Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Caraïbes
  4. Porto Rico
  5. Dorado
COA - Dorado Beach, a Ritz-Carlton Reserve, Dorado, PR

COA - Dorado Beach, a Ritz-Carlton Reserve

4.5
4,5
143 commentaires
51 $ et plus
Gril

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Réservée 23 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Chic
  • Idéal pour les plus belles vues
  • Charmant
COA the signature restaurant at Dorado Beach, highlights the best seasonal products, as our interpretation of a grill concept, all transformed on our custom-made “Mi Brasa” wood burning oven.

The menu carefully curated by Chef Juan Peña highlights local culture in a rustic but elegant way.

The restaurants also hosts La Cava, one of the largest wine rooms in the Caribbean.

Sections du restaurant

Informations supplémentaires

  • Style de restauration
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    51 $ et plus
  • Cuisines
    Gril
  • Heures d'ouverture
    Déjeuner Quotidien 07H00–11H00 Dîner Quotidien 12H00–15H00 Souper Quotidien 18H00–22H00
  • Numéro de téléphone
    (787) 278-7217 ext. 7217
  • Options de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Resort tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Juan Peña
  • Quartier
    Dorado
  • Parking details
    Voiturier/Valet
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Bar complet, Bar/Lounge, Bière, Divertissement, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle à manger privée, Terrasse, Végétalien, Vin, Vue

Expériences

  • Michelin Star Dinner Collaboration ft. Guest Chef

    195,00 $ US par personne

    Prépayé

    Seulement 21 févr. 2025
    Experience an extraordinary evening of culinary artistry at COA Restaurant as Michelin-starred Chef Mark Gratama of ML in Haarlem, Netherlands, collaborates with Dorado Beach’s acclaimed chefs for an exclusive 6-hands, 5-course dinner. This unique event celebrates the harmonious fusion of Chef Gratama’s bold, modern European flavors with the innovative creations of our talented local culinary team, blending global and Caribbean influences in a masterful collaboration. Together, these chefs will craft a meticulously curated menu, offering artful flavor combinations paired with sommelier-selected wines to elevate your dining experience. Witness the artistry, passion, and storytelling that define this unforgettable gastronomic journey.
    Michelin Star Dinner Collaboration ft. Guest Chef photo
  • Michelin Star Dinner ft. ML Haarlem Guest Chef

    250,00 $ US par personne

    Prépayé

    Seulement 22 févr. 2025
    Join us for an extraordinary culinary evening at COA where Michelin-starred Chef Mark Gratama of the acclaimed ML in Haarlem, Netherlands, brings his signature style to Dorado Beach, a Ritz-Carlton Reserve. ML, renowned for its 2024 Michelin Star, is celebrated for blending bold, modern European flavors with a creative edge, set against the backdrop of a historic 17th-century luxury hotel. For this exclusive event, Chef Gratama will personally curate and oversee a menu inspired by his acclaimed dishes at ML, offering an artful fusion of ingredients and exciting flavor combinations. Experience his meticulous approach firsthand, to witness the story behind the award-winning culinary vision.
    Michelin Star Dinner ft. ML Haarlem Guest Chef photo

L'opinion de 143 personnes

Évaluation globale (notes et commentaires)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des commentaires avec des notes

4.5
4,5 selon des cotes récentes
  • 4,5Nourriture
  • 4,6Service
  • 4,7Ambiance
  • 4Valeur

BruitMoyen

Aimé pour

  • Porto Rico

    Idéal pour les plus belles vues

143 commentaires
  1. Juan

    Salt Lake City

    3 commentaires

    5.0

    3 commentaires

    Y est allé il y a 2 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Our hosts Luis and Miguel were superb! Very friendly, knowledgeable of what they were serving, very patient and excellent service! We even talk about trips with Luis and his recent trip to Peru! Awesome experience all around!

    Ce commentaire est-il utile?

  2. Daniel

    VIP

    Orlando

    2 commentaires

    1.0

    2 commentaires

    Y est allé il y a 2 jours

    1. Cote globale 1
    2. Nourriture 1
    3. Service 1
    4. Ambiance 1
    Nuestra mesa 1:30 minutos luego de la reservación, el personal no tenía conocimiento de los cursos, en la entrada siendo socios del club el personal de seguridad con mil preguntas. Una decepción total luego de un costo de $700.00 dólares para dos personas propagados.

    Ce commentaire est-il utile?

  3. daniel

    VIP

    New Orleans

    5 commentaires

    3.0

    5 commentaires

    Y est allé il y a 4 jours

    1. Cote globale 3
    2. Nourriture 3
    3. Service 3
    4. Ambiance 5
    Food is nothing to die for, the setting is beautiful

    Ce commentaire est-il utile?

  4. Javier

    Caraïbes

    3 commentaires

    5.0

    3 commentaires

    Y est allé le 9 février 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Un servicio espectacular desde el Valet, la Host y Meseras.

    Ce commentaire est-il utile?

  5. ahmed

    VIP

    Caraïbes

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 8 février 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Simply the best ever!!!! Well served service was simply superb

    Ce commentaire est-il utile?

  6. Cheryl

    VIP

    Philadelphie

    26 commentaires

    3.0

    26 commentaires

    Y est allé le 7 février 2025

    1. Cote globale 3
    2. Nourriture 3
    3. Service 3
    4. Ambiance 5
    Disappointing attention to detail after so many glowing reviews. My partner is severely allergic to all forms of seafood and I both called and spoke to the restaurant and noted the allergy and our anniversary on the reservation The server and bar tender were very pleasant and the ambiance is amazing, but the difference between good and great eluded the team the night we visited

    Ce commentaire est-il utile?

  7. Teresa

    VIP

    Washington DC

    19 commentaires

    5.0

    19 commentaires

    Y est allé le 1 février 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Simply EXTRAORDINARY!!! Exquisite good, beautiful ambience and the most friendly service!!! We will most definitely return!!

    Ce commentaire est-il utile?

  8. Verne

    Orlando

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 27 janvier 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Great experience. Pricey but amazing food and service!

    Ce commentaire est-il utile?

  9. Angela

    Richmond

    3 commentaires

    4.0

    3 commentaires

    Y est allé le 26 janvier 2025

    1. Cote globale 4
    2. Nourriture 4
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Beautiful atmosphere outdoor table by the pool. It was already dark so there was no point to sit by the ocean. Very attentive and lovely servers. I knew it was pricey before going but it still managed to shock me. I did avoid the $180 appetizers!!! I never eat bread but I did eat bread last evening. It was a dense European style dark bread and excellent. Portions are small which was fine for me but perhaps not for others. Desert was excellent. Presentation was excellent! Two unpleasant surprises. I asked for a single glass of Chardonnay. When the bill arrived I was surprised to see the charge of $30. As we departed I was preparing to give the valet a tip when he informed me that there was a place inside the building to pay the parking fee. They are beyond brazen to charge every diner $24 to park. I do not see a way to avoid this unless one leaves the car behind and takes an uber. I had an intention to tried the Positivo restaurant that is adjacent. Since it would require the same parking options I am reconsidering that plan

    Ce commentaire est-il utile?

  10. Meredith

    VIP

    Atlanta

    8 commentaires

    5.0

    8 commentaires

    Y est allé le 25 janvier 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    The food was perfect, the service was perfect and the atmosphere was gorgeous. Great place for a celebration because the price is high. Kiki, our server, was wonderful. 

    Ce commentaire est-il utile?

FAQ

Le restaurant COA - Dorado Beach, a Ritz-Carlton Reserve a été coté 4,5 étoiles par 143 clients d'OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Réservée 23 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Carte Google pour le restaurant COA - Dorado Beach, a Ritz-Carlton Reserve

100 Dorado Beach Dr, Dorado, PR 00646

Sections du restaurant

Informations supplémentaires

  • Quartier
    Dorado
  • Heures d'ouverture
    Déjeuner Quotidien 07H00–11H00 Dîner Quotidien 12H00–15H00 Souper Quotidien 18H00–22H00
  • Prix
    51 $ et plus
  • Cuisines
    Gril
  • Style de restauration
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Resort tenue décontractée
  • Parking details
    Voiturier/Valet
  • Options de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Juan Peña
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Bar complet, Bar/Lounge, Bière, Divertissement, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle à manger privée, Terrasse, Végétalien, Vin, Vue
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable