Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Région de la baie de San Francisco
  4. San Francisco
  5. Quartier financier / Embarcadero
Boulevard, San Francisco, CA
Primé

Boulevard

4.7
4,7
9043 commentaires
51 $ et plus
Californienne

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Réservée 68 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Bien pour les occasions spéciales
  • Bien pour les repas d'affaires
  • Parfait pour les vins fins
Depuis son ouverture en 1993, le restaurant Boulevard a été reconnu comme l'un des meilleurs restaurants de San Francisco. Créé en partenariat avec le designer Pat Kuleto, l'intérieur élégant, mais chaleureux et accueillant de Boulevard est l'essence même du style Belle Époque. C'est un cadre magnifique pour la cuisine copieuse, savoureuse et belle du chef Nancy Oakes. Les saveurs régionales américaines, avec une inspiration de style français et une conception fascinante, forment l'ensemble de l'expérience sur le boulevard. Situé au cœur de la zone ravivé de front de mer de San Francisco, le bâtiment historique Audiffred est la maison idéale pour Boulevard. Parmi les nombreux prix reçus, Boulevard était fier d'annoncer l'octroi du prix James Beard pour l'Outstanding Restaurant 2012.

Sections du restaurant

Informations supplémentaires

  • Style de restauration
    Raffiné
  • Prix
    51 $ et plus
  • Cuisines
    Californienne, Française / Américaine contemporaine, Américain Contemporaine
  • Heures d'ouverture
    Bar lun.–sam. 17H00–21H30 Souper lun.–sam. 17H15–21H30
  • Numéro de téléphone
    (415) 543-6084
  • Options de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Chef de cuisine
    Nancy Oakes and Dana Younkin
  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Quartier
    Quartier financier / Embarcadero
  • Rue transversale
    Steuart Street
  • Parking details
    Valet service is currently suspended at this time.
  • Public transit
    Bart- Embarcadero stopMuni- Ferry Plaza (Steuart & Market) Lines: E, F, 6, 7X, 9, 14, 14X, 21, 31
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Assis au comptoir, Banquette, Bar complet, Bar/Lounge, Bière, Droit de bouchon, Non-fumeur, Salle à manger privée, Vin, Vue
Carte-cadeau

Carte-cadeau

Envoyez une carte-cadeau par courriel ou imprimez-la pour l’offrir en personne.

Envoyer une carte-cadeau

Expériences

  • Wine Vault - $2,200 F&B Minimum - Semi Private

    Plusieurs dates disponibles
    MAX 12 guests: The wine vault is a semi private space near the main dining room that seats up to 12 guests. There is a minimum food and beverage spend of $2,200 regardless of the number of guests. There are ADDITIONAL fees of 8.63% tax, 6% SF Mandates and a 23% service charge. These fees are non-negotiable. The menu offered is the same as the dining room (a multi-selection prix fixe menu). Cancellations less than 48 hours in advance will be charged $750. Corkage is $50 per bottle for the first two, then $75 per bottle after. Please note the room is actively used as a wine cellar during service. There is no additional space for a reception.
    Wine Vault - $2,200 F&B Minimum - Semi Private photo
  • NYE Early Dinner - Two Course $135 each - 2 Hours

    Seulement 31 déc. 2024
    TWO course dinner. Join us for a special evening featuring Chef Nancy and Dana's culinary creations served within Boulevard's classic dining room. Only available in early seating before 7:00 pm. All tables are reserved for a maximum of 2 hours. Two courses per guest, appetizer and entree. Dessert optional/additional. All guests must participate. Price is $135 plus 6% SF mandate, sales tax of 8.625% and 22% service fee. (Total price for each guests is $184.44 per person for the two courses) Additional purchases will also incur the same fees and charges. Cancellation is $100 per person if cancelled within 48 hours. NO exceptions will be made to our cancelation policy. We cannot accommodate alium, dairy or vegan restrictions for this evening.
    NYE Early Dinner - Two Course $135 each - 2 Hours photo
  • NYE at Boulevard $285 per person

    Seulement 31 déc. 2024
    Five course dinner including a glass of celebratory bubbles! Join us for a special evening featuring Chef Nancy and Dana's culinary creations served within Boulevard's classic setting. Five courses per guest plus a glass of champagne. All guests must participate. Price is $285 plus 6% SF mandate, sales tax of 8.625% and 22% service fee. (Total price for each guests is $389.38 per person for food and one glass of champagne) Additional purchases will also incur the same fees and charges. Cancellation is $150 per person if cancelled within 48 hours. NO exceptions will be made to our cancelation policy. We cannot accommodate alium, dairy or vegan restrictions for this evening.
    NYE at Boulevard $285 per person photo

L'opinion de 9 043 personnes

Évaluation globale (notes et commentaires)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des commentaires avec des notes

4.7
4,7 selon des cotes récentes
  • 4,7Nourriture
  • 4,8Service
  • 4,8Ambiance
  • 4,2Valeur

BruitMoyen

Aimé pour

  • San Francisco

    Californienne

9 043 commentaires
  1. Dr. Cesar

    San Diego

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé il y a 1 jour

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    The service was exceptional. My wife loved her birthday dinner. Thank you

    Ce commentaire est-il utile?

  2. Matthew

    San Francisco

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé il y a 1 jour

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Consistently solid spot. Been coming here for 20 years. It's changed a bit, but for the better. Pricey, but for a special occasions, worth every penny.

    Ce commentaire est-il utile?

  3. Emilio

    San Francisco

    27 commentaires

    VIP
    4.0

    27 commentaires

    Y est allé il y a 2 jours

    1. Cote globale 4
    2. Nourriture 3
    3. Service 4
    4. Ambiance 5
    We have been to Boulevard probably 15 times. We visit SF every year. First time I leave food on the plate. Halibut was not up to par with what I’ve had on previous visits.

    Ce commentaire est-il utile?

  4. Julia

    San Francisco

    13 commentaires

    VIP
    5.0

    13 commentaires

    Y est allé il y a 2 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Amazing experience! We had a cozy corner table with amazing service and delicious food.

    Ce commentaire est-il utile?

  5. Tom

    Los Angeles

    23 commentaires

    VIP
    5.0

    23 commentaires

    Y est allé il y a 3 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    I’ve been here several times over the years and it’s consistently wonderful. Lively, tasteful, fun French atmosphere, friendly, helpful staff even when it’s crowded, and truly excellent food. Well worth the cost.

    Ce commentaire est-il utile?

  6. William

    San Francisco

    79 commentaires

    VIP
    5.0

    79 commentaires

    Y est allé il y a 3 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Brilliant, as always. A beautiful space, gracious service and a delightful menu. Every dish a delight, esp the Kosovo egg pasta. Stunning scallop. And the wines! Just a perfect evening Enjoy!

    Ce commentaire est-il utile?

  7. Josh

    Charlotte

    1 commentaire

    4.0

    1 commentaire

    Y est allé il y a 4 jours

    1. Cote globale 4
    2. Nourriture 4
    3. Service 4
    4. Ambiance 4
    Food was good, service was good. However, neither was spectacular enough to justify $125 for the 3-course prix fixe menu.

    Ce commentaire est-il utile?

  8. Joseph

    San Francisco

    27 commentaires

    VIP
    3.0

    27 commentaires

    Y est allé il y a 4 jours

    1. Cote globale 3
    2. Nourriture 3
    3. Service 3
    4. Ambiance 3
    very noisy and impossible to carry out a conversation. 3-course meal for $120. Pork chop was supposed to be medium, but came out like a rock.

    Ce commentaire est-il utile?

  9. inja

    San Francisco

    3 commentaires

    VIP
    5.0

    3 commentaires

    Y est allé il y a 4 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 4
    Dinning room seemed a little too crowded. Person at table next to one of us was too close. Service was good especially Constantinos. Notwithstanding that the restaurant was crowded and he was busy, he made us feel welcome and was responsive to questions and requests for minor changes in the menu. The asparagus risotto was especially good.

    Ce commentaire est-il utile?

  10. Benjamin

    Austin

    2 commentaires

    5.0

    2 commentaires

    Y est allé il y a 7 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    The service was outstanding and the food was great. As a gluten-free eater, I was presented with plenty of options by our waiter.

    Ce commentaire est-il utile?

FAQ

Le restaurant Boulevard a été coté 4,7 étoiles par 9043 clients d'OpenTable.

Boulevard propose des cartes-cadeaux que vous pouvez acheter ici.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Réservée 68 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Carte Google pour le restaurant Boulevard

1 Mission St., San Francisco, CA 94105

Sections du restaurant

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Rue transversale
    Steuart Street
  • Quartier
    Quartier financier / Embarcadero
  • Heures d'ouverture
    Bar lun.–sam. 17H00–21H30 Souper lun.–sam. 17H15–21H30
  • Prix
    51 $ et plus
  • Cuisines
    Californienne, Française / Américaine contemporaine, Américain Contemporaine
  • Style de restauration
    Raffiné
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Valet service is currently suspended at this time.
  • Public transit
    Bart- Embarcadero stopMuni- Ferry Plaza (Steuart & Market) Lines: E, F, 6, 7X, 9, 14, 14X, 21, 31
  • Options de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Nancy Oakes and Dana Younkin
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Assis au comptoir, Banquette, Bar complet, Bar/Lounge, Bière, Droit de bouchon, Non-fumeur, Salle à manger privée, Vin, Vue
Carte-cadeau

Carte-cadeau

Envoyez une carte-cadeau par courriel ou imprimez-la pour l’offrir en personne.

Envoyer une carte-cadeau
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable