Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Nouvelle-Orléans / Louisiane
  4. La Nouvelle-Orléans
  5. Warehouse District
Briquette, New Orleans, LA

Briquette

4.4
4,4
2330 commentaires
De 31 $ à 50 $
Fruits de mer

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Réservée 20 fois aujourd'hui
  • Idéal pour les groupes
  • Bien pour les repas d'affaires
  • Bien pour les occasions spéciales
Contemporary Coastal and New Orleans cuisine served in the historic Warehouse District. Briquette serves up unique seafood creations from the Louisiana Gulf waters and around the world. Seafood specialties include Louisiana Redfish On The Half Shell, Snapper Ponchartrain with Lump Crabmeat, and Whole Branzino. Features also include Prime steaks, pork porterhouse, lamb, veal and pastas.

Enjoy fabulous hand-crafted cocktails and a curated wine list that is a Wine Spectator Award of Excellence Winner 6-years in a row!

Wine Spectator Award of Excellence Winner 2019-2024
Members of the Chaine des Rotisseurs
New Orleans Magazine Tops of the Town Award Winner
Proud Member of Chef's Brigade
Home of the Loaded Whole Fish

Host your group dinner, reception, or a cocktail party at Briquette. Seating for 240 guests and 400 for a reception. We also have a beautiful bar and community tables for small cocktail receptions with hors d’oeuvres.

Commande en livraison ou à emporter

Sections du restaurant

Informations supplémentaires

  • Style de restauration
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisines
    Fruits de mer, Américain Contemporaine, Steak
  • Heures d'ouverture
    5 @ 7 Quotidien 17H00–18H00 Souper Quotidien 17H00–21H30
  • Numéro de téléphone
    (504) 302-7496
  • Options de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Chef de cuisine
    Peter Issac
  • Installations pour groupes privés
    Whether it’s a corporate dinner, a reception, a wedding rehearsal dinner, or a cocktail party, Briquette has you covered. We can accommodate up to 240 guests for seated dinners, and up to 400 for a buy out reception style.
  • Contact du groupe privé
    Anna Tusa: (504) 302-7496
  • Quartier
    Warehouse District
  • Rue transversale
    Girod Street
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Renseignements supplémentaires:
    5à7, Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Assis au comptoir, Bar complet, Bar/Lounge, Bière, Commande à emporter, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle à manger privée, Terrasse/Manger à l'extérieur, Vin, Vue

Salles privées

L'opinion de 2 330 personnes

Évaluation globale (notes et commentaires)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des commentaires avec des notes

4.4
4,4 selon des cotes récentes
  • 4,5Nourriture
  • 4,5Service
  • 4,4Ambiance
  • 4,1Valeur

BruitMoyen

Aimé pour

  • Nouvelle-Orléans / Louisiane

    Idéal pour les groupes

  • Nouvelle-Orléans / Louisiane

    Parfait pour les vins fins

  • Nouvelle-Orléans / Louisiane

    Fruits de mer

  • La Nouvelle-Orléans

    Idéal pour les groupes

  • La Nouvelle-Orléans

    Parfait pour les vins fins

  • La Nouvelle-Orléans

    Fruits de mer

2 330 commentaires
  1. Kevin

    Hawaii1 commentaire

    5.0

    Y est allé il y a 1 jour

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Service was exceptional and the crab bisque and ribeye were delicious.

    Ce commentaire est-il utile?

  2. Raven

    New Orleans1 commentaire

    5.0

    Y est allé il y a 3 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Great experience. Dined in with two small children and didn’t feel out of place. Exposed kitchen concept made the food taste better - don’t ask how! Briquette 75 was tasty. Filet Mignon, Brussels sprouts and potato’s were perfectly cooked. Kids had chicken tenders and fries. Will be back, often!

    Ce commentaire est-il utile?

  3. Peter VIP

    Las Vegas11 commentaires

    2.0

    Y est allé il y a 4 jours

    1. Cote globale 2
    2. Nourriture 2
    3. Service 2
    4. Ambiance 2
    Bland food, lackluster service. It’s no wonder the place was empty. Skip this one

    Ce commentaire est-il utile?

  4. ChristineH

    Alabama6 commentaires

    2.0

    Y est allé il y a 7 jours

    1. Cote globale 2
    2. Nourriture 2
    3. Service 3
    4. Ambiance 2
    Waitress tried too hard & was constantly interrupting us. The green beans were over cooked & swam in a heavy boring sauce. The steak medallions were mediocre, one was full of chewy fat. Particularly not a nice experience for the price.

    Ce commentaire est-il utile?

  5. Lauren

    New Orleans6 commentaires

    1.0

    Y est allé le 8 mars 2025

    1. Cote globale 1
    2. Nourriture 1
    3. Service 1
    4. Ambiance 3
    Went for a special occasion. Spent about 200 dollars for 2 people and were treated like crap. Food was burnt so it was asked to be changed, older waiter rolled his eyes and was extremely condescending to me. Would not recommend and would advise spending this kind of money elsewhere.

    Ce commentaire est-il utile?

  6. JerryM

    Saint-Louis8 commentaires

    5.0

    Y est allé le 8 mars 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Incredible food in an exquisite setting with exceptional service. Rich turned a wonderful meal into a memorable experience. What a fantastic evening!

    Ce commentaire est-il utile?

  7. Jmsica

    Portland 5 commentaires

    4.0

    Y est allé le 6 mars 2025

    1. Cote globale 4
    2. Nourriture 5
    3. Service 4
    4. Ambiance 4
    We had the scallop app, crab bisque and snapper. All were wonderful but the bisque was especially memorable.

    Ce commentaire est-il utile?

  8. Wren VIP

    New Orleans2 commentaires

    5.0

    Y est allé le 5 mars 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    The food and the service were excellent. I highly recommend it.

    Ce commentaire est-il utile?

  9. Ryan VIP

    Indiana7 commentaires

    5.0

    Y est allé le 5 mars 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    we really enjoyed everything, after a long day of Mardi Gras we had a large group of 12 and people were tired and hungry, they had called to confirm our reservation and everything was ready when we arrived. Server was busy but did an excellent job being there when we needed her. The food was delicious and everything came out right the first time. The crepes were a wonderful appetizer and the mains were spot on. Only complaint was the dressing on the pork belly salad, my wife thought the dressing was a little too strong. The desserts were amazing, we tried most of them and the praline butter cake was the winner. Thanks for a great dinner.

    Ce commentaire est-il utile?

  10. Client d'OpenTable

    New Orleans4 commentaires

    5.0

    Y est allé le 5 mars 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 4
    Intriguing menu and our appetizers, soup, entrees and desserts were all delicious! Our server Sheena was over the top delightful. She alone would warrant repeat visits, but with the food makes it a slam dunk. There are many great restaurants in NO, this should be on your list.

    Ce commentaire est-il utile?

FAQ

Briquette propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (504) 302-7496.

Le restaurant Briquette a été coté 4,4 étoiles par 2330 clients d'OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Réservée 20 fois aujourd'hui

Commande en livraison ou à emporter

Carte Google pour le restaurant Briquette

701 S Peters St, New Orleans, LA 70130-1632

Sections du restaurant

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Girod Street
  • Quartier
    Warehouse District
  • Heures d'ouverture
    5 @ 7 Quotidien 17H00–18H00 Souper Quotidien 17H00–21H30
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisines
    Fruits de mer, Américain Contemporaine, Steak
  • Style de restauration
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Options de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Peter Issac
  • Renseignements supplémentaires:
    5à7, Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Assis au comptoir, Bar complet, Bar/Lounge, Bière, Commande à emporter, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle à manger privée, Terrasse/Manger à l'extérieur, Vin, Vue
  • Numéro de téléphone
    (504) 302-7496
  • Installations pour groupes privés
    Whether it’s a corporate dinner, a reception, a wedding rehearsal dinner, or a cocktail party, Briquette has you covered. We can accommodate up to 240 guests for seated dinners, and up to 400 for a buy out reception style.
  • Contact du groupe privé
    Anna Tusa: (504) 302-7496
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable