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Coquette - Coquette, New Orleans, LA
Icône

Coquette

De 31 $ à 50 $
Américaine

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Réservée 30 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Charmant
  • Idéal pour les cocktails créatifs
  • La perle du quartier
Situé dans le Garden District de la Nouvelle-Orléans, le Coquette propose une cuisine méridionale innovante mettant l'accent sur les produits locaux, une carte des vins abordable, des cocktails classiques et originaux, ainsi qu'une carte de bières internationales.

Pourquoi ce sont des Icônes

Chef de cuisine : Michael Stoltzfus and Kristen Essig

De la part des éditeur·rice·s d'OpenTable: Chef Michael Stoltzfus showcases local ingredients at his swanky Southern bistro, nominated for numerous James Beard Awards since opening in 2008. In a two-story residence in the Garden District that dates back to the 1880s, the elegant dining rooms are lined with brick and chandeliers. Gulf seafood stars at the raw bar, from local oysters to crabmeat and crackers, and fans love the fried chicken brunches and “no menu” five-course dinners.

Sections du restaurant

Informations supplémentaires

  • Numéro de téléphone
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisines
    Américaine, Créole/Cajun/du Sud des États-Unis
  • Heures d'ouverture
    Souper lun.–jeu. 17H30–21H00 ven., sam. 05H30–21H30
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Options de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa

Expériences

  • Coquette x Here Today Rotisserie 5 Course Dinner

    125,00 $ US par personne

    Prépayé

    Seulement 23 mars 2025
    18 h 30
    Hors site à 1245 Constance St, New Orleans, LA 70130
    We have a new restaurant and a new toy in our group! Please welcome Here Today Rotisserie to the family. HTR specializes in rotisserie chicken with a focus on local vegetables and sides. Go check them out @HereTodayNola. Coquette and Chef Austin Farrell will be taking over the rotisserie on Sunday March 23 to cook a very special five course dinner. Each course will take advantage of our new rotisserie. Some courses will be family style. Our Wine Guy,Ryan Plas, will be on hand for wine pairings and Ty Herbert will be mixing up some welcome drinks to get the party started. This will be the first in a series of dinners Coquette will be hosting in the Lower Garden District Space. We can't wait to have you in for this special series.
    Coquette x Here Today Rotisserie 5 Course Dinner photo

L'opinion de 3 124 personnes

Évaluation globale (notes et commentaires)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des commentaires avec des notes

4.7
4,7 selon des cotes récentes
  • 4,8Nourriture
  • 4,7Service
  • 4,7Ambiance
  • 4,5Valeur

BruitMoyen

Aimé pour

  • Nouvelle-Orléans / Louisiane

    Américaine

  • La Nouvelle-Orléans

    Américaine

3 124 commentaires
  1. Mimi

    New Orleans9 commentaires

    5.0

    Y est allé il y a 1 jour

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    The red snapper was phenomenal; wish it wasn't so loud; but the food and service were spot on.

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  2. Frederik VIP

    New York City26 commentaires

    4.0

    Y est allé il y a 3 jours

    1. Cote globale 4
    2. Nourriture 3
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Very nice restaurant. Unfortunately my steak frites were not to my liking. The meat was very tough and grizzly. And the frites were very thick crispy batons, which I did not care for. But otherwise, very nice restaurants.

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  3. Beth

    New Orleans5 commentaires

    5.0

    Y est allé il y a 6 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 4
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Excellent cocktails and food.

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  4. Barbara VIP

    New Orleans24 commentaires

    5.0

    Y est allé il y a 6 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Coquette never fails; we split the tuna tartare, a common enough dish that here is superlative- way better than any we have had. The redfish was served atop a delicious turnip (!) Béarnaise that paired perfectly with a rosé wine. The bread service with beef marmalade is not to be missed.

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  5. Sophie

    Los Angeles1 commentaire

    5.0

    Y est allé le 6 mars 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Approachable, produce forward New Orleans cuisine

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  6. Sandy

    Indiana13 commentaires

    5.0

    Y est allé le 2 mars 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    It’s the Sunday before Mardi Gras and it was so nice to enjoy a wonderful chicken dinner at Coquette. Chicken was cooked to perfection. Really enjoyed the experience, then on to the parades.

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  7. Client d'OpenTable

    Grand Boston2 commentaires

    5.0

    Y est allé le 1 mars 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    This continues to be my favorite restaurant in New Orleans. The service is top notch, the food is delicious, and the location is lovely and easy to find. This is a wonderful place to go for a night out with friends and loved ones, or even on your own if you want some “you” time. They really make me feel special here as a repeat customer. I love that I can come here all the way from Boston and they always remember me and treat me like an old friend. This more than anything is why I come back every chance I can get.

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  8. Elizabeth VIP

    New Orleans3 commentaires

    5.0

    Y est allé le 28 février 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    As always, incredible food and outstanding service!

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  9. Francesca

    Chicago 27 commentaires

    4.0

    Y est allé le 26 février 2025

    1. Cote globale 4
    2. Nourriture 4
    3. Service 5
    4. Ambiance 4
    Great service and ambiance. Food was excellent, especially the two desserts (carrot cake and chocolate tart), which were outstanding. Pastas were very tasty, but the carrot Bolognese really wasn't a Bolognese sauce; there was a lot of cheese and not a lot of sauce, which made it almost more like a cacio e pepe or carbonara. Still very yummy. Shrimp dish was yummy too but quite spicy. Non-alcoholic beer wasn't great, but that might be the case with all non-alcoholic beer, which is an oxymoron. All in all, a very tasty meal.

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  10. Christopher

    New Orleans1 commentaire

    4.0

    Y est allé le 26 février 2025

    1. Cote globale 4
    2. Nourriture 4
    3. Service 4
    4. Ambiance 5
    We had a great time. Our drinks were great. Our bartender was very polite. The food was good. We shared the boudin and grits. That was delicious. The boudin was a fried patty, which we weren’t expecting, but was delightful surprise. My wife had the Shrimp Chitarra. It was great. The pasta was perfect. I had the short rib. That was not so great. The beef was a bit tough, dry and flavorless. Regardless. We had a great time.

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FAQ

Coquette propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (504) 265-0421.

Le restaurant Coquette a été coté 4,7 étoiles par 3124 clients d'OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Réservée 30 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Carte Google pour le restaurant Coquette

2800 Magazine Street, New Orleans, LA 70115

Sections du restaurant

Informations supplémentaires

  • Numéro de téléphone
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisines
    Américaine, Créole/Cajun/du Sud des États-Unis
  • Heures d'ouverture
    Souper lun.–jeu. 17H30–21H00 ven., sam. 05H30–21H30
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Options de paiement
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