
    mar.–sam. 17H00–21H30 Il se peut qu'il y ait quelques exceptions à l'horaire ci-dessus. Assurez-vous d'utiliser l'outil de recherche pour confirmer les disponibilités.
  • Prix
    De 5.001 ¥ à 10.000 ¥
  • Cuisines
    Japonaise
  • Style de restauration
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Parking details
    Aucun
  • Options de paiement
    American Express, Diners Club, JCB, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    T. Wada
  • Renseignements supplémentaires:
    Assis au comptoir
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable