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Botanist Garden - Botanist, Vancouver, BC
Icône

Botanist

De 31 CAD à 50 CAD
De la ferme à la table

Effectuer une réservation

2 personnes
23 h 00
Réservée 39 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Bien pour les occasions spéciales
  • Innovant
  • Idéal pour les cocktails créatifs

Pourquoi ce sont des Perles rares

  • Icône Primé
    MICHELIN Plate2022

De la part des éditeur·rice·s d'OpenTable: Dans le restaurant phare élégant du Fairmont Pacific Rim, le chef Hector Laguna impressionne avec un menu créatif axé sur les ingrédients locaux. Des plats vedettes comme le saumon au poivre noir avec babeurre fumé offrent des saveurs parfaitement maîtrisées qui ont valu au restaurant des distinctions des World's 50 Best et Michelin. Les cocktails sont assortis à des techniques de mixologie novatrices et des présentations théâtrales.


À propos du personnel

Informations supplémentaires

  • Style de restauration
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 CAD à 50 CAD
  • Cuisines
    De la ferme à la table, Canadienne contemporaine
  • Heures d'ouverture
    lun.–ven. 11H30–13H30 mar.–sam. 17H30–22H00 sam., dim. 11H30–14H00
  • Numéro de téléphone
    (604) 695-5500
  • Options de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Installations pour groupes privés
    Our private dining areas set the ultimate backdrop for intimate dinners and larger group events. Enjoy an evening of culinary bliss at an interactive Chef's Table, host an exclusive dining experience in our Private Wine Room, or bring a larger group together in the Private Dining Room.
  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Quartier
    Coal Harbour
  • Rue transversale
    Burrard Street
  • Parking details
    Valet parking and self parking are available at hourly rates.<br /><br />There is also plenty of metered street parking close by.
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Assis au comptoir, Bar complet, Bar/Lounge, Bière, Brunch la fin de semaine, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle à manger privée, Végétalien, Vin, Vue

Expériences

  • An Evening with Armand Heitz Wines

    250,00 $ par personne

    Prépayé

    Seulement 4 mars 2025
    18 h 00
    Join host Aurélien Bigot for an unforgettable evening featuring a special four-course dinner crafted by Executive Chef Hector Laguna, complimented by the exquisite wines of Armand Heitz from Burgundy. Enjoy an atmosphere of great food, fine wine and lively conversation. Price $250.00 per person (plus taxes and gratuity) Limited to 12 seats only!
    An Evening with Armand Heitz Wines photo

L'opinion de 2 794 personnes

Évaluation globale (notes et commentaires)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des commentaires avec des notes

4.8
4,8 selon des cotes récentes
  • 4,7Nourriture
  • 4,8Service
  • 4,7Ambiance
  • 4,4Valeur

BruitMoyen

Aimé pour

  • Vancouver / Colombie-Britannique

    Innovant

  • Vancouver

    Innovant

2 794 commentaires
  1. Client d'OpenTable

    Vancouver

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé il y a 2 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Wonderful meal at Botonist would go again no more words to describe

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  2. Tanya

    Tampa

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé il y a 7 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    This restaurant was one of the best we have ever been to. A lot of thought, creativity and planning goes into each and every dish. We had the scallops, carpaccio, sea bass and the lamb duo. It was outstanding! The cocktails were to die for. We had our kiddos with us, and to our surprise, they had something to eat for them as well! Our server was amazing, and the GM, Sandy, made us feel extra special and taken care of! Thank you so much!

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  3. Cody

    Edmonton

    2 commentaires

    5.0

    2 commentaires

    Y est allé il y a 7 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    The experience and food at Botanist, is the best in Vancouver. The menu is always evolving, and the tasting menu is an adventure of the senses. It is Michelin star level dining. Lindsay was an amazing host throughout our evening! Very knowledgeable about the food, the chef, the restaurant, and elevated our experience.

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  4. Client d'OpenTable

    Londres

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 21 février 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 3
    Good vegetarian options. Cocktails are fantastic and the servers were very attentive.

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  5. Contorines

    Vancouver

    4 commentaires

    5.0

    4 commentaires

    Y est allé le 20 février 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 4
    3. Service 4
    4. Ambiance 4
    Always a great evening. We have a lot of food restrictions and the chef accommodates better than anywhere we've ever been Thank you

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  6. Diponkar

    Vancouver

    26 commentaires

    4.0

    26 commentaires

    Y est allé le 19 février 2025

    1. Cote globale 4
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 2
    Great food and service. The music was too loud. My guest and I could not hear each other speak without shouting. All the other customers had to speak loudly, adding to the noise level. The choice of music was awful too.

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  7. Jenny

    VIP

    Vancouver

    2 commentaires

    5.0

    2 commentaires

    Y est allé le 16 février 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    We came for brunch and it was delightful! 3 courses + Bubbly + cocktail for $71/person is incredible value. The room, service and food were all excellent.

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  8. Jason

    Seattle

    3 commentaires

    5.0

    3 commentaires

    Y est allé le 16 février 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Lovely tasting experience, wonderful wine pairings, and beautiful ambiance. We thoroughly enjoyed our evening.

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  9. Chad

    Vancouver

    6 commentaires

    5.0

    6 commentaires

    Y est allé le 16 février 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Went for the Valentine's Day menu. Had high expectations going in and the food and service exceeded our expectations. The food was sublime. My favourite dish was a Hokkaido scallop cooked perfectly with a beautiful sauce and sorbet and sweetness from julienned green apple with a dollop of caviar. Every bit was beautiful. Wanted to lick the plate it was so good. The next course was a soft egg with creamy polenta, black truffles, and a beautifully thin slide of crunchy sourdough that looked like a lace cover. Just beautiful and delicious. Then a steamed seabass which was cooked to perfection sitting in leche de tigre sauce with a salsa that gave it just the perfect amount of heat. The dish was served skin side up which made for a beautiful presentation. The last savoury course was an Australian wagyu zabuton cut. It was served with a beautifully roasted sunchoke and a wonderful bordelaise sauce. Great flavour with a little bit of chew if you like that. Then they served a sweet drink with a bit of a "spark" which was fun and then the dessert which was yummy but very rich and the only part of the meal which I felt could have been maybe lighter? The dessert was lovely but I could not finish it because it was so rich. Chocolate on chocolate on chocolate. Altogether an amazing meal. The service was excellent and everyone from entry to exit was very friendly and welcoming. Thanks for making our Valentine's dinner such a memorable evening!

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  10. Trisha

    Vancouver

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 15 février 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    One of our favourite restaurants to go to. The cocktails are always amazing and the food is so delicious. Brunch is our favourite meal to go to Botanist for

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FAQ

Le restaurant Botanist a été coté 4,8 étoiles par 2794 clients d'OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
23 h 00
Réservée 39 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Carte Google pour le restaurant Botanist

1038 Canada Place, Vancouver, BC V6C 0B9

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Rue transversale
    Burrard Street
  • Quartier
    Coal Harbour
  • Heures d'ouverture
    lun.–ven. 11H30–13H30 mar.–sam. 17H30–22H00 sam., dim. 11H30–14H00
  • Prix
    De 31 CAD à 50 CAD
  • Cuisines
    De la ferme à la table, Canadienne contemporaine
  • Style de restauration
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Valet parking and self parking are available at hourly rates.<br /><br />There is also plenty of metered street parking close by.
  • Options de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Assis au comptoir, Bar complet, Bar/Lounge, Bière, Brunch la fin de semaine, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle à manger privée, Végétalien, Vin, Vue
  • Numéro de téléphone
    (604) 695-5500
  • Installations pour groupes privés
    Our private dining areas set the ultimate backdrop for intimate dinners and larger group events. Enjoy an evening of culinary bliss at an interactive Chef's Table, host an exclusive dining experience in our Private Wine Room, or bring a larger group together in the Private Dining Room.
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