Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Chicago / Illinois
  4. Chicago
  5. West Loop
El Che Steakhouse & Bar, Chicago, IL

El Che Steakhouse & Bar

4.7
4,7
2061 commentaires
51 $ et plus
Grillade

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Réservée 67 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Bien pour les occasions spéciales
  • Bien pour les repas d'affaires
  • Romantique
Installé dans un ancien bâtiment de la compagnie de taxis Checker Taxi, l'El Che Bar est dirigé par John Manion. D'inspiration argentino-américaine, le restaurant représente avec amour le temps qu'il a passé à voyager en Argentine. L'établissement au cadre chaleureux et éclectique rappelle les rythmes contemporains de Buenos Aires revisités avec une approche locale. Le restaurant dégage une ambiance accueillante aux tons chauds, avec des clins d'œil subtils à l'Amérique du Sud. L'élégant bar en marbre noir contraste avec l'espace cuisine ouvert rudimentaire, où Manion cuisine des plats au feu de bois Al Asador. Des légumes locaux, des viandes grillées et des fruits de mer seront préparés sur les grills sur mesure et les plaques, dans un foyer ouvert. Spécialisée dans les spiritueux des Amériques, la carte des boissons propose également un menu de cocktails aventureux.

Informations supplémentaires

  • Style de restauration
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    51 $ et plus
  • Cuisines
    Grillade, Argentine, Fruits de mer
  • Heures d'ouverture
    Souper Quotidien 17H00–22H00 5 @ 7 lun.–ven., dim. 17H00–18H00
  • Numéro de téléphone
    (872) 320-4912
  • Options de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Chef de cuisine
    John Manion
  • Installations pour groupes privés
    Semi-private dining room that seats up to 25 guests. Buyouts and large party reservations available. Please contact us at jboyer@elchebarchicago.com if interested.
  • Quartier
    West Loop
  • Rue transversale
    Between Green and Peoria
  • Parking details
    There is a parking lot located directly across from the restaurant with limited availability. Street parking available, as well as valet services at Soho House around the corner on Green Street.
  • Public transit
    CTA Green & Pink Lines -- Morgan CTA Blue Line -- Grand
  • Renseignements supplémentaires:
    5à7, Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Assis au comptoir, Bar complet, Bar/Lounge, Bière, Droit de bouchon, Foyer intérieur, La table du chef, Non-fumeur, Salle à manger privée, Terrasse, Terrasse/Manger à l'extérieur, Vin
Carte-cadeau

Carte-cadeau

Envoyez une carte-cadeau par courriel ou imprimez-la pour l’offrir en personne.

Envoyer une carte-cadeau

Expériences

  • Good Trouble Bourbon Dinner

    150,00 $ US par personne

    Prépayé

    Seulement 4 déc. 2024
    18 h 00
    Good Trouble was inspired by the brand owner’s vision to spur social change through great bourbon and good conversations. Be part of that conversation as we explore four wood-fired courses with our friends at El Che. Each course will be paired with a cocktail and you'll be able to hear some incredible stories from our founder and distiller, Dee Robinson.
    Good Trouble Bourbon Dinner photo

L'opinion de 2 061 personnes

Évaluation globale (notes et commentaires)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des commentaires avec des notes

4.7
4,7 selon des cotes récentes
  • 4,7Nourriture
  • 4,7Service
  • 4,7Ambiance
  • 4,3Valeur

BruitMoyen

2 061 commentaires
  1. Phycheena

    Chicago

    6 commentaires

    2.0

    6 commentaires

    Y est allé il y a 1 jour

    1. Cote globale 2
    2. Nourriture 2
    3. Service 3
    4. Ambiance 5
    The ambiance is very nice the food is very much overpriced & overrated by paid social media influencers. My prawn were bland & taste like charcoal. My salad & french fries were very good. The fries are the absolute best item on the menu. They don’t need any condiments at all. Also, I purchased a bottle of the Malbec/merlot blend. If I’m in the area & can sit at the bar for happy hour I’d come back for fries & a glass of wine. Dinner for 2 was $300 for fries, steak, & prawns. FYI that did include the bottle of wine. Super saddened by all the hype.

    Ce commentaire est-il utile?

  2. Victor

    Chicago

    1 commentaire

    2.0

    1 commentaire

    Y est allé il y a 1 jour

    1. Cote globale 2
    2. Nourriture 2
    3. Service 5
    4. Ambiance 4
    Went for my birthday ambiance was nice music was a tad bit loud we ordered a bunch of different items, empanadas 🔥 oysters were decent, chorizo a little under cooked. The chinese sweet potatoes 🔥 salad was good broccolini was salty, the mushroom polenta nothing to write home about . Ordered the prime New York asked for medium rare was over cooked a bit tough not enough enough seasoning , was a disappointing for the cut of meat and price!! You live you learn 6.8

    Ce commentaire est-il utile?

  3. James

    New York City

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé il y a 7 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Unbelievable dining experience. Food was impeccable. Steaks were perfect. Staff was top notch.

    Ce commentaire est-il utile?

  4. Nicholas

    Chicago

    3 commentaires

    5.0

    3 commentaires

    Y est allé il y a 7 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    We had a great experience! Would definitely be back!!

    Ce commentaire est-il utile?

  5. Client d'OpenTable

    Chicago

    1 commentaire

    3.0

    1 commentaire

    Y est allé le 15 novembre 2024

    1. Cote globale 3
    2. Nourriture 4
    3. Service 2
    4. Ambiance 4
    Our server (Scott) didn’t check up on us but was very attentive to the other tables. Didn’t ask us how the food was , my bf had to get someone else’s attention to ask to get the steak cooked more. When the busser took our food to box it up the server just dropped off dessert menus and didn’t say anything just walked away. The food runner/ busser was actually a lot better . I wish the tip went to him. And I wish I got his name.

    Ce commentaire est-il utile?

  6. Client d'OpenTable

    Chicago

    1 commentaire

    4.0

    1 commentaire

    Y est allé le 14 novembre 2024

    1. Cote globale 4
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Great restaurant! Attentive and fast moving staff. Quite pricey. But I guess that is to be expected with the quality of the food and service. Would Highly recommend it. Get there early or stay after dinner, to try as many of their cocktails as possible. All very good….

    Ce commentaire est-il utile?

  7. tony

    Chicago

    3 commentaires

    VIP
    5.0

    3 commentaires

    Y est allé le 13 novembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Great experience. The food was delicious and server was great. He kept checking on us and was very nice. Top tier restaurant.

    Ce commentaire est-il utile?

  8. Ysenia

    Chicago

    16 commentaires

    4.0

    16 commentaires

    Y est allé le 12 novembre 2024

    1. Cote globale 4
    2. Nourriture 4
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    We went to dinner at 5pm and that was the perfect time as the dinner crowd began to quickly fill in afterward. Service was great. We were given recommendations and didn’t need to ask for anything. Food was great and fresh. My husband and I split the lobster tail, NY strip, and broccolini. I’m not sure what all was in the butter sauce with the lobster tail, but we could have drank that. We also split the endive salad, which was packed with flavor. The grilled oysters were good but I could have done without. The empanadas were good, but the Italian beef one was better.

    Ce commentaire est-il utile?

  9. Richard

    Grand Boston

    23 commentaires

    VIP
    5.0

    23 commentaires

    Y est allé le 12 novembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    An absolutely terrific experience - the service exceptional, the food delicious and the wait staff wonderful! Thank you!!!!

    Ce commentaire est-il utile?

  10. Jocelyn

    Chicago

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 10 novembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    We loved El Che! The food, wine, staff and ambience were amazing. We are looking forward to dining there again.
    El Che Steakhouse & BarA répondu le 11 novembre 2024
    We're so excited you thoroughly enjoyed your dining experience at El Che, Jocelyn! We let your server know just how much his care and expertise meant to your party. Please come dine with us again soon. We'll have our Waygu Tartare ready for you! Best, The El Che Team

    Ce commentaire est-il utile?

FAQ

Le restaurant El Che Steakhouse & Bar a été coté 4,7 étoiles par 2061 clients d'OpenTable.

El Che Steakhouse & Bar propose des cartes-cadeaux que vous pouvez acheter ici.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Réservée 67 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Carte Google pour le restaurant El Che Steakhouse & Bar

845 W Washington Blvd, Chicago, IL 60607

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Between Green and Peoria
  • Quartier
    West Loop
  • Heures d'ouverture
    Souper Quotidien 17H00–22H00 5 @ 7 lun.–ven., dim. 17H00–18H00
  • Prix
    51 $ et plus
  • Cuisines
    Grillade, Argentine, Fruits de mer
  • Style de restauration
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    There is a parking lot located directly across from the restaurant with limited availability. Street parking available, as well as valet services at Soho House around the corner on Green Street.
  • Public transit
    CTA Green & Pink Lines -- Morgan CTA Blue Line -- Grand
  • Options de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    John Manion
  • Renseignements supplémentaires:
    5à7, Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Assis au comptoir, Bar complet, Bar/Lounge, Bière, Droit de bouchon, Foyer intérieur, La table du chef, Non-fumeur, Salle à manger privée, Terrasse, Terrasse/Manger à l'extérieur, Vin
  • Numéro de téléphone
    (872) 320-4912
  • Installations pour groupes privés
    Semi-private dining room that seats up to 25 guests. Buyouts and large party reservations available. Please contact us at jboyer@elchebarchicago.com if interested.
Carte-cadeau

Carte-cadeau

Envoyez une carte-cadeau par courriel ou imprimez-la pour l’offrir en personne.

Envoyer une carte-cadeau
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable