Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. Mexique
  3. Baja California Sur
  4. Cabo San Lucas
  5. Cabo San Lucas
Cayao by Chef Richard Sandoval, Cabo San Lucas, BCS

Cayao by Chef Richard Sandoval

4.9
4,9
4 commentaires
51 $ et plus
Internationale

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Réservée 3 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
A Culinary Celebration of Peruvian Nikkei Fusion Chef Richard Sandoval creates culinary harmony with Nikkei cuisine, bringing together the flavors of Japan and Peru. Be sure to try the “suviche” that combines sushi and ceviche. Expect a truly remarkable oceanfront experience.

Informations supplémentaires

Expériences

  • New Year´s Eve Dinner at Cayao

    9 315,00 MXN par personne

    Seulement 31 déc. 2024
    Nikkei is the name of the game for a spectacular end-of-year dinner at Cayao, where Chef Richard Sandoval blends Japanese culinary techniques and Peruvian flavors in perfect harmony. Enjoy canapés and spritzes on the terrace before embarking on this culinary journey, available à la carte or as a seven-course tasting menu. A live band will bring the evening to life. Cayao – 7:00 PM – 11:30 PM $8,100 MXN per guest New Year's Eve Dinner Includes a glass of Champagne and access to the New Year's Eve party at La Plaza starting at 10:00 PM *After your booking our F&B Team will contact you for Payment Details* Please note all prices includes 16% of tax and is subject to 15% of service charge

Ce que les gens ont partagé

Évaluation globale (notes et commentaires)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des commentaires avec des notes

4.9
4,9 selon des cotes récentes
  • 4,9Nourriture
  • 5Service
  • 5Ambiance
  • 4,9Valeur

BruitMoyen

4 commentaires
  1. AnnaR

    Sacramento

    24 commentaires

    5.0

    24 commentaires

    Y est allé le 13 novembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    This was our first time at Cayao. The restaurant was very beautiful. Our server Aime was very knowledgeable of the menu and very attentive to service. The food was another level… we had the edamame to start with(which let me tell you was incredible. Nothing like we had ever had before. Not your ordinary edamame for sure) the flavor was a 10+. Next we had the chef’s sashimi sample. 12 pieces of fish presented in a beautiful display .. it looked like a flower garden. The fish was so fresh and delicious. For our dinner we had the catch of the day. The miso glaze on the fish was to die for and the side we chose was a rice.. but of course not your ordinary fried rice.. it had such an intense flavor and it had a over easy egg on top to mix into it. It was our anniversary so they presented us with 2 glasses of champagne to celebrate. We thought that was so thoughtful. The staff was so nice. Met the director of the hotel restaurants and the head chef. Both came to our table to introduce themselves.. a very nice touch that you may not get at all the restaurants in Cabo. I would highly recommend this restaurant!! We loved it so much, that se will be going there again Sunday night.

    Ce commentaire est-il utile?

  2. Client d'OpenTable

    Puerto Vallarta

    11 commentaires

    5.0

    11 commentaires

    Y est allé le 10 novembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Excelente servicio, la comida deliciosa. Sabores y mezclas nuevos, inesperados y riquísimos. El lugar y la vista insuperables

    Ce commentaire est-il utile?

  3. Jonatan

    México

    6 commentaires

    VIP
    4.0

    6 commentaires

    Y est allé le 6 novembre 2024

    1. Cote globale 4
    2. Nourriture 4
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Los platos fuertes son un espectáculo. Le he probado al chef mejor rollos. Muy buena materia prima. Muy mal que no hagan descuento q locales.

    Ce commentaire est-il utile?

  4. richard

    Phoenix

    2 commentaires

    5.0

    2 commentaires

    Y est allé le 31 octobre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    This was the BEST food I have ever had! What an experience! Lobster..FABULOUS!! Waygu perfection!! Sushi to start..off the chart!! Ambiance..on the Cabo ocean at the Four Seasons! Chef Richard….AMAZING!!

    Ce commentaire est-il utile?

FAQ

Le restaurant Cayao by Chef Richard Sandoval a été coté 4,9 étoiles par 4 clients d'OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Réservée 3 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Carte Google pour le restaurant Cayao by Chef Richard Sandoval

México 1 Km 10.3, Tourist Corridor, del Sol., Cabo San Lucas, BCS 23455

Informations supplémentaires

  • Quartier
    Cabo San Lucas
  • Heures d'ouverture
    Souper mar.–dim. 17H30–22H30
  • Prix
    51 $ et plus
  • Cuisines
    Internationale, Japonaise, Péruvienne
  • Style de restauration
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Resort tenue décontractée
  • Parking details
    Stationnement de l'hôtel
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Non-fumeur, Salle à manger privée, Vue
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable