Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Miami - Dade
  4. Downtown Areas
  5. Buena Vista
Cote Miami, Miami, FL
Primé

Cote Miami

4.8
4,8
285 commentaires
51 $ et plus
Grillade
  • Innovant
  • Romantique
  • Bien pour les occasions spéciales
COTE is the Michelin-starred and James Beard Award-nominated KOREAN STEAKHOUSE™ and vision of proprietor Simon Kim. The restaurant is synonymous with marrying the fun and fire of Korean barbeque with the hallmarks of a classic, regal American steakhouse. The result is a unique and convivial atmosphere infusing a fine dining experience with world-class ingredients and service complemented with a show-stopping beverage program.

COTE’s signature menu items include 45-day, USDA prime dry-aged beef; nutrient and probiotic-rich side dishes; a Butcher’s Feast® featuring chef’s favorite four selected cuts of meat served with an assortment of Korean accompaniments; and an elevated Steak Omakase™ experience. The sleek 100+ seat dining room is designed to create an intimate, interactive experience for guests with smokeless state-of-the-art tabletop grills at every table.

Non disponible à OpenTable

Malheureusement, ce restaurant ne fait pas partie du réseau de réservation OpenTable. Pour vérifier les disponibilités, veuillez contacter le restaurant directement.

Est-ce que c'est votre restaurant?
Confirmer inscription

Il y a plus à découvrir

Découvrez de nombreux autres restaurants comme celui-ci avec notre appli.

Scannez le code QR pour découvrir de nombreux autres restaurants comme celui-ci avec notre appli.

Ouvrir l'appli

Informations supplémentaires

  • Style de restauration
    Raffiné
  • Prix
    51 $ et plus
  • Cuisines
    Grillade, Coréenne
  • Heures d'ouverture
    diner Quotidiennement 12H00–03H00 Souper lun–mer, dim 17H00–23H00 jeu–sam 17H00–00H00
  • Numéro de téléphone
    (305) 434-4668
  • Options de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Chef de cuisine
    David Shim
  • Primé
    1. MICHELIN 1 Star 2022
  • Quartier
    Buena Vista
  • Rue transversale
    Corner of NE 2nd Avenue ≠ 39th Street
  • Parking details
    Valet parking is available with Miami Design District Valet located on the North side of NE 39th Street. Look for the Blue Umbrella.
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Bar complet, Bière, Droit de bouchon, Vin

L'opinion de 285 personnes

Évaluation globale (notes et commentaires)

4.8
4,8 selon l'ensemble des cotes
  • 4,8Nourriture
  • 4,8Service
  • 4,8Ambiance
  • 4,5Valeur

BruitMoyen

285 commentaires
  1. Client d'OpenTable

    Miami

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 19 février 2023

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Amazing service, incredibly flavored food and succulent steak. Already planning another trip back. 10/10 recommend!

    Ce commentaire est-il utile?

  2. Client d'OpenTable

    Denver

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 29 janvier 2023

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Absolutely incredible!

    Ce commentaire est-il utile?

  3. Client d'OpenTable

    Miami

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 27 janvier 2023

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Amazing experience. Delicious food!

    Ce commentaire est-il utile?

  4. Client d'OpenTable

    Miami

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 23 janvier 2023

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Amazing!!! Love it

    Ce commentaire est-il utile?

  5. viviand

    New York City

    27 commentaires

    VIP
    5.0

    27 commentaires

    Y est allé le 17 janvier 2023

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    We went there for our anniversary. My husband and I both had the steak omakase with 7 cuts of beef including A5 Waygu beef. It was so delicious!

    Ce commentaire est-il utile?

  6. LilyDe

    West Palm Beach

    22 commentaires

    4.0

    22 commentaires

    Y est allé le 15 janvier 2023

    1. Cote globale 4
    2. Nourriture 4
    3. Service 3
    4. Ambiance 5
    Went for a late weekend lunch. Hostesses at the door had me wait in the lobby for the rest of my guests to arrive while suggesting other guests to enter and enjoy a cocktail at the bar. Perhaps suggesting I too should wait at the bar would have been more up the a One Michelin star type service. While at the bar, cocktails were very nice. We were urged to be seated even though we were still enjoying our cocktails. Our server, though was very good, did make us feel pressured by upselling the most expencive manu items. Service seemed rushed because they were wanting to set up for dinner service. $600.00 for lunch for 3, $30.00 for a "Waygu fried rice with maybe 3 pieces of tiny beef seemed excessive.

    Ce commentaire est-il utile?

  7. Client d'OpenTable

    Londres

    2 commentaires

    4.0

    2 commentaires

    Y est allé le 11 janvier 2023

    1. Cote globale 4
    2. Nourriture 5
    3. Service 4
    4. Ambiance 5
    Our reservation was at 9:30 but we sat down at 10:15

    Ce commentaire est-il utile?

  8. Client d'OpenTable

    Philadelphie

    3 commentaires

    3.0

    3 commentaires

    Y est allé le 10 janvier 2023

    1. Cote globale 3
    2. Nourriture 4
    3. Service 3
    4. Ambiance 4
    We were celebrating our wedding anniversary and all the servers wished us congratulations or said something in regard to the special occasion. The team service is great here and Ryan, the sommelier, spent a fair amount of time with us in recommending drinks (his communication skills are A+). Our 2 servers were knowledgeable but they immediately expressed their dissatisfaction with guests ordering the Butcher’s feast chef’s tasting. They questioned us (and the couple sitting at a table next to us) as to why we are ordering that instead of other menu items and made us feel like we were doing something wrong. This was our first time there so we relied on reviews to help us prepare our visit; many suggested the Butcher’s feast. If in fact ordering other a la carte items gives you a better tasting dish, I would suggest the servers at Cote find a better and more amicable way to steer guests in that direction than make them feel small. Unfortunately, this is what we’ll equally remember with how delicious the wagyu beef tasted.

    1 personne a trouvé ce commentaire utile

  9. JoelK

    Orlando

    3 commentaires

    5.0

    3 commentaires

    Y est allé le 7 janvier 2023

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Superb experience. Wonderfull meat tasting. Took all the family and everyone enjoyed.

    Ce commentaire est-il utile?

  10. LauraF

    Miami

    27 commentaires

    VIP
    5.0

    27 commentaires

    Y est allé le 28 décembre 2022

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Delicious wagyu beef and top of the line service

    Ce commentaire est-il utile?

FAQ

Le restaurant Cote Miami a été coté 4,8 étoiles par 285 clients d'OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.

Non disponible à OpenTable

Malheureusement, ce restaurant ne fait pas partie du réseau de réservation OpenTable. Pour vérifier les disponibilités, veuillez contacter le restaurant directement.

Est-ce que c'est votre restaurant?
Confirmer inscription
Carte Google pour le restaurant Cote Miami

3900 NE 2nd Ave, Miami, FL 33137-3622

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN 1 Star 2022
  • Rue transversale
    Corner of NE 2nd Avenue ≠ 39th Street
  • Quartier
    Buena Vista
  • Heures d'ouverture
    diner Quotidiennement 12H00–03H00 Souper lun–mer, dim 17H00–23H00 jeu–sam 17H00–00H00
  • Prix
    51 $ et plus
  • Cuisines
    Grillade, Coréenne
  • Style de restauration
    Raffiné
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Valet parking is available with Miami Design District Valet located on the North side of NE 39th Street. Look for the Blue Umbrella.
  • Options de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    David Shim
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Bar complet, Bière, Droit de bouchon, Vin
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable