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BRUTØ
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- Bien pour les occasions spéciales
- Idéal pour les cocktails créatifs
- Charmant
Pourquoi ce sont des Perles rares
Chef de cuisine : Byron Gomez
- MICHELIN Green2024
- MICHELIN 1 Star2024
- MICHELIN 1 Star2023
De la part des éditeur·rice·s d'OpenTable: Au BRUTØ, Byron Gomez, ancien·ne élève de l'Eleven Madison Park, propose des menus dégustation contemporains qui marient ses racines costaricaines et son pedigree de fin gourmet. Prenez place au comptoir du·de la chef·fe, un espace intime de 18 places, pour une expérience de dégustation étoilée par le guide MICHELIN, qui pourrait inclure du palmito recouvert de caviar et des cœurs de canard cuits au feu de bois avec de l'anticucho.
Salles privées
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Informations supplémentaires
- Style de restaurationDécontracté
- Prix51 $ et plus
- CuisinesAméricain Contemporaine
- Heures d'ouverturemar.–dim. 17H00–20H30
- Numéro de téléphone(720) 325-2195
- Site Internet
- Options de paiementAmerican Express, Discover, Mastercard, Visa
- Dress codeTenue décontractée
- Installations pour groupes privésBRUTØ offers a setting unlike any other. Gather your guests in a space that celebrates the beauty of simplicity and the integrity of ingredients. Create an event that is both intimate and impactful.
- Contact du groupe privéGuest Experience Coordinator: (720) 325-2195
- Primé
- MICHELIN Green 2024
- MICHELIN 1 Star 2024
- MICHELIN 1 Star 2023
- QuartierCentre-ville / LoDo
- Rue transversaleBrutø is located inside of the Free Market, in downtown Denver.
- Parking detailsStationnement municipal
- Public transitUnion Station is 2 blocks away.
- Renseignements supplémentaires:Apéritif et coquetel, Assis au comptoir, Banquette, Bar complet, Bière, Commande à emporter, Options sans gluten, Végétalien, Vin
Expériences
Chef's Tasting Menu - March
175,00 $ US par personne
1 mars 2025 - 31 mars 2025Our Winter menu will feature 11 presentations from Chef Byron and his culinary team. This menu showcases our team's commitment to full utilization, locality, and seasonality, and showcases grains milled at Id Est's Dry Storage in Boulder, CO. It represents our brutalist ethos by way of highlighting raw, fire, earth, texture through sourcing and showcasing local food systems with global influence. Winter Tasting Menu $175 Allergies need 48-hour notification. Dietary restrictions not communicated in advance can not be accommodated. Due to the nature of our menu we cannot accommodate soy, mushroom, allium, nightshades, peppercorn, celiac (if cross contamination is not OK). Aversions not accommodated, allergies only.Intimate High Top Table - March
175,00 $ US par personne
1 mars 2025 - 31 mars 2025Enjoy an intimate dining experience at a high top table for two nestled on the perimeter of our dining room. Due to the intimate nature of our space, this will offer you the same experience as being at the Chef's Counter with the opportunity for a more personalized and private evening. Max accommodation 2 guests. Winter Tasting Menu $175 Allergies need 48-hour notification. Dietary restrictions not communicated in advance can not be accommodated. Due to the nature of our menu we cannot accommodate soy, mushroom, allium, nightshades, peppercorn, celiac (if cross contamination is not OK). Aversions not accommodated, allergies only.Chef's Tasting Menu - February
175,00 $ US par personne
1 janv. 2025 - 28 févr. 2025Our Winter menu will feature 11 presentations from Chef Byron and his culinary team. This menu showcases our team's commitment to full utilization, locality, and seasonality, and showcases grains milled at Id Est's Dry Storage in Boulder, CO. It represents our brutalist ethos by way of highlighting raw, fire, earth, texture through sourcing and showcasing local food systems with global influence. Winter Tasting Menu $175 Allergies need 48-hour notification. Dietary restrictions not communicated in advance can not be accommodated. Due to the nature of our menu we cannot accommodate soy, mushroom, allium, nightshades, peppercorn, celiac (if cross contamination is not OK). Aversions not accommodated, allergies only.
FAQ
BRUTØ propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (720) 325-2195.
Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.
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Commande en livraison ou à emporter
1801 Blake St, Denver, CO 80202
Informations supplémentaires
- Primé
- MICHELIN Green 2024
- MICHELIN 1 Star 2024
- MICHELIN 1 Star 2023
- Rue transversaleBrutø is located inside of the Free Market, in downtown Denver.
- QuartierCentre-ville / LoDo
- Heures d'ouverturemar.–dim. 17H00–20H30
- Prix51 $ et plus
- CuisinesAméricain Contemporaine
- Style de restaurationDécontracté
- Dress codeTenue décontractée
- Parking detailsStationnement municipal
- Public transitUnion Station is 2 blocks away.
- Options de paiementAmerican Express, Discover, Mastercard, Visa
- Renseignements supplémentaires:Apéritif et coquetel, Assis au comptoir, Banquette, Bar complet, Bière, Commande à emporter, Options sans gluten, Végétalien, Vin
- Site Internet
- Numéro de téléphone(720) 325-2195
- Installations pour groupes privésBRUTØ offers a setting unlike any other. Gather your guests in a space that celebrates the beauty of simplicity and the integrity of ingredients. Create an event that is both intimate and impactful.
- Contact du groupe privéGuest Experience Coordinator: (720) 325-2195