
BRUTØ
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- Bien pour les occasions spéciales
- Idéal pour les cocktails créatifs
- Innovant
Pourquoi ce sont des Icônes
Chef de cuisine : Byron Gomez
- MICHELIN Green2024
- MICHELIN 1 Star2024
- MICHELIN 1 Star2023
De la part des éditeur·rice·s d'OpenTable: Au BRUTØ, Byron Gomez, ancien·ne élève de l'Eleven Madison Park, propose des menus dégustation contemporains qui marient ses racines costaricaines et son pedigree de fin gourmet. Prenez place au comptoir du·de la chef·fe, un espace intime de 18 places, pour une expérience de dégustation étoilée par le guide MICHELIN, qui pourrait inclure du palmito recouvert de caviar et des cœurs de canard cuits au feu de bois avec de l'anticucho.
Informations supplémentaires
- Primé
- MICHELIN Green 2024
- MICHELIN 1 Star 2024
- MICHELIN 1 Star 2023
- Numéro de téléphone
- Prix51 $ et plus
- CuisinesAméricain Contemporaine
- Heures d'ouverturemar.–dim. 17H00–20H30
- Dress codeTenue décontractée
- Parking detailsStationnement municipal
- Options de paiementAmerican Express, Discover, Mastercard, Visa
- Delivery & takeout
Expériences
Chef's Tasting Menu
175,00 $ US par personne
Plusieurs dates disponiblesOur Winter menu will feature 11 presentations from Chef Byron and his culinary team. This menu showcases our team's commitment to full utilization, locality, and seasonality, and showcases grains milled at Id Est's Dry Storage in Boulder, CO. It represents our brutalist ethos by way of highlighting raw, fire, earth, texture through sourcing and showcasing local food systems with global influence. Winter Tasting Menu $175 Allergies need 48-hour notification. Dietary restrictions not communicated in advance can not be accommodated. Due to the nature of our menu we cannot accommodate soy, mushroom, allium, nightshades, peppercorn, celiac (if cross contamination is not OK). Aversions not accommodated, allergies only.Intimate High Top Table
175,00 $ US par personne
Plusieurs dates disponiblesEnjoy an intimate dining experience at a high top table for two nestled on the perimeter of our dining room. Due to the intimate nature of our space, this will offer you the same experience as being at the Chef's Counter with the opportunity for a more personalized and private evening. Max accommodation 2 guests. Winter Tasting Menu $175 Allergies need 48-hour notification. Dietary restrictions not communicated in advance can not be accommodated. Due to the nature of our menu we cannot accommodate soy, mushroom, allium, nightshades, peppercorn, celiac (if cross contamination is not OK). Aversions not accommodated, allergies only.BRUTØ x nonesuch
95,00 $ US par personne
Prépayé
Seulement 31 mars 2025Immerse yourself in the heart of Oklahoma terroir, reimagined through the lens of BRUTØ. Chef Garrett Hare of nonesuch brings his distinct culinary voice to Denver for a collaborative dining experience unlike any other. This exclusive event transcends the boundaries of a typical restaurant takeover. Experience Nonesuch's unique menu format, showcasing Oklahoma's terroir's bounty infused with BRUTØ's signature brutalist approach. Expect a harmonious collision of textures, aromas, and tastes, expertly paired with a curated cocktail journey or a non-alcoholic alternative. Join us in the stark elegance of BRUTØ's counter and be among the select few to witness this culinary convergence. Please note that due to the nature of this event, we cannot accommodate any dietary restrictions or allergies.
Salles privées
FAQ
BRUTØ propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (720) 325-2195.
Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.
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1801 Blake St, Denver, CO 80202
Informations supplémentaires
- Primé
- MICHELIN Green 2024
- MICHELIN 1 Star 2024
- MICHELIN 1 Star 2023
- Numéro de téléphone
- Prix51 $ et plus
- CuisinesAméricain Contemporaine
- Heures d'ouverturemar.–dim. 17H00–20H30
- Dress codeTenue décontractée
- Parking detailsStationnement municipal
- Options de paiementAmerican Express, Discover, Mastercard, Visa
- Delivery & takeout