Compline
Effectuer une réservation
- Parfait pour les vins fins
- Bien pour les occasions spéciales
- Innovant
Sections du restaurant
Informations supplémentaires
- Style de restaurationÉlégant mais décontracté
- PrixDe 31 $ à 50 $
- CuisinesCalifornienne, Américaine, Bar à Vin
- Heures d'ouvertureDîner lun., mer.–dim. 11H30–17H00 Souper lun., mer.–dim. 17H00–21H00
- Numéro de téléphone(707) 492-8150
- Site Internet
- Options de paiementAmerican Express, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
- Dress codeTenue décontractée
- Chef de cuisineJammir Gray
- Installations pour groupes privésWe offer communal dining experience for private parties, consisting of four courses for dinner and two or three courses for lunch. Menus are highly seasonal and include meat, fish, and vegetarian options. We can seat 26 in our private room and 50 for a restaurant buyout. Free AV, wifi, and a 65" TV monitor available for use in our private room.
- QuartierNapa
- Rue transversaleRandolph St.
- Parking detailsPearl Street Parking Garage is one block away, on the corner of Randolph and Pearl. It's free!
- Renseignements supplémentaires:Accès chaise roulante, Bar/Lounge, Bière, Commande à emporter, Droit de bouchon, Livraison, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle à manger privée, Tard le soir, Terrasse, Terrasse/Manger à l'extérieur, Végétalien, Vin
En vedette dans
Expériences
Wine Tasting at Compline Wine Shop
Plusieurs dates disponiblesExperience a tasting flight in Compline's world-class Wine Shop, just three doors down from the Restaurant. Choose from two daily flights, featuring wines from both near and far. Relax in style at the bar, browse our cellar-temperature shop, take in illustrator Nigel Sussman's epic mural of the wine world, enjoy our vinyl record collection, and sip on amazing wines. This experience is for guests 21 and up— minors are not allowed in our shop.3-Course Party Menu
25,00 $ US par personne
Prépayé
Plusieurs dates disponiblesThe best way to experience Compline with a larger group! NOTE* The 3-Course Menu is $95 per person. An additional $70 per person will be collected at the restaurant at the time of your reservation. The $25 prepayment serves as a deposit and will be credited towards your bill. 20% gratuity is required. Appetizer Course: California Cheeses, Hobbs’ Charcuterie, & Accompaniments Greens Salad with Golden Balsamic Vinaigrette Main Course (Choice of): Pasta Carbonara Hanger Steak with Chimichurri & Potatoes Bodega Bay Rockfish with Salsa Matcha & Charred Broccoli Vegetarian Eggplant-Potato Moussaka Dessert: Warm Almond Cake & Seasonal Fruit With advance notice, we are happy to accommodate dietary preferences and requests.Chef's Lunch Menu
25,00 $ US par personne
Prépayé
Plusieurs dates disponiblesNOTE* The Chef's Lunch Menu is $50 per person. An additional $25 per person will be collected at the time of your reservation. The $25 prepayment serves as a deposit and will be credited towards your bill. For larger parties at lunch, Chef Edwin creates a two-course menu supplemented by our famous duck fat fries and crudités. The menu is paced at your preference—we can promptly serve a business group that needs to head back to the office, or we can provide a longer, leisurely, and celebratory lunch experience. Each guest may choose from several options for both courses. With advance notice, we are always happy to accommodate vegetarians, gluten-fee diners, and other guests with dietary preferences when writing your menu.
Plats populaires
L'opinion de 1 141 personnes
Évaluation globale (notes et commentaires)
Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des commentaires avec des notes
- 4,7Nourriture
- 4,7Service
- 4,6Ambiance
- 4,4Valeur
Bruit • Moyen
Aimé pour
Pays du vin
Innovant
Pays du vin
Parfait pour les vins fins
Pays du vin
Californienne
- E
Eva
New York City
2 commentaires
5.02 commentaires
Y est allé il y a 2 jours
- Cote globale 5
- Nourriture 5
- Service 5
- Ambiance 5
Ce commentaire est-il utile?
- E
Elizabeth
San Francisco
VIP42 commentaires
5.042 commentaires
Y est allé il y a 5 jours
- Cote globale 5
- Nourriture 5
- Service 5
- Ambiance 5
Ce commentaire est-il utile?
- A
Albert
San Francisco
VIP41 commentaires
4.041 commentaires
Y est allé il y a 6 jours
- Cote globale 4
- Nourriture 5
- Service 5
- Ambiance 5
Ce commentaire est-il utile?
- D
Dennis
San Francisco
VIP18 commentaires
5.018 commentaires
Y est allé le 15 novembre 2024
- Cote globale 5
- Nourriture 5
- Service 5
- Ambiance 5
Ce commentaire est-il utile?
- C
Catherine
Toronto
8 commentaires
2.08 commentaires
Y est allé le 12 novembre 2024
- Cote globale 2
- Nourriture 3
- Service 3
- Ambiance 2
Ce commentaire est-il utile?
- P
Patrick
San Francisco
VIP23 commentaires
5.023 commentaires
Y est allé le 10 novembre 2024
- Cote globale 5
- Nourriture 5
- Service 5
- Ambiance 5
Ce commentaire est-il utile?
- L
Leah
San Francisco
4 commentaires
5.04 commentaires
Y est allé le 29 octobre 2024
- Cote globale 5
- Nourriture 5
- Service 4
- Ambiance 4
Ce commentaire est-il utile?
- C
Cecilia
Los Angeles
VIP37 commentaires
5.037 commentaires
Y est allé le 27 octobre 2024
- Cote globale 5
- Nourriture 5
- Service 5
- Ambiance 5
ComplineA répondu le 4 novembre 2024Ce commentaire est-il utile?
- P
Pasquale
San Francisco
VIP17 commentaires
5.017 commentaires
Y est allé le 24 octobre 2024
- Cote globale 5
- Nourriture 5
- Service 5
- Ambiance 5
ComplineA répondu le 25 octobre 2024Ce commentaire est-il utile?
- C
Charlie
San Francisco
1 commentaire
5.01 commentaire
Y est allé le 22 octobre 2024
- Cote globale 5
- Nourriture 5
- Service 5
- Ambiance 5
ComplineA répondu le 23 octobre 2024Ce commentaire est-il utile?
FAQ
Compline propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (707) 492-8150.
Le restaurant Compline a été coté 4,7 étoiles par 1141 clients d'OpenTable.
Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.
Effectuer une réservation
Commande en livraison ou à emporter
1300 1st St, Ste 312, Napa, CA 94559-2951
Sections du restaurant
Informations supplémentaires
- Rue transversaleRandolph St.
- QuartierNapa
- Heures d'ouvertureDîner lun., mer.–dim. 11H30–17H00 Souper lun., mer.–dim. 17H00–21H00
- PrixDe 31 $ à 50 $
- CuisinesCalifornienne, Américaine, Bar à Vin
- Style de restaurationÉlégant mais décontracté
- Dress codeTenue décontractée
- Parking detailsPearl Street Parking Garage is one block away, on the corner of Randolph and Pearl. It's free!
- Options de paiementAmerican Express, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
- Chef de cuisineJammir Gray
- Renseignements supplémentaires:Accès chaise roulante, Bar/Lounge, Bière, Commande à emporter, Droit de bouchon, Livraison, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle à manger privée, Tard le soir, Terrasse, Terrasse/Manger à l'extérieur, Végétalien, Vin
- Site Internet
- Numéro de téléphone(707) 492-8150
- Installations pour groupes privésWe offer communal dining experience for private parties, consisting of four courses for dinner and two or three courses for lunch. Menus are highly seasonal and include meat, fish, and vegetarian options. We can seat 26 in our private room and 50 for a restaurant buyout. Free AV, wifi, and a 65" TV monitor available for use in our private room.