Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. San Diego
  4. San Diego
  5. Kearny Mesa
Butcher Shop Steakhouse - San Diego, San Diego, CA

Butcher Shop Steakhouse - San Diego

4.5
4,5
2601 commentaires
De 31 $ à 50 $
Steak

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Réservée 19 fois aujourd'hui
  • Bien pour les occasions spéciales
  • Charmant
  • Romantique
Décoré dans le style d'un restaurant-grill classique de Chicago, The Butcher Shop propose les meilleurs steaks et côtelettes à base de morceaux maturés de premier choix, cuits à la perfection sur un grill au feu de bois de mesquite. Vous pourrez déguster des steaks de boeuf de l'USDA et Angus certifié, cuit doucement pour conserver sa saveur, ainsi que du veau, du poulet, de la queue de homard, des pattes de crabe royal et des plats de crevettes. Vous pourrez terminer vos repas par des desserts délicieux et les accompagner par un cru de l'excellente carte des vins ou une autre boisson au bar. L'établissement est décoré avec des lambris en bois sombre, des banquettes confortables en cuir, du laiton, de magnifiques panneaux gravés en verre, et une cheminée pour créer une ambiance élégante, chaleureuse et intime. Le personnel courtois et attentionné anticipera tous vos besoins et s'assurera que votre expérience culinaire dépasse toutes vos attentes. The Butcher Shop est l'endroit idéal pour dîner, souper ou savourer tout simplement des cocktails et des apéritifs.

Sections du restaurant

Informations supplémentaires

  • Style de restauration
    Décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisines
    Steak, Américaine, Fruits de mer
  • Heures d'ouverture
    Dîner mar.–ven. 11H00–15H00 Souper lun., dim. 16H00–21H00 mar.–jeu. 15H00–21H00 ven., sam. 16H00–22H00
  • Numéro de téléphone
    (858) 565-2272
  • Options de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Brian Gist
  • Service traiteur
    Private Dining options available for groups of 25 to 130. Please call 858-565-2272 for details. butchershopsd@sbcglobal.net
  • Installations pour groupes privés
    We have two private banquet rooms- our Board Room, which seats 25-40 people, and our Windsor Room, which seats 50-130 people. We also offer semi-private intimate surroundings for any occasion. Please call 858-565-2272 for details. butchershopsd@sbcglobal.net
  • Quartier
    Kearny Mesa
  • Rue transversale
    Complex Drive
  • Parking details
    Stationnement privé
  • Public transit
    Route 20
  • Renseignements supplémentaires:
    5à7, Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Apporter votre vin, Assis au comptoir, Banquette, Bar complet, Bar/Lounge, Bière, Divertissement, Droit de bouchon, Foyer intérieur, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle à manger privée, Tard le soir, Vin

L'opinion de 2 601 personnes

Évaluation globale (notes et commentaires)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des commentaires avec des notes

4.5
4,5 selon des cotes récentes
  • 4,4Nourriture
  • 4,5Service
  • 4,4Ambiance
  • 4,1Valeur

BruitMoyen

2 601 commentaires
  1. Katie

    San Diego

    3 commentaires

    4.0

    3 commentaires

    Y est allé il y a 2 jours

    1. Cote globale 4
    2. Nourriture 4
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    It’s still THE BEST prime rib anywhere - so tender and perfectly cooked and seasoned. And the French onion soup is still divine. And those will bring me back. However, the “butter” on the baked potato tastes like margarine; I was given only three or four green onions for my baked potato, whereas they used to leave a whole 3 bowl caddy on your table filled with real butter, sour cream, and green onions so you could put as much as you wanted on your potato; and still not used to the whole Las Vegas vibe they switched to a few years back with the waitresses wearing 12” skirts and extremely low cut tops. I miss the Chicago class of the place. And the butter!

    Ce commentaire est-il utile?

  2. Ariana

    Phoenix

    2 commentaires

    5.0

    2 commentaires

    Y est allé il y a 2 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    We went in on Valentine’s Day and it was so nice. I ordered the prime rib with whipped potatoes and highly recommend them to anyone else! We will come back again soon.

    Ce commentaire est-il utile?

  3. Client d'OpenTable

    San Diego

    1 commentaire

    3.0

    1 commentaire

    Y est allé il y a 2 jours

    1. Cote globale 3
    2. Nourriture 3
    3. Service 1
    4. Ambiance 3
    Food was great, the venue was beautiful, but the waitresses were dressed as if they came from Hooters. My wife and I were wondering about leaving, but we knew we wouldn't get reservations anywhere else that late on Valentine's day. Once again, the food was great, but the waitresses outfits were not respectful and we felt very uncomfortable.

    Ce commentaire est-il utile?

  4. Dr. Karen

    San Diego

    2 commentaires

    2.0

    2 commentaires

    Y est allé il y a 3 jours

    1. Cote globale 2
    2. Nourriture 3
    3. Service 1
    4. Ambiance 3
    We had a reservation and were told to wait. People around us order burgers, but we were told we can’t have it (something stupid about the lunch vs dinner menu, but the server refused to ask the kitchen). Slow service, bread midway through the meal. Totally not worth the money and the servers uniform is offensive and sexist.

    Ce commentaire est-il utile?

  5. Ken

    San Diego

    1 commentaire

    4.0

    1 commentaire

    Y est allé il y a 3 jours

    1. Cote globale 4
    2. Nourriture 3
    3. Service 4
    4. Ambiance 4
    Very disappointed in the dry aged New York cut. Although the portion was ample and it was cooked perfectly, when a pay $80.00 a la carte for a dry aged piece of beef I expect some tenderness and flavor enhancement. The menu does not indicate how long they dry age. Again when you dine at a restaurant that prides itself on its beef, I wouldn't think you would have to ask that question. Shame on me for not doing so. The steak tasted like a Select grade New York freshly cut a couple of days ago with no marbling. Although I was quite hungry, I didn't bother to finish it or take any home. On the flip side, my wife's grilled salmon Cesar salad was delicious. The romaine was charred to perfection.

    Ce commentaire est-il utile?

  6. Barbara

    San Diego

    38 commentaires

    5.0

    38 commentaires

    Y est allé il y a 3 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    If you are looking for a classic dinner house of the 60s-70s this is it.Even the background music is retro which is fun. My companion and I went for Valentines Day Lunch and it was delicious. Our service was great. With the fireplace the ambiance was perfect. I have to say I was surprised the female servers were barely clothed with ample cleavage showing and a "Skirt" which barley covered their back side . My companion loved it but yet the male servers were in long pants how about tight shorts for the guys as well . We women deserve eye candy as well. This isn't Hooters !

    Ce commentaire est-il utile?

  7. Rose

    San Diego

    16 commentaires

    5.0

    16 commentaires

    Y est allé il y a 3 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 4
    4. Ambiance 4
    We always have a great experience when we dine at the Butcher Shop..the service, food , desserts drinks are very good. The environment is cozy and nice . The restaurant has the old 1960s decor.. it’s an awesome restaurant with lots of history .

    Ce commentaire est-il utile?

  8. Glenn

    San Diego

    11 commentaires

    3.0

    11 commentaires

    Y est allé il y a 6 jours

    1. Cote globale 3
    2. Nourriture 2
    3. Service 4
    4. Ambiance 4
    Service and ambiance is good. It’s a great business lunch spot. But for a steakhouse, the food is very subpar. Especially for the prices. The top sirloin steak was tough and chewy. It was cooked to my preference, but it was a very tough and chewy steak. The fries were nothing special either.

    1 personne a trouvé ce commentaire utile

  9. Mia

    San Diego

    2 commentaires

    5.0

    2 commentaires

    Y est allé il y a 6 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Love this place it was super good and i will be back

    Ce commentaire est-il utile?

  10. william

    San Diego

    11 commentaires

    5.0

    11 commentaires

    Y est allé le 9 février 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Food was excellent!! Service was great as well! Will 100% be back

    Ce commentaire est-il utile?

FAQ

Le restaurant Butcher Shop Steakhouse - San Diego a été coté 4,5 étoiles par 2601 clients d'OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Réservée 19 fois aujourd'hui
Carte Google pour le restaurant Butcher Shop Steakhouse - San Diego

5255 Kearny Villa Road, San Diego, CA 92123

Sections du restaurant

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Complex Drive
  • Quartier
    Kearny Mesa
  • Heures d'ouverture
    Dîner mar.–ven. 11H00–15H00 Souper lun., dim. 16H00–21H00 mar.–jeu. 15H00–21H00 ven., sam. 16H00–22H00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisines
    Steak, Américaine, Fruits de mer
  • Style de restauration
    Décontracté
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Parking details
    Stationnement privé
  • Public transit
    Route 20
  • Options de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Brian Gist
  • Renseignements supplémentaires:
    5à7, Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Apporter votre vin, Assis au comptoir, Banquette, Bar complet, Bar/Lounge, Bière, Divertissement, Droit de bouchon, Foyer intérieur, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle à manger privée, Tard le soir, Vin
  • Numéro de téléphone
    (858) 565-2272
  • Service traiteur
    Private Dining options available for groups of 25 to 130. Please call 858-565-2272 for details. butchershopsd@sbcglobal.net
  • Installations pour groupes privés
    We have two private banquet rooms- our Board Room, which seats 25-40 people, and our Windsor Room, which seats 50-130 people. We also offer semi-private intimate surroundings for any occasion. Please call 858-565-2272 for details. butchershopsd@sbcglobal.net
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable