Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. Mexique
  3. Baja California Sur
  4. Cabo San Lucas
  5. Cabo San Lucas
Cocina de Autor at Grand Velas Cabos, Cabo San Lucas, BCS

Cocina de Autor at Grand Velas Cabos

4.7
4,7
16 commentaires
51 $ et plus
Régionale Américaine (de l'Ouest créatif)

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Réservée 3 fois aujourd'hui
  • Innovant
  • La perle du quartier
  • Bien pour les occasions spéciales
Cocina de Autor offers a dining experience. More than a restaurant, it is a Grand Velas concept, with gastronomy led by Two-Michelin-Star Chef Sidney Schutte of the Netherlands. A culinary tour that reflects the culture and life on the peninsula, Cocina de Autor features multi-course tasting menus highlighting fresh produce, fine meats and local products found during Sidney’s foraging adventures throughout the region.
Guests are invited to begin the experience at the Autor Bar, which is an experience in and of itself. Enjoy the stunning design and a range of cocktails created using fresh ingredients.

AGE GROUP
18+ only.

ATTIRE
Elegant-Casual. For men: collared shirt, trousers and closed footwear. For women: dresses, skirts, or evening trousers. Beach sandals, tank tops and shorts are not permitted.

Informations supplémentaires

  • Style de restauration
    Raffiné
  • Prix
    51 $ et plus
  • Cuisines
    Régionale Américaine (de l'Ouest créatif)
  • Heures d'ouverture
    Souper mar–dim 18H00–23H00
  • Numéro de téléphone
    624 104 9826
  • Options de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Chef de cuisine
    Sidney Schutte

L'opinion de 16 personnes

Évaluation globale (notes et commentaires)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des commentaires avec des notes

4.7
4,7 selon des cotes récentes
  • 4,8Nourriture
  • 4,8Service
  • 4,6Ambiance
  • 4,3Valeur

BruitMoyen

Aimé pour

  • Baja California Sur

    Innovant

  • Baja California Sur

    La perle du quartier

  • Baja California Sur

    Bien pour les occasions spéciales

  • Cabo San Lucas

    Meilleure cuisine

  • Cabo San Lucas

    Innovant

  • Cabo San Lucas

    La perle du quartier

  • Cabo San Lucas

    Parfait pour les vins fins

  • Cabo San Lucas

    Bien pour les occasions spéciales

16 commentaires
  1. Daniel

    New York City

    3 commentaires

    VIP
    4.0

    3 commentaires

    Y est allé le 6 octobre 2024

    1. Cote globale 4
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 4
    Amazing food! The best restaurant in Cabo, we celebrate our anniversary and the staff were super nice with us.

    Ce commentaire est-il utile?

  2. Fernando

    México

    2 commentaires

    VIP
    5.0

    2 commentaires

    Y est allé le 26 août 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Sublime experiencia. El menú es una delicia en cada uno de sus tiempos, el ambiente es perfecto y el servicio impecable

    Ce commentaire est-il utile?

  3. Octavio

    México

    4 commentaires

    VIP
    5.0

    4 commentaires

    Y est allé le 11 août 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    ¡Simplemente espectacular!. Es una inmersión a los ingredientes mexicanos con maridaje de vinos mexicanos desde Valle de Guadalupe, Guanajuato y Querétaro. Los chefs, sommeliers se esmeraron en hacerlo perfecto. Vale cada centavo invertido.

    Ce commentaire est-il utile?

  4. Client d'OpenTable

    Los Angeles

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 3 août 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Absolutely amazing restaurant. The food, the service, the ambience - everything was exceptional.

    Ce commentaire est-il utile?

  5. Client d'OpenTable

    Dallas

    8 commentaires

    VIP
    5.0

    8 commentaires

    Y est allé le 26 juillet 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 4
    My husband and I have backgrounds in the Food and Beverage industry and we have eaten at Michelin star restaurants all over the world. While the experience at Cocina de Autor was not at the same level of a European or American Michelin star restaurant the experience was very good and worth the trip. Javier our waiter was outstanding!! Very knowledgeable about the wines from the tasting menu and he did a wonderful job describing each dish. The whole tasting menu was creative, beautifully executed and tasty. The wine pairing were a bit of a hit or miss. Some worked perfectly with the dish, a few needed more years of bottle aging and a couple were just OK. The prices for the experience seemed high for Mexico, and were comparable to Europe and America.

    Ce commentaire est-il utile?

  6. Vlad

    San Francisco

    3 commentaires

    5.0

    3 commentaires

    Y est allé le 29 juin 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Had one of the most incredible meals of our lives here - definitely go for the 10 course option!

    Ce commentaire est-il utile?

  7. Client d'OpenTable

    México

    7 commentaires

    VIP
    4.0

    7 commentaires

    Y est allé le 24 juin 2024

    1. Cote globale 4
    2. Nourriture 3
    3. Service 4
    4. Ambiance 4
    No obstante la creatividad y buena ejecución, la mayoría de los platos tienen poco sabor. Las porciones son pequeñas y el precio elevado. No había una lista de vinos por copeo disponible.

    Ce commentaire est-il utile?

  8. Client d'OpenTable

    México

    1 commentaire

    VIP
    3.0

    1 commentaire

    Y est allé le 23 juin 2024

    1. Cote globale 3
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 2
    Have been to a over a dozen Michelin Star restaurants around the world and this was by far the worst one - shocked they even have a Michelin Star. The good: food is excellent and well plated/ presented. The bad: it is wildly overpriced for the experience. Was told there was no wine pairing for the 8-course. Alternative was to order one of only 5 cocktails (or 2 mocktails) as there was no wine by the glass. After ordering a cocktail was told they could offer the wine pairing wines by the glass. Go figure. Went on Saturday night and the hotel was having a wedding which was so loud, it felt like you were in the wedding. You could hear the wedding MC at our table inside and the music was so loud it drowned out the electric harpist playing for the restaurant. Save your money - there are restaurants with just as good food with better views/ambience in Cabo.

    Ce commentaire est-il utile?

  9. Client d'OpenTable

    Metro d'Atlanta

    2 commentaires

    5.0

    2 commentaires

    Y est allé le 23 juin 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    I cannot say enough about the incredible experience we had at Cocina de Autor! The food and service were top notch. We cannot wait to return

    Ce commentaire est-il utile?

  10. Client d'OpenTable

    Baja California

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 22 juin 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Una gran experiencia de sabores exquisitos, buen servicio.

    Ce commentaire est-il utile?

FAQ

Le restaurant Cocina de Autor at Grand Velas Cabos a été coté 4,7 étoiles par 16 clients d'OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Réservée 3 fois aujourd'hui
Carte Google pour le restaurant Cocina de Autor at Grand Velas Cabos

Carretera Transpeninsular Km. 17, San José del Cabo, Corredor Turístico, Municipio de Los Cabos, Cabo San Lucas, BCS 23405

Informations supplémentaires

  • Quartier
    Cabo San Lucas
  • Heures d'ouverture
    Souper mar–dim 18H00–23H00
  • Prix
    51 $ et plus
  • Cuisines
    Régionale Américaine (de l'Ouest créatif)
  • Style de restauration
    Raffiné
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Contamos con Valet parking, estacionamiento techado
  • Public transit
    contamos con servicio de taxi en el lobby del hotel
  • Options de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Sidney Schutte
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Bar complet, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Vin, Vue
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable