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David's Restaurant, Portland, ME

David's Restaurant

4.7
4,7
3875 commentaires
30 $ ou moins
Américain Contemporaine

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Réservée 21 fois aujourd'hui
  • Bien pour les occasions spéciales
  • La perle du quartier
  • Charmant
Situé au pied du quartier des arts de Portland au Monument Square, le chef et propriétaire David Turin a déménagé le David's Restaurant à cet emplacement historique en 1998. Le restaurant est décoré avec goût et créativité et rend hommage au "Great Fire", seul bâtiment sorti indemne de ce feu en 1866. La cuisine ouverte vous permettra d'observer la création des repas tous composés d'ingrédients locaux et qui sont préparés de façon originale. La cuisine de David a un pied dans la tradition et l'autre dans les influences contemporaines de la plupart des grandes cuisines du monde. Le New York Times : "Une main intelligente dans une cuisine que vous retrouvez que dans les restaurants de New York" Le Portland Press Herald : "Ce restaurant fait des choses étonnantes tout en conservant des prix raisonnables, 4 étoiles et demie!" Portland Magazine : "Un repas réellement spectaculaire"

Informations supplémentaires

  • Numéro de téléphone
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisines
    Américain Contemporaine, Française / Américaine contemporaine, Américaine
  • Heures d'ouverture
    lun.–jeu. 11H30–20H30 ven., sam. 11H30–21H30 dim. 16H00–20H30
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    We recommend that our guests park in the following lots:Monument Square or the Free St lot, Free St. The Elm St Garage, and the Public Market garage. Most people are able to find street parking if they drive around for a minute or two.
  • Options de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    David Turin

Salles privées

L'opinion de 3 875 personnes

Évaluation globale (notes et commentaires)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des commentaires avec des notes

4.7
4,7 selon des cotes récentes
  • 4,7Nourriture
  • 4,8Service
  • 4,7Ambiance
  • 4,5Valeur

BruitMoyen

Aimé pour

  • Maine

    Américain Contemporaine

  • Maine

    Les plus réservés

  • Greater Portland

    Meilleure cuisine

  • Greater Portland

    Meilleur service

  • Greater Portland

    Meilleure ambiance

  • Greater Portland

    Meilleur rapport qualité prix

  • Greater Portland

    Innovant

  • Greater Portland

    Sain

  • Greater Portland

    Tendance

  • Greater Portland

    La perle du quartier

  • Greater Portland

    Parfait pour les vins fins

  • Greater Portland

    Romantique

  • Greater Portland

    Les plus réservés

3 875 commentaires
  1. Client d'OpenTable

    Grand Boston23 commentaires

    5.0

    Y est allé il y a 3 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    We really enjoy this restaurant. Always a great dinner.

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  2. Client d'OpenTable

    Grand Boston9 commentaires

    5.0

    Y est allé il y a 3 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    I had the haddock and it was amazing! The bottle of Sancerre we ordered was delightful!

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  3. karen

    Grand Boston2 commentaires

    5.0

    Y est allé il y a 5 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 4
    Consistently fantastic food and service! We love all the options Portland’s restaurants provide and visit many of them. Since we visited David’s twenty years ago, we’ve decided that is where we will go when family/friends visit because all ages and palates find something they want to eat (meatloaf, tuna sashimi, burger, sirloin, steak au poivre, garlic knots, brussle sprouts, and salads), and we can rely on the quality.

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  4. Client d'OpenTable

    Comté d’Orange3 commentaires

    5.0

    Y est allé il y a 6 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 4
    First time there and what a treat! Great food and exceptional service. Ali was congenial, knowledgeable, and extremely helpful guiding us with our drink and food choices. Look forward to returning there!

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  5. Client d'OpenTable

    Grand Boston1 commentaire

    5.0

    Y est allé le 8 mars 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Excellent service! The food was delicious, and the cocktails were great. 

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  6. Bill VIP

    San Francisco22 commentaires

    5.0

    Y est allé le 5 mars 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    My wife and I went during restaurant week and it was outstanding. We had the scallop cakes, the salad, the pork tenderloin and the meatloaf. All extremely delicious and expertly prepared. For dessert we both had the warm blueberry crisp with vanilla ice cream. Perfect. The vibe here is great. Our server was terrific. Would absolutely come here again.

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  7. Doug VIP

    Grand Boston23 commentaires

    4.0

    Y est allé le 4 mars 2025

    1. Cote globale 4
    2. Nourriture 4
    3. Service 3
    4. Ambiance 3
    Excellent food and a great place to conduct a business lunch.

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  8. Tammy

    San Diego1 commentaire

    2.0

    Y est allé le 3 mars 2025

    1. Cote globale 2
    2. Nourriture 2
    3. Service 2
    4. Ambiance 3
    Chose to dine at David's for the first time during Maine Restaurant Week due to the offerings on their price fixe menu. Love how I received a text alerting me my reserved seat was ready. Host was excellent -- offered me the tabletop seat I had reserved facing the kitchen or the bar. I chose the bar. Quickly realized the gentleman 2 seats over was talking on his phone, so changed seats. I personally feel like the patron on the phone should have been asked to step outside to have his conversation. Although it was quite cold outside. So the problem with dining at the bar is there was only 1 bartender preparing drinks for the entire restaurant. Because of this, I didn't receive much service. Perhaps a wait staff could be assigned to bar patrons who are dining in this situation where they handle food orders and the bartender handles drink orders. On the food, appetizer and dinner were excellent. Only disappointment was dessert -- a Blueberry crisp topped with vanilla ice cream. The blueberries were canned! Tiny little blueberries in a gelatin and it wasn't even heated all the way through. I could scoop out chunks of the gelatin. I didn't finish the dessert. I can make my own with fresh blueberries at home. Not a great first impression when I was hoping for such during Maine Restaurant Week. I just moved to Portland in June and purposely made reservations during Restaurant Week to experience new restaurants.

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  9. Client d'OpenTable VIP

    RP2 commentaires

    1.0

    Y est allé le 2 mars 2025

    1. Cote globale 1
    2. Nourriture 1
    3. Service 3
    4. Ambiance 2
    The cooks at David’s do not care. The baked Brie was undercooked and cold inside. The cauliflower steak was cold, uncooked and the sauce too sweet. We returned it and the waitress apologized which we appreciated. The mussels were not salted and tasted like armpits. As for the bar—the the spicy margarita was not spicy, and the Cabernet Sauvignon was insipid. When we asked for adding more jalapeño or other spiciness to the margarita they could only offer pouring in Tabasco sauce. In other words, the bartender doesn’t care either. Avoid like the plague.

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  10. Dawn

    Grand Boston1 commentaire

    2.0

    Y est allé le 1 mars 2025

    1. Cote globale 2
    2. Nourriture 2
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Restaurant Week options were good. Meatloaf was excellent.

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FAQ

David's Restaurant propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (207) 773-4340.

Le restaurant David's Restaurant a été coté 4,7 étoiles par 3875 clients d'OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Réservée 21 fois aujourd'hui
Carte Google pour le restaurant David's Restaurant

22 Monument Square, Portland, ME 04101

Informations supplémentaires

  • Numéro de téléphone
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisines
    Américain Contemporaine, Française / Américaine contemporaine, Américaine
  • Heures d'ouverture
    lun.–jeu. 11H30–20H30 ven., sam. 11H30–21H30 dim. 16H00–20H30
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    We recommend that our guests park in the following lots:Monument Square or the Free St lot, Free St. The Elm St Garage, and the Public Market garage. Most people are able to find street parking if they drive around for a minute or two.
  • Options de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    David Turin
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